Jump to content
GIGN Forum

Vienkārši Fenomenāli ;d


PliKaiS
 Share

Recommended Posts

Vakar notika ekskursija no manas skolas , pats nebraucu , bet intersanti ;)

46 gadus vecais vīrietis vadīja ?Neoplan? autobusu, ar kuru bērni Rīgā bija ieradušies ekskursijā, taču pirms atpakaļceļa uz Liepāju viens no nepilngadīgajiem bija piezvanījis vecākiem un izstāstījis savas aizdomas, ka autobusa šoferis ir iereibis.

Uz notikuma vietu Rīgā, Kalnciema ielā, izbrauca Ceļu policijas darbinieki un apturēja autobusu. Policisti šofera organismā konstatēja 3,26 promiles alkohola.

Vainīgajam vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet bērnus atpakaļ Liepājā nogādājis jau cits šoferis.

http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_safety....php?id=4865343

Šoferis , laikam , tiešām nedomājis par 47 bērnu dzīvībām, jo šis gadījums arī varēja beigties letāli! Paldies Dievam tā nenotika! ;)

Degpunktā šodien par šo radīs , tātad pačolējat ;)

Link to comment
Share on other sites

Visticamāk, ka foršais šoperis kodējis vairākas dienas no vietas un tā, tās promiles sakrājas, bet galva paliek kaut cik skaidra. Varbūt maldos, kas zin, katrā ziņā tas nav normāli. :nea:

Link to comment
Share on other sites

Shitas noteikti ir VIntage variants. Dzeks smagi nokodis 4 dienas, bet blin uz darbu jaiet tak ir, nedaudz iemetis no riita, lai rokas nedreb un luudzu 3,6 promiles :) Ja vins taas buutu dabuujis pa ieprieksheejo nakti, vins neatshirtu gaazi no bremzeem un juus pat nebuutu sakushi braukt, jo kajaas nestaveetu un no kreesla kristu. Stulbums tas ir, lai arii it kaa dzeeris vakar vakaraa, tomeer tada stadijaa vadishanas un uztveres speeja samazinaas, un avarija rodaas no nekaa :( Es sofera vietaa samaksaatu citam soferim par 2 dienaam un sedeetu majaas. Bet pie muusu esosaas politiskaa un ekonomiskaas situacijas, vinam nekas cits neatlika ka braukt uz pohaam :fsckinsad:

Maciiba tada, kad pirms brauc peec riktiigas dzershanas 1 dienu izlaid, jo promiles cilveka kermenii samazinaat videeji 0.20 promiles h, ta ka pa 10 paguletaam h neko nepanaaksi :thumbsup:

p.s. Visu cienu tam, kas pazvaniija, 50 cilveku dziviibas ir svariigakas, par daudz ko daudz ko :)

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...