r&r Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 jūs tak uzbrūkat gauliem vislaik ar parasto attack, nevis ar raid? jo tādā veidā, tavi karavīri tiek sagūstīti un arī parasti visi uzreiz atkal atbrīvoti. (vienīgais neesmu īsti drošs, kas notiek, ja viņam ir pilsētā vairāk trapi kā tu viņam virsū sūti karavīrus, vēl par laimi nav gadīijies ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 A moska embasy paskaties... un ari tava sannemta tuksa vestule ari neko daudz man neizsaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 ) tad tu aši būvē vēl karavīrus un ceri, ka viņš nav sacēlis vēl trapus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 vesalas 2 sannemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Jautājums - par cranny. Tātad viņš ir vajadzīgs, lai nenozog resursus, ja? Tad kā tieši viņš darbojas un vai ;pietiek ar vienu cranny, vienīgi attīstīt viņam tos lvl, vai celt vairākus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Jāuzceļ 1 crany līdz 10lvl, tad var celt vēl. Teitoņi var iznest visu, kas ir virs 2/3 no crany ietilpības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Vai kāds man nevarētu atsūtīt bišķi resursus, kaut vai 50 iron un bišķi koku, ja ir iespejams tad ari kadus 3 karavirinus (73|155) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 (73|155) es jau gribēju būt laipns, un aizsūtīt tev 3 karavīrus, bet izmeta šo Beginner's protection until 30.11.07 at 20:09:47 o'clock Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Nu bļāviens, tas nebij domāts lai tu mani aplaupi, bet es domāju, ka ir iespēja aizdot karavīriņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Vsjo zajebalo, Furious George no lordiem jau 2 dienas uzbrūk ar trebuchetiem un nes nost crop laukus. Dēļ viņa -15 crop mīnusā. Diemžēl jāaizmirst par resu attīstīšanu, jāsaceļ atpakaļ crop un jāceļ armija aizsardzībai . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Vinam jau katapultas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 (edited) crop var kads atsutit? Edited November 26, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 (edited) Nu es tak taa ari domaju, paris dienas un buus trebuchet Dievs sargaa muus no tiem pidinjiem, jutu liidzi surr, jo es ceru kad mani katapults nesasniegs veel paris dienas... Edited November 26, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Nu ka iskatas tagad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Tapec ka ielugums jau tev sen ir nosutiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 es te skatos, ka vairāki attīstas pilnīgi greizi (spilts piemērs - novijas), tā ka gribējās iemest te vienu labu guidu, kuru varētu ņemt par piemēru - http://forums.subcreation.net/viewtopic.php?id=919 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 es aptuveni ari ta speleju ka taja guilda tik sadas tadas savas izmainas ira ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Kaads varetu paskaidrot, kapeec shakaalis veel joprojaam seezh LV II ? VInjam jau sen laiks uz LV pariet, vai arii es maldos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 man nāk rēka... šodien uztaisīju kkādu armiju un domāju, nu iešu reidot. A figa. Gandrīz visi ciemi, kurus varētu aplaupīt ir nobanoti... Kādi pieci ciemi manā tuvumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 (edited) Yes pazaudeju savus 15 kruos riderus Blin.... Skam uzbruuc tam jaaklim, vinjam palika kaut kaada armija, bes es domaju tu nonestu vinju, tagad laba situacija... P.s. Un jeega no uzbrukshanas manos platuma graados nav nekaada. Varbuut tiem, kas dziivo talaak no centra ir okey. Es tiko sapratu, kad vnk bez tollka padirsu 3k resursus, prikola peec Labaak sedet sava cietoksnii un gaidiit lai naak ciemos, ar vai bez katapultas ! Edited November 26, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Nafig tu uzbruki tiem no kaskus , izmanto tak scouts omg , vini rox. Pie teviim tagad ir mani scouti un tu redzesi , ja kads meiginas tevi izpiegot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Pie teviim tagad ir mani scouti un tu redzesi , ja kads meiginas tevi izpiegot. Kuraa vietaa vinji rox? VArbuut kaads tur individuaali rox, bet nejau visa alianse Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Es teicu ka scout rox , anyway es uz nakti liidz 14:00 maximums atstaasu troopus , tapec tev vajag croppu un sataisi trappus lai butu forsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Es teicu ka scout rox , anyway es uz nakti liidz 14:00 maximums atstaasu troopus , tapec tev vajag croppu un sataisi trappus lai butu forsi Klausos Kaptein Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Tad tev vajag croppu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now