SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Vins man uzbruuk ,jo es draudeju vina jaunajam profilam , ka uzbruksu tam profilam. Sodien vinam beidzaas beginners protection un tagad man tur sez pie vina 100 karaviiri un vinam nemas nost cropp -100 Es domaju taa dariit - pofig lai aptiira mani - pedejaa briidi visu isteresu uz karaviiriem un vins uzbrusk tuksai pilseetai un tad gaidis taas 70 stundas , kamer vinam atnaaks atpakal visi 4uvaki , jo baze vinam tuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Apsveicat mani, es gaidu resursus, lai varetu uzscelt spy, es izdomaju ka spy ir diezgan noderigs un atvieglo dzivi ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Apsveicu. Vakar arī tādu uztrenēju. Šon atklāju daudz ko jaunu par saviem nūbu pretiniekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ar savu otru charu tiku kautkadaa galimaa aliansee, unlaupu visus peec kartas (lidz briidim, kad uztraapiishu nepareizajam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 hmm... Es nepoņal - man crop consumption ir 25/27, bet nesen atpakaļ bija 19/24 - Kad otrais skaitlis palielinās, kad upgreidoju vai uzceļu kādu jaunu būvi? or what? Kas tad notiks, ja daudzums būs lielāks nekā maximums? tā var vispār būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ja ar otro skaitli to domā to skaitli, kas ir pēc daļsvītras, tad to var palielināt tikai ceļot crop. Katrai mājai, apgreidam, karavīriem ir parādīts, cik tas patērē barību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Pirms 2 spy gatavi, ka ar viniem rikoties pareizak!! Lai nezaudet un kados gadijumos var zaudet. Un ari cik funkciju vini pilda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Offense: 40 (+) 0 Defense: 110/60 (+) 0 Off-Bonus: 0% (+) 0 Def-Bonus: 0% (+) 0 Regeneration: 0/Day (+) 0 Experience: 0% Tiko dabuju savu 1 hero. Varat isti pastastit sikak, lai tos skill pontus nesalikt nepareizi p.s Ja hero mirst viss zud exp ? Vai var adzivinat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Vakar vienam kaimiņam aizsūtīju ziņu, ja tu negribi vairs zaudēt savus troopus un resursus, tad katru dienu sūtīsi man 200resus no katra veida. Šodien man atnāca ziņa no viņa allie membera - blablabla kāpēc tu uzbrūc un vēl kaut ko tur dari manam allie memberam? Es pateikšu game adminam, lai tevi nobano par resursu pieprasīšanu utt. Par to vsp var banot? āā un es jau viņam arī atstāju iespēju izvēlēties, es viņam neuzspiedu, lai viņš man sūtītu resus EDIT: tātad mana vēstule If u dont want to loose more troops, then u will send me 200resources of each type, every day. un no viņa allie membera Hello, Why are you attacking and threatening my alliance member.......i advise you to stop OR u will be reported to the game admin and will be banned for trying to force someone to send you resources........... Edited October 24, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Par to vsp var banot? āā un es jau viņam arī atstāju iespēju izvēlēties, es viņam neuzspiedu, lai viņš man sūtītu resus EDIT: tātad mana vēstule If u dont want to loose more troops, then u will send me 200resources of each type, every day. un no viņa allie membera Hello, Why are you attacking and threatening my alliance member.......i advise you to stop OR u will be reported to the game admin and will be banned for trying to force someone to send you resources........... XD Taads jefins mamiitej pateiksu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 es viņam vēl 14clubswingerus pēc tam aizsūtīju tagad nāk atpakaļ ar 840 resiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Kāds negrib padalīties ar resursiem? (visu veidu) Manas koardinātes -87|-270. Paldies. Un vēl viens lūgum, tiem kuriem ir spiegi, ja nav slinkums, paspiegojat tos kas man apkārtnē dzīvo, gribu zināt kam var uzbrukt. Edited October 24, 2007 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) reāli es jau abus izdarīju, pirms tu to uzrakstīji, bet atbildi vēl neesmu saņēmis no vincister'a edit: nevermind Edited October 24, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 weird, sen jau nosūtīju atbildi un ielūgumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Ieej savā embassy un paskaties vai tur nav uzaicinājums uz allianci. Edited October 24, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 es tik tikko atkodu, ka tas ziņu buttons dalās 2 daļās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) bāāc man šitas geims sāk ar vienvairāk iepatikties. Es tagad vsp tik to vien daru, kā citiem pizdiju, vairs pat resus neceļu ^^ man pēc dažām min crops būs mīnusos, bet pofig man tagad tas ir pietiekami. Jau veseli 24 karavīri ir 4 taisās EDIIIIT: Ja es ar scout izspiegoju armiju, tad viņš var izspiegot arī tos karavīrus, kas ir kkur prom aizgājuši? Edited October 24, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Tiem kam interesē karte var paskatīties http://travianmap.nl/index.php?ln=en interaktīva karte - var piezūmot un šo to vēl. ierakstam alianci "Latvia" un redzam kur visi mūsējie ir. nu tādā kā aplī esam izkārtoti, daži ļoti tuvu viens otram, daži atstatu. P.S. ja vēl kāds regojās, kurš gribēs aliancē tad vislabāk ņemiet Starting position "North-East" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Njā. Mums laikam ģeometrijā labas atzīmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Nja lielaka dala atrodas south east - tur pat kur es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) rofl kā izskatās GAMEOVER aliance aā'un kā ir ar to scoutu? Ja es izspiegoju armiju un, piemēram, visa viņa armija tajā brīdi aplaupa citu ciemu, tad skauts parādīs to skaitu, kas ir prom no ciema? un wtf, kas ir spy? tas pats scouts? Edited October 24, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Jap tas pats , kas scout. Scout nevar redzeet to kas iet uzbrukuma , nemsim vincestera gadiijumu kad vins ispigoja to kas man uzbruuk , bet neparadija cik man uzbruuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) lol apskatijos kads izkartojums ir musu alliancē...ciri preciz aplis EDIT : ROFL manis nemaz nau.. es nezinu rakstu ka gribu manis nav..neka aly member ne ari prosta niku rakstot !!!! WTF? EDIT : Kads nevar aizsits kadu resursu man!!!??? Edited October 24, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Man ir viens jautaajums. Kaa es tur varu saakt buuveet armiju? Barakas es nevaru uzbuuveet, Rally point es ar nevaru uzbuuveet... :/ Nevaru izveidot kaut nelielu armiju :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Skaties kādas ir viņiem prasības. Barrakām vajag 3lvl main building un 1lvl rallypoint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now