magicalx Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 varbūt kāds zin kādu adresi, kur var atrast dažādu dzīvnieku foto. bioloģijā nepieciešamas pāris foto uzdevumiem. meklēju google, bet tur neko saprātīgu un vajadzīgu neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Ieraksti pie attēlu meklēšanas dzīvnieka nosaukumu angliski, piemēram, šitā Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 tur jau tā lieta, ka arī tā neatradu ko meklēju. ok ierakstot piemēram wolf, cat, dog tur pilns bus, bet ierakstot Misisipi aligator, tur principā neko neatrod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Lūdzu - Missisipi aligators - link Rokas līkas? Angļu val. mācīties vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 tas neko par roku lenķi neliecina, tikai par to ka ar angļu valodu nedraudzējās Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 (edited) un kā gan es varēju zināt, ka misisipi raksta ar 4 s un 2 p?? angļu valodu pārvaldu pat ļoti labi, tapē palūgšu bez apvainojumiem. varu derēt, ka ir arī tādi vārdi ko paši nezinat. paldies par linku. bet tikuntā noderētu kāds saits, kur var atrast šādas bildes. Edited October 11, 2007 by magicalx Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) imho šitais vārds pat sākumskolas angļu valodas grāmatā bija, vismaz tajā no kuras es mācījos un neticu, ka 16 gados angļu valodu var pārvaldīt ļoti labi. pārāk skaļš apgalvojums. ja es savos 21 studēju universitātē tieši angļu valodu un saprotu, cik daudz gan patiesībā nezinu. re ka nezināji pat vispopulārāko piemēru, ar ko pārbauda spelling skills. Edited October 11, 2007 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Ja neesi stipri aiznjemts , iemet paaris mums nezinaamus anglju vaardus . Paldies . Intereses peec . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 nu tajā grāmatā no kuras mums mācīja, tāda vārda nebija. ar ļoti labi biju domājis, ka varu brīvi sarunāties angļu valodā. un nekādus vārdus meklēt un likt te iekšā netaisos. ak jā, varbūt nenoejam no tēmas?? laigan nu jau esmu atradis gandrīz visu nepieciešamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Kā gan tu to varēji NEZINĀT? labi, taisam ciet. edit: vinci - to tā droši nevar apgalvot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts