SkaM^ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) Karo4i suuds. Edited November 17, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Varbut paragri to ierosonu, bet kadi plani, kad mes varesim veidot second ciemus kur vinus novietot izvietot, prieks gilas ka izdevigak butu un pec resursiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 wou wou, tu jau domā taisīt otru ciemu SR? es kaut kā nezinu kā uzbūvēt 10lvl residence, sakrāt 2k culture points un vēl 3 settlerus uztaisīt ar šādiem resursiem kā šobrīd. nemaz nerunājot par to ka tas ciems vēl jānosargā... pēc s4 pieredzes ap 400 populācijas brīdi var taisīt, nu Odiņš jau ar 300 laikam uzblieza Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 panemat mani sava alliance Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Nu es strauji attistos un ar paladiniem iespejams sis skaitlis vares paatrinaties, taka ar pasiem briesmigajiem kaiminiem man pamiers a parejie kalpo farmingam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Atliek 5dienu un 6dienu nodzert un man jau kādi 20 uzbrukumi bijuši ;( Laikam cilvēki no citām valstīm nemāk atpūsties, traviana atkarīgie mazerfakeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Nu lol es arii tagad dzeru, taa riktiiddif; ble, un tas man nertraucee ieiet travian uz 1 in un salikt vius ko vajag salikt, lai viss buutu kaa vajag ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Man jau 2 dienas nav uzbrukusi , who the man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) sasodits proporcijas man cranny glaba 1k resursu prieks paladinu research man vajag vel +2k resursu jau limits ir cranijam parsneigts :/ Turam tauta ikskus par mani ^^ lai paladini atsirotu Techa beidz barot musu enemy Edited November 18, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Es tikai 5h dabuuju seedeet un skatiities vai neviens neuzbruuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 1)Par to varesi sakt domat kad tev vismaz viss bus 3-4 levela no resursiem, tad vajdzes barracks 3 levela main building 3 un rally point 2) Upgreidojot resursu bazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 1. - Vispirms ir jāuzceļ rally point, ko var būvēt tikai vienā vietā. Ganjau redzēsi, tas laukums atšķirās no citiem būvēšanas laukumiem. Pēc tam cel barracks, taisi armiju un ej laupīt, tikai ir viena svarīga lieta sākumā, tev jālaupa vismaz ar diviem kareivjiem, jo ja sūtīsi vienu viņš nomirs, pat ja pretiniekam nebūs armijas. 2. Uzspied uz kāda no resursu laukiem un apgreido Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 pirmais reids mm, jāskatās, kas sanāks, vsmz ceru, ka mani pirmie 2 phanalxi nenoliks karoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 cik man stulba situācija , visi resersi 500 bet crop 0 :/ crops nāk 16 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ir tada lieta marketings Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 faq http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=348 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ā un vēl viens questions. Man rally point kur vislabāk būvēt? Un ja man neiezīmējas uzraksts Build Rally point ir par maz resursu, lai tu uzbūvētu vai ne? suutu tev 200 caly,lumber , 100 iron , tu man atsuuti to cropu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Cipruss, tev neko atsūtīs, viņš tikko ir sācis spēlēt un no tā izriet, ka viņam pilnīgi noteikti NAV market place! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 bļin, laikam viens manējais iekrita trapā, bļe. un, sanāk, ka es pakāsu vienu phalanxu, ja man ir consualties 1 un prisioners 1? un tas cietumnieks man nenosprāgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 cietumnieku baro taa pilseta kuraa ir uzliktas lamatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 nedaudz parevidēju rindu uz alianci izrādās ka kādi 3 gabali vispār vairs nespēlē (izdzēsti/izdzēsuši) vēl 3 citi ir iestājušies citās aliancēs (paši vainīgi) un daži vienkārši nespēlē (aizdomīgi maza populācija) tagad daudz maz sakārtoju pēc populācijas apjoma, tie kuri noziedojuši embassy būvniecībai nesatraucās, jūs sarakstā esat ar zvaigznīti un droši tiksiet ātrāk kā citi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 mani tu briesmīgi uz leju nometi, bet es katru dienu online aplaupījis mani ar neviens nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ā, un ko nozīmē šis- Merchants from your homeland arrived. Es saprotu, ko ko nozīmē tie vārdi, bet neizprotu tā teksta būtību. sum1 help me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 piedod ja vari nu nevaru es to pārbaudīt cik tu esi online bet ja tevi neviens nav apzadzis un tu esi bieži online, tad tev tak vajadzēja būt lielākai populācijai (protams atklāts paliek jautājums kad tu sāki spēlēt) lai nu kā izskatās ka šādi pasākumi būs jāveic pirms katra embassy level, skatīšos arī cik liels pieaugums no iepriekšējās reizes, lai atlasītu tos kuri vispār nespēlē EDIT: turklāt noziedojot kaut mazliet tu iegūsti zvaigznīti un tikšanu ātrāk. Protams noziedojot vairāk, kā šobrīd sarakstā esošais maksimālais ziedojums (450) tu tiec vēl ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 nde, nez, reidot nesanāk man, riņķī visiem daudz lielu krāniņu, tik no viena čaļa pāris resursus esmu dabūjis līdz šim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now