Pusdzīvais Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Reinis var gaidīt ciemiņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 euuuuU!!UU!U!!UU!U!!! ko darrīt ar baba moja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Vins bija mezazvera draugs un laikam ari pameta travian , bet es nezinu , laiks vinu nofermot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 skam, lai šoreiz nebūtu nepatikšanu, es piesakos uz baba_moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 traktorist uz baba maja vari pieteikties bet vajadzeja jau uz ciklopu pieteikties,jo skatos atackos SkaMs normala zelta bedre ticis un vispar jau to baba moja vajadzetu mest ara no aliances ! Skam taka tiri normali dzivo negribi atsutit kadus 2k resursu? talu jau ir bet tev jau vienC merchants vairak viens mazak neko nenozimes jo savdak vienam est no restorana nav pieklajigi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 un vispar jau to baba moja vajadzetu mest ara no aliances ! Skam taka tiri normali dzivo negribi atsutit kadus 2k resursu? talu jau ir bet tev jau vienC merchants vairak viens mazak neko nenozimes jo savdak vienam est no restorana nav pieklajigi :D Cyclops ir skama ferma, chubs ir mana ferma un traktoristam tiek baba_moja !!! Un pie taa arii paliksim, lai nav parpratumu, ja kadam vajag es nekad neatsaku resursus aizsutit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 blacknight , man tavu niku ir jaiziile kartis? Neatradu alliance nevienu blackknightu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Neatradu alliance nevienu blackknightu.... sor aizmirsu pierakstiit man travian nik Snopy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 izsuutiju tev resursus 250|250|250|250 iesaku tev aatraak attiistiities un ienjemt 216|72, buus normaals otrs ciems, ljoti tuvu pashreizeejam + viegli apgaadaajams P.S. 1000 posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Cyclops ir skama ferma, chubs ir mana ferma un traktoristam tiek baba_moja !!! Un pie taa arii paliksim, lai nav parpratumu, ja kadam vajag es nekad neatsaku resursus aizsutit... nu cerams ka traktorists pasteigsies jo no atackiem skatoties nenirmali daudzi resursi aiziet ffh aliancei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 da tāpēc arī es jautāju par viņu Pirmais uzbrukums jau ceļā, būs vsmz normuļ ferma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Divas dienas visus full resusrsus istereju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Prieks, ka rakstīt māki. Teici, ka nespēlēsi BTW Šon bliezu otro ciemu. Gaidat bariņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) ja manās lamatās iekrīt daudz karaviru un crop iet minusa tad tie kas lamatas mirs no bada? tā būtu loģiskāk ka ieslodzītos pirmos nomērdē badā un tad tikai manus karavīrus un prieksh 3 ciema jātaisa 20lvl 1. ciema residence vai ari 2. ciema no jauna uzbuvet līdz 10lvl residenci? Edited January 16, 2008 by hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Vari celt jaunaja uz 10 lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 kā 3. ciemu vajadzētu ņemt tādu kur daudz crop lauki? varbūt ka ir izdevīgi kautkur tālu no centra viņu taisīt un mierīgi attīstīties? un ja tu savus karavirus no viena ciema reinforce uz otru tad es vinjus varēšu tajā otrā ciemā kontrolēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Eu kurs man tos spearmanus tur jau kaadu nedelju... Nav jau gruuti palidzet, bet vinji paliek vairaak un tas jau arii buutu okey, bet vinji noeed jau man 1/4 no mana cropa, un tas jau vairs nav forshi Atsuuti kaadu cropu vai savaac to armiju, jo man neviens uzbrukt netaisaas, un tie spearmani tikai eed paiku for fun, labaak atdod kadam savam kaiminjam lai vina crop eed nevis manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Atsuuti kaadu cropu vai savaac to armiju, jo man neviens uzbrukt netaisaas, un tie spearmani tikai eed paiku for fun, labaak atdod kadam savam kaiminjam lai vina crop eed nevis manu Nu lol, nevaru beigt reekt.. Ljoti atvainojos par spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 3 pilsēta... Es jau nāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 bleee... Šorīt piecēlos un ieraudzīju, ka mani 10klubi+settlers ir nomočīts. nē nu es nesaprotu kā tas pipsis varēja notēmēt taisni īstajā laikā, jo viņš no manīm ir 37lauciņu attālumā... pirms tam neviens vispār nebija uzbrucis. Tagad labākajā gadījumā būs jagaida vēl divas dienas, lai tiktu pie visiem trim settleriem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 nu setlerus vajag pietaupīt - tie ir iipaši garšīgi - pie kam viņus var paslēpt: 1. pie draugiem 2. pie darugiem ghauliem visdrošāk - sūtot uzbrukumā (reidā) iekrītot lamatās - protams ja tādu ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Vienu es jau pataupīju un aizsūtīju pie r&r kas man ir vistuvākais, jāiet bija 15h, bet šis settlers uztaisījās naktī, tāpēc nevarēju noseivot. man apkārt laikam ir spiegi, jo nesaprotu kā keks kas ir 37laukumu attēlā tā varēja notrāpīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluggard Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 a tev cik scouti tajaa pilseetaa bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 0... tas ir mans 2. acc un man tur vispār ir laikam visdebīlākā taktika kāda vien var būt... Man pop ir 73 bet man jau settleri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now