Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pateicoties manai jauniegūtai fermai un tagadējo production= savus pāris simtus stundā + 1200 no katra resursa stundā ir jau residence lvl 10 un 2 settleri gatavi - rīt būs otrais ciems. tik godīgi sakot īsti negribās likt viņu pie visiem kopā - būtu man viņš blakus, tad es varētu viņu tik viegli un ātri apgādāt ar resursiem un par viņu rūpēties, bet tur tālu prom, pat ar thunderiem kādas 7 stundas jāiet.. kur nu vēl settlers gandrīz 20h ies līdz potenciālai ciema vietai. nu, nezinu. jums jau forši, jums visi ciemi ir +/- tuvumā jaunajai vietai, tā ka skaidrs, ka jums patīk tur likt, bet man, lauķim

Link to comment
Share on other sites

Lielie resursu sūtītāji. Vairākas reizes esmu lūdzis, lai man kaut ko atsūta, bet nefiga neesmu saņēmis. + vēl mani viens no FFH aptīrīja pilnīgi sausu.

Saskatu lielu perspektīvu savam 2. village, kurā viss nāk pa 20 stundā, bet viss sauss, jo tas pidiņš man visu atņēma...

Link to comment
Share on other sites

vot, tāds jautājums - šodien es pēkšņi ievēroju tādu brīnuma lietu - settleri var carryot 3000 resursus, tā ka ar viņiem it kā varētu ideāli reidot tādus, kuriem nav nekādas armijas. kāds ir to darījis?

un tātad, ja es to daru, uzbrūkot vienam čalim ar lielu population (ja es viņu raidoju ar kādiem 80 phalanxiem, kādi 6 parasti nosprāgst, kaut vai viņam nav armijas), tad tie settleri nenosprāgs paši no sevis?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...