Glud!naTajs Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Esmu izlēmis iegādāties fočuku, bet vēlos dzirdēt jūsu viedokli par šo aparātu. Gribētos jau spoguleni, bet žēl tomēr nauda, un es domāju, ka šī varētu būt laba alternatīva. Šeit ir mans dārgumiņš - Canon PowerShot SX100 IS Atradu pa 165 Ls citos interneta veikalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Viens pazinja pirms neilga laika panjeema shaadu aparaatu. Cik esmu prasiijis, Canons kaa jau Canons - bildes kvalitatiivas, baterija laba, iespeeju daudz un, zemee kriitot, veel nav izjukusi. Atklaati sakot tiiri laba izveele par shaadu cenu. Noteikti iesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 Un kā ar atmiņas karti? Ar 1gb pietiks? Domāju, ka šim verķim bildes svērs daudz, tāpēc laikam būs jāpērk 2gb karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 nū draugs fočē ar 12 meg pix bet tos neizmanto un liek kādus 7. nu viņam bilde sver kādus 4 mb, bet aparāts 10 reiz dārgāks. tāka domāju, ka ar 1gb var būt okei. tāpat no viena pasākuma nav ieteicams likt vairāk kā 15 - 20 bildes apskatei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 aparāts normāls. vienīgais, kas nepatīk ir tas, kā vizuāli izskatās zibspuldze. ar 1Gb manuprāt varētu arī pietikt. nezinu kā tieši šim fočukam, bet var sanākt, ka vajadzēs iepirkt vēl kādas AA baterijas (citiem diezgan ātri viņas izlādējas). no pieredzes varu teikt, ka labāk pērkot izdot pāris latus vairāk un iegādāties tiešām normālas baterijas nekā čakarēties ar kaukādiem sūd*em Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Ja runājam apr baterijām tad vis elementārākais variants ir vienk iegādāties akumulatorinjus tb uzlādējamās baterijas vairākos komplektos un nebūs tev uz pāris gadiem problēmas ar baterijām ja neskaita ka pakāsīsi vinas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 vienam 4alim uzdāvināja sony pašu jaunāko pirms 3 mēnešiem vai kka tā, bet tā nebija spogulene kr4 'viņš ir balts nu ļoti skaists tad tur iekšā vari likt katram cepurītes tekstu ierakstīt ko viņs tipa saka var viskautkā nosaukt bildes utt bet viņš ir ahuena smuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 ir arī iespēja uzreiz nobildēties kopā ar fifķiku vai mašīnu? un pielikt zvaigznītes var? moš uzreiz var ielik face.lv? nu jā fočuka smukums jau ir ļoti svarīgs, vai ne? P.S. gludekli, pieklājīgs aparāts. jāpiekrīt par to ka zibsenes dizains sux, bet ja patīk droši ņem ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 mader, es jau arī tieši domāju par uzlādējamām baterijām. var pirkt lētas, bet tās pēc vairākām lādēšanas reizēm neko dižu vairs nevilks, bet var iegādāties tādas normālas un dzīvot mierīgi. tas, ka viņas mēdz pazust gan ir sūdīgi. personīgi jau kādus 2 komplektus esmu padirsis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 labāk ņem spoguļkameru (kaut lietotu) Jo joks tāds, ka visi digitālie (lasīt: ziepju trauki) ir vienādi. Moška vienam tur labāks makro režīms, otram labāk ainavas ņem, bet kopumā atškirības jau gan nav. Lai gan, ja tu neprintē pēc tam ārā fotoattēlus, tad reāli nav vajadzība priekš spoguļkameras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Šaubos vai printēšu kaut ko ārā. Pārsvarā viss tiks bāzts kompī. Ar lietotas tehnikas pirkšanu var baigi iegrābties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 tādā gadījumā tev pilnīgi pietiek ar tevis izvēlēto variantu. Nu, katrā ziņā uz ziepju traukiem nav jēgas iespringt Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Fočiks tīri ok, bet es viņu nekad nepirktu viena iemesla dēļ - 2XAA baterijas! Tas reāli iesūkā. Ar veikalā pirktām bačam max nofotogrāfēsi 10 bildes un bačas būs tukšas. Ar lādējamiem aķīšiem 2-3x vairāk, kas arī reāli sūkā, jo tusiņos kabatas būs pilnas ar rezerves bačām! Ideāls variants ir fočiki ar šādu battery pack'u! Manam Canon G9 ir tāda un 4gb karti var piefočēt pilnu tikai tā. Un nekādi lieki sūdi pa kabatām nemētājas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 6, 2007 Author Report Share Posted December 6, 2007 Baterijas Tātad rīt taisos pasūtīt fočuku, un pie reizes arī jāpasūta baterijas. Kuras jūs man ieteiktu no tā linka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 (edited) pēc būtības vienalga... domājams, ka tās x4 par 10Ls būtu visizdevīgākās- labākā cena, 2600mAh (lai gan tikpat, cik pārējām AA baterijām), 4 itkā nāk baterijas reizē. Edited December 6, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZaa Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ņu ja tā godīgi saka,izskatas dīvains..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Max, tik traki ka ar vienu komplektu var maksimālais 25-30 bildes uztaisīt jau arī nav. Bišk pārspīlē manuprāt. protams, ja pēc katras nofočētās bildes viņu arī fočikā apskati, var tā sanākt. Bet, ja tikai tīri fočē tad var kādas 70 bildes stabili paspēt nofotogrāfēt bez problēmām. Protams AA grūti salīdzināt ar to battery pack ko ieliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 mhmhm, ko j'us tur murgojat, ka ar AA nevar. Man pirms kadiem 2 vai 3 gadiem bija focuks ar AA batterijam (7.1mp), un tas, cik daudz tu skati bildes, piln'igi neko neizsaka. Jo tiesi foto uznemsana prasa vislielako energiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 Pēc stundas būs klāt interneta veikala kurjers. Pasūtīju fočuku un 2gb atmiņas karti. Laikam būs jāvelkās uz uzcenojuma līderi ELKOR, un jānoskatās tur kāds kvalitatīvs bateriju komplekts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZaa Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Lab,beidz te tgd d***** vienreiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 gludinātaj līdz cik naudiņam esi gatavs iekļauties?! Centīšos ieteikt alternatīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 sparowing, ja tu uzmanīgāk lasīt manis rakstīto, tad zinātu, ka biju jau pāsūtījis. Tikko dabūju fočuku, laižu uz mājām spēlēties Par tām baterijām jūs vēl varat ieteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Es visu neizlasiju. Lai veicas fotografešana;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Par tām baterijām jūs vēl varat ieteikt. pastaipiisi savu kraanu pirmdien? gribeetos jau redzeet to tavu zveeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 kaami šaubos, ka es tik ātri viņu vilkšu uz skolu. Viss labs nāk ar gaidīšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now