Jump to content
GIGN Forum

Cs Monitor


Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

P.S likums man nav aizliedzis kopēt mājaslapas, jo to majaslapu viņi nav oficiāli reģistrējuši, takā ne4akarējiet mani, bet ja varat tad palīdzat!

logo ir manis taisits..man ir psd un esmu ta ipashnieks kuru juus sikie perdelji neprofigi partaisijat+samaucat visus ljevos bening optionus ^^ kr4 sunju bars esat no c2k.

ja veleis ar mani aprunaties atsuti PM un sarunasim kur tiksimies.

Link to comment
Share on other sites

:D

Davaj TL beidzot.

mierigi.

+varu pateikt sakara ar topiku, ka man ir tads monitors ar visu *.sma pluginu, php scriptu ;)

tikai neceri ka es tev vinu dosu ;)

vienigais pa 10Ls iedosu tev *.amxx failu un partaisito scriptu,(kuros bus ieliktas tavu serveru IP) lai tu nevaretu taisit vairakus

Link to comment
Share on other sites

Paldies par informaciju, bet gan jau tadi ka c2k ipasnieks LiL_Janka ka vins sevi deve (skype un visur citu) tadas lietas nesaprot, un doma ka ir baigas homies..kopejot citu lapas, protams piebildisu, ka ne tas vien ir kopets, vis about us, logo :P

Vienigais veids ka cinities - :axe:

Link to comment
Share on other sites

ja veleis ar mani aprunaties atsuti PM un sarunasim kur tiksimies.

Neievēroju, ka pat logo ir kopēts. :lolza: Tik zemu var krist. Viņš pat māk "Labo peles klikšķi" un "Save Image As... " Tas nežēlīgi kruti.. Vienīgi pēc tam pārtaisīja bišk to logo.. Sasniegums.. :lol: Labāk dzēss to lapu ārā, savādāk CJxx nokaitināsi.. :D

Link to comment
Share on other sites

:lolza: Tik zemu var krist. Viņš pat māk "Labo peles klikšķi" un "Save Image As... " Tas nežēlīgi kruti.. Vienīgi pēc tam pārtaisīja bišk to logo.. Sasniegums.. :lol: Labāk dzēss to lapu ārā, savādāk CJxx nokaitināsi.. :D

Nav jau tik traki, esmu labsirdigs pec dabas, un bomzi6iem palidzu, ja vinam tik tiesam ir tik gruti varu pat noziedot naudu maizitei.

+varu pateikt sakara ar topiku, ka man ir tads monitors ar visu *.sma pluginu, php scriptu wink.gif

tikai neceri ka es tev vinu dosu wink.gif

vienigais pa 10Ls iedosu tev *.amxx failu un partaisito scriptu,(kuros bus ieliktas tavu serveru IP) lai tu nevaretu taisit vairakus

Edited by CJxx
Link to comment
Share on other sites

Un vsp es to c2k izdomāju es. Viens pimpis caur skype prasīja, idejas klana tagam. Es teicu ka pašlaik taisu -:[c2k]:-... Bļa! Un ko es redzu - pēc pāris dienām manā iecienītajā serverī spēlē vesels dauņu bars ar [c2k] priekšā! Un šitais kas prasa par to monitoru ir tās padlas draudziņš!!! Tā kā visi kas saistīti ar c2k ir jobani dauņi kas tik vien māk kā kreisos peles klikšķus, save image as un zagt citu idejas!

Suņu bērni, sīkie dalbajobi!

Link to comment
Share on other sites

241.pants. Patvaļīga piekļūšana automatizētai datu apstrādes sistēmai

(1) Par patvaļīgu (bez attiecīgas atļaujas vai izmantojot citai personai piešķirtas tiesības) piekļūšanu automatizētai datu apstrādes sistēmai vai tās daļai, ja tas saistīts ar datu apstrādes sistēmas aizsardzības līdzekļu pārvarēšanu un ja ar to radīts būtisks kaitējums, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām.

(2) Par tādām pašām darbībām, ja tās izdarītas mantkārīgā nolūkā vai izraisījušas smagas sekas, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

(3) Par šā panta pirmajā daļā paredzētajām darbībām, ja tās vērstas pret valsts informācijas sistēmām, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem vai ar naudas sodu līdz simt astoņdesmit minimālajām mēnešalgām.

243.pants. Automatizētas datu apstrādes sistēmas darbības traucēšana un nelikumīga rīcība ar šajā sistēmā iekļauto informāciju

(1) Par automatizētā datu apstrādes sistēmā esošās informācijas neatļautu grozīšanu, bojāšanu, iznīcināšanu, pasliktināšanu vai aizklāšanu vai apzināti nepatiesas informācijas ievadīšanu automatizētā datu apstrādes sistēmā, ja ar to tiek bojāta vai iznīcināta aizsardzības sistēma vai radīts būtisks kaitējums, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt piecdesmit minimālajām mēnešalgām.

(2) Par automatizētas datu apstrādes sistēmas darbības apzinātu traucēšanu, ievadot, pārnesot, bojājot, izdzēšot, pasliktinot, izmainot vai aizklājot informāciju, ja ar to tiek bojāta vai iznīcināta aizsardzības sistēma vai nodarīti zaudējumi lielos apmēros, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt piecdesmit minimālajām mēnešalgām.

(3) Par šā panta pirmajā vai otrajā daļā paredzētajām darbībām, ja tās izdarījusi organizēta grupa vai tās izdarītas mantkārīgos nolūkos, vai tās izraisījušas smagas sekas, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem vai ar naudas sodu līdz simt astoņdesmit minimālajām mēnešalgām.

(4) Par šā panta pirmajā vai otrajā daļā paredzētajām darbībām, ja tās vērstas pret valsts informācijas sistēmām, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem vai ar naudas sodu līdz divsimt minimālajām mēnešalgām.
(28.04.2005. likuma redakcijā, kas stājas spēkā no 01.06.2005.)

244.pants. Nelikumīgas darbības ar automatizētas datu apstrādes sistēmas resursu ietekmēšanas ierīcēm

(1) Par tādas ierīces (arī datorprogrammas) neatļautu izgatavošanu, pielāgošanu izmantošanai, realizēšanu, izplatīšanu vai glabāšanu, kura paredzēta automatizētas datu apstrādes sistēmas resursu ietekmēšanai nolūkā izdarīt noziedzīgu nodarījumu, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt piecdesmit minimālajām mēnešalgām.

(2) Par tādām pašām darbībām, ja tās izraisījušas smagas sekas, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem vai ar naudas sodu līdz divsimt minimālajām mēnešalgām.

Link to comment
Share on other sites

lazda2 vari pantus nelikt, es jau teicu CJxx, ja vajag viņš dabūs normālu sodu par kopēšanu etc, viņs teica, ka nevajag tad nu lai tas suns Lil_Janka dzīvo laimīgs ar kopētu lapu.

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl vēlos uzsvērt, ka sastādot sūdzību, sūdi var sanākt pašam CJxx, jo tiek atbalstīti un uzturēti krakotie serveri, kas uzskaitāms kā zādziba ar mērķi ieguvumu pielietot.

2 reiniz.lv, dalabi, c2k jau nu ir foršs tags. Jābūt ne īpaši gudram lai tādu izdomātu un vēl stulbākam, lai tādu kopētu.

Link to comment
Share on other sites

2 reiniz.lv, dalabi, c2k jau nu ir foršs tags. Jābūt ne īpaši gudram lai tādu izdomātu un vēl stulbākam, lai tādu kopētu.

Da man taks vienalga, ko kautkads bomzis zog no citiem, pasam vinam smadzenu vieta ir nuudeles, un pats neko nevar izdomat un izdarit. dros ka vins ir smadzenu invalids.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...