Jurko Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 heh... ideja laba, bet tad baigi jaaplaano taa karte, ilgi un ciitiigi jaataisa, jaaziimee textuuras (nam personiigi tas ne iipashi sanaak), u.t.t.. btw ja ir interese var var kaadu karti paartaisiit, lai durviis kad iespiezh, naak klaat dziiviibas (piem prodigy durvis ar pogu... taa var uzkachaat liidz kaadaam 90k dziiviibaam.. tik jaastaav ilgi.. DuH. Varbūt NĒ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Nu nez nez !! laikam jau ne !! Tizli izklausaas !! Un tas par to dziiviibu laadeshanu ir galiigsz sviestzz !!! un ja buus taa dziiviibu laadesshana tad notiks taa kaa tekken 3. Yoshimitsu apsezhaas un saak raut kulakaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 tekken's rulllzzzzz ... veel tagad atceros laikus kad ar kexiem rubiijaamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Manliekas, ka DuH to nedomaaja nopietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Dream tu esi *attapiigs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MacGyver=- Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 nja,a intreesants teksts , bet ir 1na probeema par peedeju teikumu - vai taa ir patiesiiba via nee ?! jo buutu vorm taads ,kaa peedeejia teikuma, tad vinhsnebuutu taads , kaads tagat ir tb -skops rupjsh utt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Iesaisti Cinnas Pretinnieku - respektiivu wormu [E.M.E]-=worm=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MacGyver=- Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 Surr , tev neapnika ? Piever savu muti ! ja tev nepatiik nosuakums, nesaki ! utt, es par tavu stuulbo nick neko nesaku tavu nick var vienkarshi: no galvas liidz kaajaam uzrakstiit uz papiira un uzlikt tev uz galvas un veel tevi var , ar papiiru uz kura ir uzrakstiits tavs nick tavu nick var (vajag) (iznideet) sitaa buutu labak no visiem pareejiem tev un nick -> un tad visi buutu prieciigi par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 Tu esi KuuL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 baisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 es neesmu dauns.. Es neesmu dauns.. es NEESMU dauns... ES NEESMU DAUNS! sorry, makgaiver, ej apakalj uz savu haosu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 blood, nee ! macgyver paliec!!! bes tevis zaale nav tik zalja un saule nav pietiekoshi spozha. bez tevis dziive prosta nav pilnveertiiga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Cerams buus laba bet katraa zinaaa uz gigna to nedeelu papspelees un tad atkal visi aizies pie taa tupaa azteksa un dusta tie abi katra zina smird tas token ... WWOORRMM tu kaadreiz neeesi apdomajis uzlikt kadu maz speleetu karte ka piemeeram survivor vai vertigo ??? Tas kartes ir labas pat labaakas par aztexs tur vismaz ir paliku6as vietas kur noslepties nevis kaaa dusta vai aztexaa katra vieta zinama !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 tu neesi bish atpalicis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Nevaru saprast, vai lielaka dalja to njem nopietni vai nee ] Uzminiet, ko par to domaju es, kad rakstiju! Un ka tev liekas? Taps ja jau tev tik spozhas idejas brinos ka tu vel neesi miljardieris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts