Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Steam godiigi apdeitojas kattreiz kad tas vien iespeejams, turklaat par to neprasot (steam ir pohuj par lietotaaju). Peec steam apdeita, kaa likums, vajag jaunu C-D versiju, kura parasti iznaak peec vienas dienas. Reizeem viss neiet tik gludi un steam apdeitojas piektdienas pusdienlaikaa. Tie dzeki nestradaa sestdienaas un svetdienaas, tapeec C-D jaagaida liidz otrdienai (paaris dienas netieku GIGN). No GIGN izmet araa peec minuutes speeles, jo C-D itkaa vispaar nav. Soreiz pavisam iipass gadiijums... Aizvakar iznaaca karteejais apdeits miiljajam steam, vau tur visaadi bugfixi utt. Pec 10 min speleesanas CS aizveraas ar pazinojumu, ka nevar nolasiit memory un fak. Taa es vakar pa 10 minuteem, vismaz GIGN vispaar tiku. Sodien jauns update, jo vecais nestradaja, tam, protams, vajag arii jaunu C-D. Taa kaa sodien svetdiena, C-D vareetu iznaakt otrdien. Aciimredzamas nelegalaa (nosteam) CS prieksrociibas. Arzemees speeleet sux. Lai ar kas notiek vienmeer cies steam lietotaaji, tas sux. Varbuut GIGN vareetu paariet uz VAC, tad C-D nevajadzeetu?

pats sho lietu nekad neesmu peetijis, taapeec mans info vareetu buut nedaudz nepreciizs, bet vispaar no saliidzinoshi droshiem avotiem esmu dzirdeejis, ka VAC kjer apmeeram 5% chiitu, kameer C-D - apmeeram 80%. sheit var redzeet, kaapeec labaak tomeer buutu izveeleeties C-D wink.gif

:: Beastie Boys - Sabotage thumbsup.gif

pats sho lietu nekad neesmu peetijis, taapeec mans info vareetu buut nedaudz nepreciizs, bet vispaar no saliidzinoshi droshiem avotiem esmu dzirdeejis, ka VAC kjer apmeeram 5% chiitu, kameer C-D - apmeeram 80%. sheit var redzeet, kaapeec labaak tomeer buutu izveeleeties C-D wink.gif

:: Beastie Boys - Sabotage thumbsup.gif

Vispār jau ir otrādi - Valves AC ir drošāks čīteru ķērājs, pie tam nobanot var lietotāja kontu, lai tas pie spēlēšanas var tikt tikai pērkot jaunu spēles kopiju. Bet uz no-steam serveriem VAC ir neefektīvs, tāpēc ir jālieto C-D.

Garbage - I Think I'm Paranoid wacko.gif

vai tad VAC var uzlikt uz "zagtajiem" no-steam serveriem?

bij tak kutkaads kashkjis ka Valve meegjinaas vispaar izniideet no-steam lietotaajus un serveru un klientu apdeitu razhotaajus...

sorry par ne paaraak lielo sakaru, mans shoriit shtiimii un nav guleejis.. =]

vai tad VAC var uzlikt uz "zagtajiem" no-steam serveriem?

bij tak kutkaads kashkjis ka Valve meegjinaas vispaar izniideet no-steam lietotaajus un serveru un klientu apdeitu razhotaajus...

sorry par ne paaraak lielo sakaru, mans shoriit shtiimii un nav guleejis.. =]

valves forumā lasīju stāstiņu par to, ka viņiem ir vesela nodaļa, kuriem ir uzlikts no-steam cs, un viņi seko līdzi no-steam attīstībai kā arī tam, kas ražo patčus.

nebrīnīšos, kas tas legolas ir patiesībā no valves 4.gif

pat ja vinsh ir no valves, ko tad vinsh, nezinot latvijas likumdoshanu, vareetu te izdariit? (es, protams, arii nezinu muusu likumdoshanu, but what the heck laugh.gif ) btw ir diivaini - vecis staasta ka shim pieder datorklubs, a user info raksta ka dzimis 1990 gadaa smiliez.de_2538.gif moshka tiesham kaukaads impostoris... betnu- kapec valvei chakareet Latviju, driizaak jau vispirms Krieviju njemtu priekshaa... thumbsup.gif

Valves CS aizsargaa starptautiskie patentu likumi, kurus ievero arii Latvija. Taa diena nav taala, kad GIGN vajadzees registreeties, varbuut valves serveris bus japerk , par ko worm iedos HL2 free copy smile.gif , buus jaunais Valve buisiness partner. Lietotaaji no saakuma meklees pagriides serverus, peec tam jau nopirks CS par kaadiem 7 Ls, un GIGN buus legal and strong as ever... Liidz juulija beigaam vieniigais likumiigais veids, kaa speleet CS, buus Steam, jo WON sisteemu likvidees (paslaik otra likumiigaa iespeeja CS 1.5). Steam nelauj neko izveleeties, 1.6 uzstadaas obligaataa kartiibaa. Sveicu jaunos Steam fanus! Jums paveersies iespeejas speleet Day of Defeat (biki eksotisks, jo prasa daudz speletajus un labus serverus, mods par WW2) un visus citus shedevrus. Tad neviens negribees chiitot, jo var uzkert globaalo banu. Worm, vai GIGN buus legaals tavaa skatiijumaa?

Veikals 636 uz barona ielas, pretii tramvaja pieturai, vai, iespeejams TOPO Centraa uz Barona ielas pretii tramvaja pieturai pie NDG (skola). Pat Latvijai speciaali izdots ar uzrakstiem latviesu valodaa. Agraak paardeva taadu versiju Generation pack, kur liidzi naaca veseli 2 cdkey, viens, itkaa, domaats CS (atsevisks disks), otrs HL. Mosh chalji var samest un sanaaks leetaak, ja taa versija nav daarga (agraak 16 Ls).

es jau kaadu laicinju dragaaju ar steam un iesaku arii paareejiem

var tak tomer savaakt tos 7ls vai cik tur par original keyu...

manaa skatiijuma stiim labums:

1) patchi automaatiski nokachaajas un saliekas kur vajag ... atkriit probleema ar cilveekiem kuri nemaak manuaali uzlikt patchu

2) var speleet aarzemes ... reali rlz

3) varu beidzot cz kaadam zviedram galvu izskjaidiit smiliez.de_1591.gif

... ok dazreiz jau ir gljuki ar stiim, bet saliidzinot ar to kaads tas bija saakuma tas ir pilniigaakais ... hmmm kaa lai pasaka ... aj nu nevaru izdomaat piemeerotu vaardu smile.gif

Es ar gribeju pirkt CZ, bet, liekas, ta lieta nav isti populara, turklat gribu iegadaties MX300 (jaunais MX310 ir pretiigs), tapec CZ pagaidis. Man ir visa Steam saime, iznemot CZ tongue.gif

Iecheko attachmentu laugh.gif

post-2-1090922961.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...