hero Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 bet nu cena ir ahuuna zemaaka un ja t'a reekjinam, tad 3 phalanxu aizsardziiba pret zirgiem vispaar nav pieliidzinaama viena druidridera. un LOL, kaa gan haeduans ir izdev'igaaks par phalanxu? paskaties resursu izmaksas. resursiem vispār te nav nekadas nozimes ja tev stunda nak 1000+ , visu izšķir cik ēd crop Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) he, mēs te ar Teddy (nu, labi ar Janusheku) šodien mazliet tādu kariņu paspēlējamies ar tādu pavāju allianci WarLords, es kādam pārītim no viņiem iznīcināju armijas, viņi laikam apvainojās un sāka mums uzbrukt, pat saņēmu draudu vēstuli. "Dear Zirnis If you wanna attack me again, attack chunpinto first. And if you still insist in your attacking intention, akasha will pay you a memorable visit. Thank you. Sing_Shiseido" nu, tas akasha ir top25 spēlētājs no FFH, ar to negribās ņemties, bet pārējie viņiem nūbiņi, variet paskatīties alliances battle reportos, kā mums te ietās divatā. šie te viņiem laikam nepatika: http://s6.travian.com/berichte.php?id=6000865 http://s6.travian.com/berichte.php?id=5879546 stay tuned! [upd] jaunākais manis darbiņš - http://s6.travian.com/berichte.php?id=6045894 sanāk jau tīri padārgi, bet vismaz ir ko darīt, vismaz hero jau 4lvl tā ka, ja jums kāds no viņiem blakus, nekautrējaties viņu apciemot. var jau būt ka drīz beigsim ar viņiem ākstīties un noslēgsim mieru, bet vajag jau arī mazliet paspēkoties. Edited January 3, 2008 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 R&r probleam ir tada, kad vini ir daudz vienaa vietaa un juus esat tikai 2... http://travianmap.nl/index.php?ser=19&a=WarLords&g=1 Labprat palidzeetu, bet esmu tik taalu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Nice, bet man jau patika tā vēstule, it īpaši šis teksts -> akasha will pay you a memorable visit, ķipa baigā mafija! edit: bencik nejau man to vēstuli atsūtīja, es vienkārši izlasīju augstāk r&r poustu. Bet nu rēka uznāca par to tekstu. Edited January 3, 2008 by conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 A tu uzraksti pretiim Zuptus will not be happy, that his team mate attacks his friends and in the end you will be destroyed, MUahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Bencik, pēc 8 stundām būs klāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Roger That ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ah, aizsūtīju tiem warlords vēstuli, ka pietiek ākstīties un lai noslēdzam mieru, mums labāk vajag tagad augt stiprākiem, nevis vienam otram nīcināt armijas, lai vēlāk varētu kaut ko pret FFH panākt. jāgaida atbilde, bet gan jau būs pozitīva, kas ta viņiem atliek, mēs viņiem esam krietni vien vairāk troopus iznīcinājuši kā viņi mums. un es pats tagad galvenajā ciemā eju uz katapultām un otrajā ciemā maucu augšā residenci, un tēmēju uz trešo ciemu, trešo ciemu taisīšu blakus pirmajam ciemām vienā 9 cropperī, ja vēl nebūs aizņemts un to par capitalu taisīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Jau labu laiciņu atpakaļ runāju ar sev netālu kaimiņu un prasīju, kad viņš taisās būvēt 2. village, viņš teica, ka vēl kāds laiciņš jāpagaida, un nu viņš ir gatavs celt 2. village (2 settleri jau gatavi) Player info Tad es viņam teicu, ka lai savu 2. village būvē mūsu 7x7 lauciņā, un viņš tiks bez rindas iekšā alliancē. Tad tagad vajadzētu izkickot kādu, kuram pop ir zem 200 vai kādu pilnīgu neaktīvu fermu, lai tas čalis tiek iekšā, jo viņam jau ar 1 ciemu ir 360 pop, kas ir vidējais guild member rādītājā. Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Metam ara benciku un nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Tātad man jau ir otrais ciems, kurš atrodas 14/32! Tagad ātri mējģināšu uzcelt 3 ciemu, kas ir tālu, tālu prom no Centra, bet blakus manam 1 ciemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 da viss pa kedu gludekli, mums tāpat vēl nosacīti ir 2 vietas, jo neviens no sarakstā esošajiem gaidītājiem nedavelk to 200 populāciju pabrīdini tikai viņu par to trako veceni kura neļauj būvēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) vincister, es jau pieteicos, un man bez armijas ir kkadi gandrīz 400 pipuki btw v el viens settlers, un esmu pie jums ā, un negrib kāds aizdot 20k resursus? Edited January 4, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 aaa jaa es biju shokaa ka traktorists nav alliancee, jo vinjam liela populaacija un arii sitters ir labs un puisis armiju ar ir saacis taisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Ok. Tad aiciniet viņu. P.S Kurš man tuvumā dzīvo, un kuram ir katapultas? Vajadzētu iznest vienu čali, kam ir 190 pop. Čālīts iestājās kaut kādā ņišajā alliancē un domā, ka mani varēs farmot. Ar steigu viņu vajadzēs pārmācīt player info Edited January 4, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 tas ir tas kuru var brucinaat ar ram`u un citur nemaz to ramu nevar izmantot. Un citty wall 4 lvl dod ljoti maz ko klaat aizsardziibai. ES domaaju ka ram`u nevajag , ja tu neuzbruuc kaadam naaviigi stipram chalim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 nu tak tā ir tā siena ko var uzbūvēt apkārt pilsētai un viņa dod +% aizsardzību taviem bomāriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 P.S Kurš man tuvumā dzīvo, un kuram ir katapultas? Vajadzētu iznest vienu čali, kam ir 190 pop. Čālīts iestājās kaut kādā ņišajā alliancē un domā, ka mani varēs farmot. Ar steigu viņu vajadzēs pārmācīt player info prikolam aizsūtīju 70 druiderus Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 taks, tiem čaļiem, ar kuriem mēs ar janušeku mazliet pacīnījāmies piedāvāju mieru un varbūt arī piedāvāju iespēju noslēgt allianci, http://s6.travian.com/allianz.php?aid=896 - tie ir viņi. nu nav viņi nekādi stiprie, bet vismaz viņiem ir tāda lieta, ka viņi ir organizētu un mūsu novadā, kur mēs ar janušeku esam vienīgie, noderētu kāds palīgs, ja kāds lielais grib iet virsū. vēl atbildējuši viņi nav, bet katrā gadījumā lielie papas, ko sakiet par to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 btw : es te taa biki papeetiiju un apskatiijos ka 1.- 17. vietai statistikaa ir teutons rase tad naak 1 gauls un peec gaula vee lbars teutonu. Interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 tas ir normāli - teitoniem sākumā ir krietni vien vieglāk - lēta armija, var daudz reidot, bet vēlāk teitoņi kritīs un uz augšu ies romieši un gauli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Pēc cik ilga laika tu būsi pie viņa? Es viņu noskautoju tagad, bet viņam visa armija kaut kur seivojās. Kaut kā stulbi sanāk, laikam viņš no štatiem spēlē, jo man taisīja uzbrukumus 6:00 no rīta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Hehe, tas rosina domu iemest profilā, ka spēlē no štatiem, lai visi domā, ka vajag uzbrukt štatu naktī, t.i., tad kad mums diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 tos city wall var ļoti viegli nonest ar nelielu skaitu ram un tas atmaksājas - mazāk parasto krīt pret pretinieka bomāriem mlē sūtiet man igm lai zinu kurš tur jāņem aliancē Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 http://s6.travian.com/allianz.php?aid=896 Juicy target: Janusheks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now