traktorists^ Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 ja es, iesaistoties kādā aktā ar citu pleijeri, zaudētu tik, būtu vēl ļoti priecīgs Ja huseina armija būtu 10kārt lielāka nekā pašlaik, tad gan būtu, par ko pabēdāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Exelent. Bencik kur paliki , nesam centra cyclopu ara , kamer vins nesaak pirmais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Bencik kur paliki , nesam centra cyclopu ara , kamer vins nesaak pirmais. Un kaa juus domajat man shonedelj darbs 20h/24h, cik paspeju darba iiet, un pa nedelas nogali vispaar laikanebuus(nu protams atradiishu), kas jadara jadar nesam vinju nost ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Ja huseina armija būtu 10kārt lielāka nekā pašlaik, tad gan būtu, par ko pabēdāties HUSEINS jau kartejo reizi ir galigi aodzeries taka vija armijqai nepievers uzmanibu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Tolks huseinam tur celt no katra pa 30 čūbīšiem... Man 2. village jau 10 catas ir gatavas+10catas būs līdz rītdienai gatavas. Uzbrukumu cyclopam jātaisa būs saskaņojot laikus, lai viņam pēc iespējas ilgāk nesasūtītu reinforcmentus. Vajag līdz nullei nonest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 varbuut labaak uztaisat vinju par fermu ? nones visu crop un maajas , atstaaj tikai normalos resursus un warehouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Nee. Vinam pieder cropperis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 (edited) Mja, mana def armija tik tieshaam smuki noplauka. Bet es tagad esmu sagatavojis baigo atriebiibas plaanu. Eniivei, plaans buutu veel skaistaaks, ja kaads no jums man vareetu pastaastiit 1 lietu - kas konkreeti man buutu vajadziigs, lai nonestu chalim 15 crop lauku ciemu, kura pop = 198? Un vai es peec tam vinju varu dabuut savaa iipashumaa? Man vnk pie main ciema viens taadu briinumu ir uzbliezis blakus, un man tas baigi nepatiik. EDIT* Okej, doma skaidra. Paldies, hero. Edited February 9, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 lai dabuutu vinju savaa iipašumā , tev vajag chieftan ja tu esi gauls , un nonest tu vinju vari ar armiju un katapultām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Tikai lai varētu ieņemt ciemu, tajā pirms tam ir jānobrucina residence/palace un skaties, vai viņš to ciemu nav jau uztaisījis par capital. Tad tu ieņemt nevarēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Tātad ja es pareizi saprotu, tad man jaanokatapulteee vinam residence/palace (jaa tas nav capital) un jaanones visa armija (tas jau ir izdariits), tad atliek suutiit settlerus un paarnjemt ciemu vai vajag chieftan vai kaa vinu tur un tikai tad es vareeshu ookupeet to miestu. ja vajadzees obligaati to chiefu, tad uz cik lielu atsauciibu es varu cereet ar resursu sasuutiishanu? gribu atnemt vienu 9 cropperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Tu vari parnemt otru ciemu tikai ar chiefiem un tev vajag slotu ieksa residence/palace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 20 catas gatavas. Esmu gatavs bliezt. Tad rīt viss jāsarunā. Ja nav grūti, tad iemetiet info cik daudz catas jums ir centrā esošajā ciemā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 stav 60 katas un 200 swordi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) katas man vispar nav... vareshu piepalidzet ar paladiniem,kas man atrodas pirmajā ciemā >> 1.40h iet lidz cyklopam !!! Edited February 10, 2008 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) AAAAAA, mani grib apeest. Tas Lucky7 laikam uz manis uzeedaas un saak mazliet brukt virsuu. Sliktaakais ir tas, ka man ne velna nav armijas un tas noziimee, ka nav iisti ar ko aizstaaveeties. Resursus it kaa pateereeju cik speeju, vieniigi crops palika gandriiz pilns liidz ausiim, bet tur es vairs neko nevaru padariit. Vieniigi jaacer, ka shis buus aizmirsis savam uzbrukumam piemest kaadu katapultu, citaadi man shajaa speelee buus jauns meerkjis - lai ko tas maksaatu, iznest visus vinja suudainos ciemus. MEGAPROEDIT* I hate that bastard... http://s6.travian.com/berichte.php?id=11406648 Edited February 10, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ezzi cik tev crops? Varu aizsutit kadus 300 spearus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Tas kraaninjsh man atnjeema 15k cropa, jo es aiz savas stulbiibas + neguleetaas nakts aizmirsu, ka nozog arii to, kas staav uz paardoshanu veikalaa. Resursus izteereeju, cropu saliku uz lielaam cenaam paardoshanai, un beigaas zaudeetaajs kaa parasti biju tikai un vieniigi pats. Bet nekas, es vinjam atriebshos. Vismaz centiishos cik speeka. ZIZ IZ SPARTAA!!!one1one111 Runaajot par reinforciem, man vinjus labaak nesuutiet, jo: 1- nav taa iisti ko aizstaaveet. 2- man shobriid armijas daudzums ir apmeeram... eee... 0? Jaa, vareetu taa buut. Taapeec viss ko ar to var panaakt manaa gadiijumaa ir armijas bezjeedziiga izvaakshana. Mazliet jaapaspiezh uz resursiem, jaasataisa >1000 swordinji un it's payback time, b!tcheeeez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) Karoch davaj 1dienas vakaraa satiekamies mircaa ? Edited February 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) Ehh, maita... Shonakt atkal taisa uzbrukumu. Visticamaak, ar cataam. Fuckin' sad. EDIT* Nu vismaz resursus es vinjam neiedevu ne grama. Tikai mazaa probleema - man vairs nav 15 lvl'a baraku. http://s6.travian.com/berichte.php?id=11552754 Edited February 11, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 FFH sak pajukt biku - paskatieties Scism - jauna alliance no FHH kolegiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 arī -E-E- Tas ir tikai forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) Okej, es esmu auzaas. Chalis man saak patstaaviigi uzbrukt un leenaa garaa izniicinaat manu ciemu. Esmu paspeejis savas barakas dabuut atpakalj tikai uz lvl 2, un pie manis naak jau kaarteejais uzbrukums. Taados aatrumos turpinot es varu sevi norakstiit jau tagad. :| EDIT* Wohoo, main building destroyed! Edited February 11, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 GLudekli tu vareji pabridinaat, kad savus 500 spearus gribi pie maniim tureet, vai vismaz paiku atsutiit Nav nekas pretiim tureet armiju, bet vnk atsutiit un neko neteikt, hvz ko lai es domaju, man atkal crop tuvojas kritiskajam limenim tagad .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeKranX Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Damn ... Man ar no FFH uzbruka šodien, labi , ka paspēju axemenus aizvest prom. Žēl, ka nebija iespējas nodedzināt resursus http://s6.travian.com/berichte.php?id=11605414 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now