CJxx Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) Drosvien ka te lielaka dala ir tikai CS atkarigie, bet es ceru ka atradisies kads kurs zina ari kautko citu, tadel es prasu tiem cerot uz atbildi. Tatad ja ir kads kurs zina kadu saitu, gramatu vai kadu citu avotu kura ir informacija par to ka papagailiem iemacit runat, un dazadus trikus LUUUDZU atstajiet adresi. Veletos izaudzinat interesantu papagaili kurs netikai mak lidot, skali civinat un est, bet ari intereantus trikus , vardus, utt. BILDE Pec sugas vins skaitas Karella vai Korella isti nemaz nezinu, bet kurs zina tas,cerams, saprastu. Paldies jau ieprieks P.S. Sakuma bija doma rakstit Problemu sadala, bet drosvien sis jautajums neattiektos uz temu Edited November 12, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) cik aptuveni vecs?? īsti pārliecināts neesu, bet man šķiet, ka runāt varēja iemācīt tikai dažas sugas. sugas pareizais nosaukums korella. Edited November 12, 2007 by magicalx Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 čiv čiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 sugas pareizais nosaukums korella. es esmu redzejis video kur tieshi manejas sugas parstavis runa un emsu dzirdejis ka varot iemacit pie 1500 vardiem (viegliem protams) bet par to bik saubos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Jap šitiem var iemācīt ma ar tāds bija kr4 vieglākais un apnicīgākais kā to panākt ir vienkārši ņemt un atkārtot viņam to katru reizi kā satiec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 vai ari ierakstit kkadu kaseti un vislaik laist. man tantei papagailis dzivo parsvara pie televizora un visi vardi, ko vins mak ir no zinjam vislabakais ko es esmu dzirdejis, ka vins vaciski pasaka "situacija valsti" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 nu var jau ari tos mazos iemacit runat tapat ka varnas u.t.t tikai jabut pacietibai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Gribeeju tieshi rakstiit par to kaseti, taa man vinjs dzheks iemaacija kaut kaadam mazaaakam runaat sanaaca iemaaciit puika bucha bet ja negribi rakstiit kasetee ieraksti kompii un noliec blakus tumbaam kad dodies kaut kur pastaigaaties No manas puses ko es ieteiktu iemaaciit ir "Kalviits cuuka" , "GIGN RULZZ", "Get life play WoW" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Iespējams kļūdos, bet vairākas reizes esmu dzirdējis, ka var iemācīt runāt tikai puikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) Man draugs stāstija, ka bija Tunisijā un tur viensnīcā bija papagailis kurš prata tikai vienu vārdu - jibaķ TU varētu mēģināt papagailim teikt attiecīgos teikumus, attiecīgi kautko dzirdot no citiem. Piem. tu pasaki: " Es nevaru!", Papagailis atbild: "Gan jau, ka vari tikai negribi!", līdzīgi kā centrāle @ GIGN irc kanāla P.S. Cipruss, es redzēju dokumentālo filmu, kur papagailis aptuveni zināja 1500 vārdus, ķipa skaitās viens no gudrākajiem papagaiļiem pasaulē.Tas prata skaitīt kubiciņus un pateikt to krāsās un citus šitus. Edited November 12, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 aa man baiga ideja..par godu GIGN..es audio ar MICRAFONU ieraunasu GIGN rulz un sakopesu..un kad iesu uz skolu atstashu lai skan..+iespeundesu vinu buriti lai vins neaizlidotu projam.. Cik es sapratu man ir puika..jo itka viriskas dzimtes parstavjiem mainoties knabim krasa kautkas ta, un manam mainas Es zinu vienu draugu kuram bija vel mazaks par manejo tas maceja tikai: "gesha harooshij" un "gesha kuushekj xochit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 btw, runaajot par trikiem - shitais papagailis maak baigo triku... Atstaaj vinju aaraa no buuriisha istabaa, un kad vakaraa atgrieziisies, pultiim visas pogas buus nograuztas, kaa arii kompim klavieres vads paargrauzts Uzmanies Par vaardu maaciishanu gan neko nezinu, bet vajadzeetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Uzmanies Par vaardu maaciishanu gan neko nezinu, bet vajadzeetu. Ar manejo nav tadas problemas. viba buris ir atverts 24/7 un vins loti labi zina ko var grauzt ko ne, jo es vibu sodu ar udens slacienu, taka udens pistole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now