Jump to content
GIGN Forum

Izsists Logs Nah


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Ej uz logu firmu. Bus jaliek jauna pakete ieksha. 50Ls kopa ar darbu. Ja zini, kursh sikais to izdarija, tad ej pie vinja un pasaki, ka vinjsh tev ir parada 50Ls un panjem lidzi diktafonu. Sikai teiks, lai tu ej dirst un ka tu neko nevari pieradit. Taja mirkli tu panem vinu aiz cupra un dodies pie vina vecakiem (diktafonu vel neatklaj) un pastasti, kas par lietu. Ar vecakiem parasti var normali aprunaties, bet ja vecaki ir nariki, tad vienkrshi nakti, kad vini gulj, tad iemet vinjiem pa logu 3 pudeles ar benzinu, bet pirms tam neaizmirsti aiskruvet vinu durvis no arpuses, lai netiek ara. Tad pasauc draugu un ejat esat saslukubaru! ;)

Beefs

p.s. laba taktika runajot ar siko ir teikt, ka tu vai kads cits redzeja, ka tas bija vinjsh.

p.s.s. protams, tas par to dedzinasanu bija joks un tu nekada gadijuma nedriksti izmantot sadus lidzeklus, jo tas ir pretlikumigi, par to draud nopietns cietumsods, ka ari tas ir antihumani un mans ieteikums nekada zina nedrikst tikt uztverts nopietnak ka neizdevies joks!

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Da mūsdienās tie sīkie vispār kaut kādi dolbajobi izauguši. Atceros kaut kur pirms gada, tāpat vazājāmies pa ciemu un bērnu laukumā, pie šūpolēm, tur sīkie tusēja. Pagājuši kādus 10 m tālāk, secinājām, ka viens sīkais metot mums ar pudeli ir pārdauzījis vienam čalim pauri. Nu neko, savācām to sīko un aizvedām pie senčiem. Beigās tam sīkajam sencis aizveda čali ar pārdauzīto pauri uz slimnīcu un vēl iedeva 10 Ls :) Lieki teikt, ka sīkais visu ceļu bimbāja kā maza meitene :)

Link to comment
Share on other sites

Vnk aizej pie tā sīkā perdeļa senčiem un pieprasi naudu (loga izdevumi+kārtīga kompensācija). Piedraudi ar zajavu mentenē. Ja gadījumā viņi atsakās kompensēt - neķer kreņķi - atceries, ka viņiem arī ir logi dzīvoklī! :) Lai gan neiesaku Tev sist viņiem logus ārā...tā Tu neko nepanāksi - tikai problēmas ar policiju sameklēsi...Bet vienu gan Tev varu ieteikt - 2 sērkociņi!!! :devil: Ja nedabūsi no viņiem naudu, sajāj viņiem ārdurvju slēdzeni! Un turpini to darīt kādu mēnesi no vietas... :D Ideāls variants ir noķert brīdi, kad neviens no viņiem nav mājās...iedomājies skatu - vēls vakars, visi nāk mājās no darba/skolas, un še tev - iekšā netiek...jāsauc dienesti, lai taisa durvis vaļā, vai pašiem mēģināt uzlauzt...un tā kādu mēnesi no vietas! :devil: Tas protams ir nehumāni, bet, atriebība salda... ;)

Link to comment
Share on other sites

beefa variants jau nav slikts, var arii nemaksaat, tad pieej pie siikaa un pasaki "EJAM" vinjs jautaas "KUR?" tu saki uz menteni.. saaksies par ko, par ko? Pasaki par logo, dzheks teiks ka to nav darijis, pajautaa vnk kursh to izdarija, kur dziivo utt. panjem siiko kuru nokjeeri, lai ir liecinieks un nav probleemu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

ha :) man (isteniba visiem) senak ar nezheligi besija, ja vislaik tantinjas pie visam maajam kaut ko spregaja par to ka spelejam miinusus, bet nu ja, logus gan nesitam!

sharingan pieliec sludinajumus pie visam majam, ka bus atlidziba 50 ls tam, kurhs pateiks kursh to izdarija (protams kad kads sikais bus pateicis, iedo vinjam chupa chups, pasaki muahahahaha un ej prom)!

Link to comment
Share on other sites

Ja vainiigo nokjersi tad mazgadigam neko neizdarisi...Ej un sazin moshk shamam sencishi ariii kaut kadi alkashas,ka pasuutiis tevi triis majas talaak ibio leo...Cik atceros ka es izdaudziju dazhus logus,solija man ka bus man jasamaksaaa,un jaiet pasham remontet,da figu,nekur taa arii neaizgaja unj neviens neuzzinaja pat,tik cik Tevs iedeva pa ausiim ka zagji kjipa papisu ar ko gribeeju nozaagjet kakjeni,kamer zagjejot menti mani nokjera un konfisceja manu zagji :P

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...