Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Suuti resus daudz daudz :)

Mana politika ir pavisam vnk, es nebuushu nekad alianses augshgalaa... Es nekad nebuushu labakais, bet juus bez maniim nevaresiet :D Kaa jau te Odinsh teica, gauliem cranny cranny, un tieshi tapecc man ar resursiem probeemu nav, shodien jau veseli 400 each vincisteram nosutiiju:) Intereseetu cik veel kads suuta, lai varam apjaust vai plans ''Power the leader" darbojas. TIem, kam nav gauli ir noteikti jabuvee jau armija, jo velaak buus par veelu, un tie spleetaaji kam ie gauli mum sir jabuut allianses barotajiem. Jaa varbut dazham tas nepatiks, bet tieshi gauliem japaliidz uztureet vincister un parejie biedri. Aizmirstot par uzbrukumiem utt.(ja protams nav loti izdeviiga situacija). Ja kaadam ir baigie suudi no alianses un vajag baigi kaadus resus, droshi prasiet alianses forumaa, un gauliem buus japaliidz. Tieshi tapeec grineetu uzzinaat cik mees gauli te esam ?

1.Bencik

2.Oddish

3.Kerchs

4.Mind

5.babaac

6.amnijs

Shie ir tie kas vai nu ir allianse vai ir tuvu tikshanai, nu ko dzeki saturamies un atceramies, KOMANDAS DARBS, tieshi tapeec mees speizham uz resursies.(pagaidaam kameer aliasne veel tikai attistas).

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Bencik, man tieshi tam ir izveidots otrs accounts "Power the leader" tikai vinjs pashlaik nevar neko daudz aizsuutiit, bet ja riit vareeshu normaali aizsuutiit, tad noteikti to izdariishu.. Man nav izdeviigi suutiit pa 80 resursiem - irona, jo vnk paareejos nevaru aizsuutiit :)

Btw, otrs accounts man ir ar nosaukumu wispas gauli

Link to comment
Share on other sites

Nesatraucies, domaaju riit izsuutiit ljoti lielu paku ar resursiesm no 2 accountiem :thumbsup: vismaz ceru ka sanaaks..

Vel es gribeeju pateikt par tiem nabadzinjiem kuriem visu laiku uzbruukt, tikliidz redzat ka uzbruuk, izsuutat resursus bencikam vai kaadam citam gaulam, kas jums atrodas tuvaak! Jo izsuutot resursus tu neko nezaudee, tikai laiku.. kuru tu sanjem 2kaarshi atpakalj :)

Link to comment
Share on other sites

tagad cranny ir normāli sabūvēts, beidzot jāsāk darīt tas, kas teitoņiem ir jādara - jāuzbrūk, tagad uzbūvēju pirmos trīs clubswingerus un uzliku uzraidot, tā tīri intereses pēc, moš kaut ko dabūs, he, tikko dabūju pirmos ~100 resursus nopizģītus :)

un par to multi-accountingu, domāju sākumā ar proxy, bet čakars ar tiem proxy, reti kāds strādā normālā ātrumā, tā ka šodien pameklēju citu variantu un nonāci līdz tiem saitiem, kuri it kā piedāvā anonimitāti, izmēģināju vairākus un ar vienu tikai normāli viss strādā - http://www.boxofprox.com

ir pietiekami ātrs, vienīgais apakšā nerādās, ka iet uz priekšu būvēšana etc, bet bez tā var jau iztikt, tā ka man tagad ir vēl otrs gauls ar niku - zirnis, atrodas 28|144 , tā ka ar to mēģināju savējo un alliances biedrus apgādāt ar resursiem, nu skatīsimies kā sanāks, neliekas jau , ka adminstrācija varētu atkost šito.

Link to comment
Share on other sites

Par to karti ir taa ka meegjinaaju vinju izveidot caur php scriptiem, bet kaut kaa nesanaaca, man serveris nevis izmet bildi png forumaata, bet izmet kjeburus <_< meegjinaaju tur pachakareet to scriptu, taa arii neizdevaas.. ja kaadam vaig varu iedot .sql failu ar daudz cilveekiem sarakstiitiem...

Link to comment
Share on other sites

Pfhufuuuuu tiko izbegaam no loti iespejam pirma karaa.... KAroche es gaaju uz visu banku un tiem, kam uzbruka klans Kaskus vinju diplomats solija vairs neuzbrukt, tapcc teoretiski Techa, oddish,traffic,plikais un mind var uzelpot. Ceresim, kad vinji savu vardu turees, vini mums daudz uzbruka, tapec domaju shiats ir labs iznakums.

Bridinu pie vinu nakamaa uzbrukuma, es uzreiz runaju ar diplomatu vinju un ja netiks pienemti meeri mums buus japrada savs spars un jauzbruuk, tapeec esat gatavi teutons un romans...

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Ir jaasuuta resursi, lai tiktu aliansee? Kas tas par stulbumu?

Tad es eju uz lordu aliansi. Nafig man kautkas ir jaasuuta? Spaarkijs normaals - jebkursh latvietis, kursh speelee travian var tikt aliansee, nekaadas nodevas neprasa, bet shis prasa, lai suuta resursus :|

Link to comment
Share on other sites

Tad es eju uz lordu aliansi. Nafig man kautkas ir jaasuuta? Spaarkijs normaals - jebkursh latvietis, kursh speelee travian var tikt aliansee, nekaadas nodevas neprasa, bet shis prasa, lai suuta resursus :|

muļķi tev neviens neko nespiež sūtīt

paskaties citas aliances, lielai daļai ir obligāts noteikums ziedot embassy palielināšanai

neziedo, bet pagaidi un tiksi

s4 serverī spārkijam nebija nekāda rinda, sākumā mēs pāris cilvēki tur bijām, tad es pastāstīju par travian šeit un saradās, bet tad jau spārkijs bija diezgan liels un embassy uzbūvēt viņam nebija tik grūti.

šeit savukārt jau sākumā visi reizē sākām, un ir liela rinda. kamēr es būšu pietiekami attīstīts, lai pats varētu būvēt embassy paies ilgs laiks, bet tā kā neviens negrib gaidīt tad lūdzu - atsūta man resursus un tiek ātrāk aliansē, jo varu ātrāk attīstīt embassy.

So stfu or GTFO!

vēl vienai aliansei vēl nav pamata, jo uz šo vēl nav pieteikušies 60 cilvēki + tāpat zināms ka kāda daļa atbirs, kļūs neaktīvi. ja uztaisīs otru aliansi tad būs grūtāk savākties etc.

Link to comment
Share on other sites

tagad es vienu prikolu nesaprotu. :fsckinsad:

kā lordrudolfs tika pie tiem, kam priekšroka, nesūtot resursus? :blink:

es sūtu, un ņefiga mani nepieliek pie tiem, kam priekšroka :blelohs:

EDIT: skaidrs. paldies, ka apgaismoji mani ;)

Edited by crushy
Link to comment
Share on other sites

ko tu tur murgo crushy? saraksts jālasa no apakšas!

tu esi pie tiem kuriem priekšroka!

tie kas ir pašā augšgalā ir tādi kuri nav north-east reģionā vai arī ir koordinātās tālāk par 100

EDIT: turklāt tu esi sūtījis resursus tapēc reāli esi vēl tuvāk iekļūšanai nekā sarakstā redzams, jo tas ir +- pieteikšanās kārtībā sardrukāts

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...