Jump to content
GIGN Forum

c2k.oo.lv

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

c2k.oo.lv's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. es vinju shodien pārlikšu uz hostinga! Tad arī būs labāka web un forums
  2. Kopēt web var izmantojot FireFox... Bet ar FireFox var kopēt tādas web lapas, kuras nesatur daudz skriptus Es kopējot izmantoju View > Page Source un Tools > Page Info > Media
  3. Katrs cilvēks vēlas iegūt pieredzi, tāpēc arī veidoju cup, lai iegūtu pieredzi! Tici man salīdzinot ar tevi es nēsmu nekāds bomzis... Pats tu nekad nēsi rīkojis CUP un serveris tev nav bijis, ja ir tad arī uz kāu nedēļu vai mēnesi! Cjxx! Daudz nedirs! Man jau līdz kaklam tavi apmelojumi!
  4. C2K rīkos winter cup! Pieteikties varat gan Šeit , gan rakstot man skype: lil_janka [ ..:: \\ MaZaiS_JanKa // ::... ] Pieteikumā jānorāda šādu informāciju. 1. Klana nosaukums 2. Klana masters 3. Klana sastāvs [ 3 + 1/2 rezervē ] 4. Mirc kanals / Skype niks Cw būs 3 x 3 Un norisināsies c2k.oo.lv:27016 [ cw serverī ] Cw varēs vērot jebkurš spēlētājs! Turnīrs sāksies Piektdien [ 14.12.2008 ] Sekojiet informācijai C2K Mājaslapā [ http://c2k.oo.lv/ ]
  5. Paši interneta nokacajusi web un sudzas kad kads kopee
  6. 1. C2K ir izdomājis LomeOke viņam šis klans piederēja pirms 3 gadiem, kad es tiko sāku spēlēt. Tagad mēs sarunājām, ka abi dibināsim klanu no jauna, ar vēl spēcīgāku komandu! Klana nosaukumu nēsmu zadzis ne no viena cilvēka. P.S C2K nozīmē Came To Kill ! Un tas kas uzdevās par tā īpašnieku ir liels melis. Es šaubos vai viņam šis klans piederēja senāk nekā pirms 3 gadiem! ar CJxx parunāšu sīkāk skype... Šis topiks jau ir aizgājis pārāk tālu, jo te tagad ir tik daudz off topiku, ka man vemt gribas! Ceru, ka admini šo topiku izdzesīs! CJxx pasaki savu skype niku un parunāsim par risinājumiem šai lietā... Jo es nevēlos, lai te mani nodirš vis GIGN forums, jo manuprāt viņi nemaz nevarēja te jaukties, jo iesaistīti esam tikai es un CJxx!
  7. ES MĀKU VEIDOT MAJASLAPAS! KOPEJU TADELJ KA BIJA SLINKUMS! NETAISIET OFFTOPIKUS!
  8. toksiks saka pareizi! P.S likums man nav aizliedzis kopēt mājaslapas, jo to majaslapu viņi nav oficiāli reģistrējuši, takā ne4akarējiet mani, bet ja varat tad palīdzat!
  9. gribetu zinat kur dabut tadu cs monitor kur radas gan ct ir ieksa un cik nosavusi un t varbut kadam ir tads monitors ka gign.lv?
  10. Es meklēju! Labāk nebūtu dirsis, bet paskaidrojis vai linku iedevis!
  11. Vēlos uzzināt kā ar PsychoStats izdarīt tā, ka cita servera psycho stats tur uz cita kompja. Vai arī hostings tur psycho stats.... Paraugs: http://www.gign.lv/stats/ http://www.gign.lv/statscsdm/ Ceru, ka sapratāt manu domu. P.S Izrakņājos pa GIGN forumu un uz šo jautājumu atbildi neatradu. Ceru, ka kāds palīdzēs, jo noteikti nēsmu vienīgais, kurš grib to uzzināt! Paldies jau iepriekš!
×
×
  • Create New...