Ziediņš Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Mamma nokaitinaja vietejos siikaljas, un tagad lielaas istabas logu rotaa zirneklis. Kadam ir bijusi pieredze ar pakeshu logu mainju ? Sasists ir tikai arejais stikls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Heh, ko Tu 10 gadiigiem shmurguljiem padariisi ... Lielaakaa shkrobe ir taa, ka neko pieraadiit arii nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 CSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Ej uz logu firmu. Bus jaliek jauna pakete ieksha. 50Ls kopa ar darbu. Ja zini, kursh sikais to izdarija, tad ej pie vinja un pasaki, ka vinjsh tev ir parada 50Ls un panjem lidzi diktafonu. Sikai teiks, lai tu ej dirst un ka tu neko nevari pieradit. Taja mirkli tu panem vinu aiz cupra un dodies pie vina vecakiem (diktafonu vel neatklaj) un pastasti, kas par lietu. Ar vecakiem parasti var normali aprunaties, bet ja vecaki ir nariki, tad vienkrshi nakti, kad vini gulj, tad iemet vinjiem pa logu 3 pudeles ar benzinu, bet pirms tam neaizmirsti aiskruvet vinu durvis no arpuses, lai netiek ara. Tad pasauc draugu un ejat esat saslukubaru! Beefs p.s. laba taktika runajot ar siko ir teikt, ka tu vai kads cits redzeja, ka tas bija vinjsh. p.s.s. protams, tas par to dedzinasanu bija joks un tu nekada gadijuma nedriksti izmantot sadus lidzeklus, jo tas ir pretlikumigi, par to draud nopietns cietumsods, ka ari tas ir antihumani un mans ieteikums nekada zina nedrikst tikt uztverts nopietnak ka neizdevies joks! Edited October 28, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 nah japierada kaut kas? nopizdij vienu no tiem sikajiem un paardod, kadus 200ls stroga dabusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 omg lol tu man atgaadini mahmedu un ugunsgreekus es domaaju ka lielaaka shkrobe siikajiem buutu ja aizietu pie vinju vecaakiem un padirstos. a to viens gruudiens un siikais ir gar zemi un neceljaas vairaak un tad gan ir suudi sharinganam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 vēl foršāk ir draudēt, ka iesūdzēsi viņu tiesā, tad viņu aizvedīs uz nepilngadīgo koloniju, gan jau sīkais sāks lūgties, lai apžēlo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Da mūsdienās tie sīkie vispār kaut kādi dolbajobi izauguši. Atceros kaut kur pirms gada, tāpat vazājāmies pa ciemu un bērnu laukumā, pie šūpolēm, tur sīkie tusēja. Pagājuši kādus 10 m tālāk, secinājām, ka viens sīkais metot mums ar pudeli ir pārdauzījis vienam čalim pauri. Nu neko, savācām to sīko un aizvedām pie senčiem. Beigās tam sīkajam sencis aizveda čali ar pārdauzīto pauri uz slimnīcu un vēl iedeva 10 Ls Lieki teikt, ka sīkais visu ceļu bimbāja kā maza meitene Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Vnk aizej pie tā sīkā perdeļa senčiem un pieprasi naudu (loga izdevumi+kārtīga kompensācija). Piedraudi ar zajavu mentenē. Ja gadījumā viņi atsakās kompensēt - neķer kreņķi - atceries, ka viņiem arī ir logi dzīvoklī! Lai gan neiesaku Tev sist viņiem logus ārā...tā Tu neko nepanāksi - tikai problēmas ar policiju sameklēsi...Bet vienu gan Tev varu ieteikt - 2 sērkociņi!!! Ja nedabūsi no viņiem naudu, sajāj viņiem ārdurvju slēdzeni! Un turpini to darīt kādu mēnesi no vietas... Ideāls variants ir noķert brīdi, kad neviens no viņiem nav mājās...iedomājies skatu - vēls vakars, visi nāk mājās no darba/skolas, un še tev - iekšā netiek...jāsauc dienesti, lai taisa durvis vaļā, vai pašiem mēģināt uzlauzt...un tā kādu mēnesi no vietas! Tas protams ir nehumāni, bet, atriebība salda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 Pirmkaart jau vinji ir vesela kaudze, un nevar zinaat kursh iisti bija vainiigais. Otrkaart kaada jeega man nolaisties liidz vinju liimenim. Mamma tiem pidariem aizliedza spelet futbolu pret muusu 1. staava sienu, vot i rezultaats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Samaksasi kadam 5Ls un vins ar prieku pastastis, kursh to izdarija! Varu deret, ka izsitejs jau ir izlielijies pa visu rajonu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 kur vispar dzivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 beefa variants jau nav slikts, var arii nemaksaat, tad pieej pie siikaa un pasaki "EJAM" vinjs jautaas "KUR?" tu saki uz menteni.. saaksies par ko, par ko? Pasaki par logo, dzheks teiks ka to nav darijis, pajautaa vnk kursh to izdarija, kur dziivo utt. panjem siiko kuru nokjeeri, lai ir liecinieks un nav probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 ha man (isteniba visiem) senak ar nezheligi besija, ja vislaik tantinjas pie visam maajam kaut ko spregaja par to ka spelejam miinusus, bet nu ja, logus gan nesitam! sharingan pieliec sludinajumus pie visam majam, ka bus atlidziba 50 ls tam, kurhs pateiks kursh to izdarija (protams kad kads sikais bus pateicis, iedo vinjam chupa chups, pasaki muahahahaha un ej prom)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Ja vainiigo nokjersi tad mazgadigam neko neizdarisi...Ej un sazin moshk shamam sencishi ariii kaut kadi alkashas,ka pasuutiis tevi triis majas talaak ibio leo...Cik atceros ka es izdaudziju dazhus logus,solija man ka bus man jasamaksaaa,un jaiet pasham remontet,da figu,nekur taa arii neaizgaja unj neviens neuzzinaja pat,tik cik Tevs iedeva pa ausiim ka zagji kjipa papisu ar ko gribeeju nozaagjet kakjeni,kamer zagjejot menti mani nokjera un konfisceja manu zagji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ak, bērnības atmiņas ar vecās pensionāres izsisto logu un atkritumiem klāto grīdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now