Jump to content
GIGN Forum

Movie


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Mans pirmais movies. Es zinu ka vins nau labs, bet novērtējiet :slap: !!! Ir daudzās vietās kļūdas nav noņemts radaris un texts, bet kam negadās... :pizdiblee:

Movie Te.

Novērtējiet kā liekās sakiet visas kļūdas lai neatkārtojās un citas lietas.

P.S. nezinu ko biju sapīpējies ka pēdējo skatu nofilmēju negatīvajā !!!!

?/10

Link to comment
Share on other sites

Doshu 5/10 preksh pirmaa muvija tik tieshaam ir dazhas kljuudas, bet tas nekas. Paaris vietaas bija mazliet sasteigts, vel maza drukas kljuuda, vietaa pie klints :) from playeri ir pareizi.. Ja godiigi man kaut kaa piesaistija movie saakums.. siikaak neko nerakstiishu :)

Link to comment
Share on other sites

nekas viss nak ar laiku... :thumbsup:

EDIT : A kas ar mūziku patika nē!?

EDIT 2 : Tiešam drukas kļūda. Nakamo video pacensīšos labāku.... :lol: A es esmu redzējis te movie ka izsauj hs tad ta reāli pietuvinās tam killam. Ka to var izdarīt?

Edited by Endijs_Dzerkalis
Link to comment
Share on other sites

šim video ir laba melodija?!

A starpcitu, nevar pateikt dziesmas nosaukumu, man ta dziesma baigi patīk... :thumbsup:

Par tēmu. Nevar pateikt lūdzu kadas labas dziesmas nosaukumu kursh varētu but cs klipā!

EDOT : ka var dābūt kā tajā video sākuma tipa Complexity produktion un tos visus sākumu? kā viņu sameklēt dc vai netā!?

Edited by Endijs_Dzerkalis
Link to comment
Share on other sites

ljolj, nezinu,kapeec,bet man 6itas movie patika ;DDDD fragi bija labi,grafika arii laba,muzons nu reps nepatiik,muvikos taadu labaak vairs neliec,drukas kljuuda ''from palyer'' XD taadas labaak vairs nepielaid,tad nebija nekaadi effekti utt es dodu .... 2/10 par fraagiem :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, nu ko lai saka. Fragi, manaa skatiijumaa, tieshaam skataami. Nebija ne vainas. Lietas, pie kaa dereetu piestraadaat:

1- Netaisi movie ar frap'u. Vai vismaz uzmet pa virsu kraku, lai novaaktu to stulbo uzrakstu, baigi bojaa skatu.

2- Reps tik tieshaam neder nu nekaadiigi. Dziesmai jau nav ne vainas, jo taa galu galaa ir gaumes lieta, bet nu prieksh CS movie...

3- Intro, vismaz peec manaam domaam, nebuutu veelams taisiit uz zila fona. Ja tieshaam negribi apguut kaadu interesantu programminju, kaa piem. Ulead 3D cool [ljoti laba, un sameeraa elementaara programma sakariiga intro ieguvei], tad vismaz izveelies melnu fonu un piedomaa pie burtu fonta. Pilns nets ar forshiem fontiem, feel free 2 find somethin' great. ;) Arii tas televizorveida svriitrainais sh!ts pashaa saakumaa galiigi bojaa skatu.

Kopumaa nav slikti, man patika. Kljuudas var atrast vienmeer un visur, nekas nav ideaals. 7/10, turpini, un buus okej :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Frapam visaa visumaa nav ne vainas prieksh iesaaceejiem, bet ja esi sadomaajis taisiit ko nopietnaaku, tad to buutu veelams dariit izmantojot BMP bildes, Videomach un full frames uncompressed. Kvalitaate, protams, taadaa veidaa buus labaaka. Bet saakumaa kameer veel tikai maacies, vari panjemties arii pa frapu. Kaa saka - labaak taa nekaa... :)

Link to comment
Share on other sites

man vienīgi nepatīk ar tām bildēm ka man ir skats un uztaisu vienu skat, tad jaiet ara no CS un tad jauztaisa avi fails, un tad atkal ej spele atkal ar bmp filme, atkal ej ara un taisi avi. Tas viss proces ir baigi garais.

Nevar kads iedot bindu kur var slowmotion x2 un paatrināt 2x bindu!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...