acido Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Diezgan negaidītas beigas, vismaz man. Maikls tagad ir pārvērties par avengeru, Linkolns drāzīs Vistlera ex-draudzeni, un man sāk likties, ka Vistlers kompānijai ir daudz nozīmīgāks nekā šķita sākumā. Ahh, un tagad atkal noteikti jāgaida kāds pusgads.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Ja turpināsies, tad jau tas vairs nebūs nekāds Prison Break, bet gan Kill the bitch, vai Fuck Vistler girlfriend. Īstenība Belika ar žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Resniem resni zheel.. Karo4i tas vistlers ir kautkads slepenais agents vai killers or smth , jo taja koferi bija kada cilveka dienas reziims. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Nu vsjo! Kaa var uztaisiit shitaadas beigas!!? Tagad atkal mociibaas un nezinjaa jaadziivo hvz cik ilgi (labi tas pox) Katraa zinjaa 13 seerija bij laba! Maiklu man palika zheel taadeelj, ka tagad vinja labais braalis Linkons vienkaarshi iedod atsleegas un davai laimiigu celju brachinj, Es esmu ticis aaraa ticis pie sava deela viss nax tu man vairaak esi vajadziigs (karoch kinul) AAAA un protams nabaga Sukre! Es tik domaaju, kaa Maikls vai Linkons uzinaas ka vinsh ir ieseedinaats sonaa, jo es domaaju vinjiem galiigi nav veeleeshanaas tur pat tuvumaa iet... AAAAAAA UN VEEEL shajaa serijaalaa ir divi apbriinojami praati Maikls un Vienrocis!!! (ja saprotat ko es domaaju) turam iikshkjus lai atgriezhas visu iecieniitais PB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triplex Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 13 Serija Pamaniju,ka beigas neparadija to be continued.Tas laikam tapec ,ka vinji nav pilnigi parliecinati ka 4 sesion taisis Bet ceresim uz to labako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Adodat man pb TIK T IK žēl bija ka beidzās prikols tads ka 1maja un 2traja sezona Breds Beliks bija tāds krabis tagad baigais ņuņuks man uznāca smiekls tajā brīdi KONKRĒTI tad ka tedyjs galinaja negeri nost un beliks taa triiceja tAAaaAADA seja vinjam bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) prikols tads ka 1maja un 2traja sezona Breds Beliks bija tāds krabis tagad baigais ņuņuks man uznāca smiekls tajā brīdi KONKRĒTI tad ka tedyjs galinaja negeri nost un beliks taa triiceja tAAaaAADA seja vinjam bija A, ko tu darītu, ja tev atņem drēbes, atsit, izdrāž, nebaro un vēl nezin, ko pretīgu izdara.. Nu, bet pirmajās sezonās nazis viņš bija baigais. Edited February 21, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Sodien pēdējo seriju nostijos 3 sezonai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now