Jump to content
GIGN Forum

Prikolīga Spēlīte


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:)

6 vel nav ? :(:D

Nu kad jums saka tak 2 novembrii ap 3 naktii saksies registraacija :) Tad visi regojamies un izvelamies to vietu, kuru vincister 1 postaa ir noraadijis...

Lol ar otru charu tiku kaut kadaaa nopietnaa clanaa, tagad deelj manis parridarijumiem, muusu diplomaats jau visu dienu megina sarunaat kaut ko ar manu uzbruceeju, atsutiija pat taadu interesantu veestuliiti !

Ok... I need the truth.

1) Did you attack someone to kick this off?

2) I need copies of the battle report(s)

3) Had you been talking to the person before you attacked?

4) I would like copies of the messages.

He is out to kill you and I'm not sure he'll stop. He has said that he's against you only and he's not going to bring the alliance into it... because quite frankly he'd kill us all. But both Berean and myself are trying to get him to stop and the only way I'll be able to do that is by knowing the answers to the above.

I don't need to tell you that this puts us in a bad situation.

Keep your head high and let me know, ok?

Lupi

Nu pats labakais, kad tas klans, kas uzbruuk ir baigais bariga, respektiivi muusu visu liktenis atkariigs no maniim un shitaa diplomata, ja neko nesarunaas muus nonesiis aptuveni 2 dienu laikaa(visus) 30 memberus :) Un neklausaties, kad tur teiks, kad vins muus neazitiks, mierinajums sev vnk :)Piem man tagad ciemaa palicis ir tieshi nekas, pec parciesitem patsmit uzbrukumime, man ciems izskatas pilniigi tuksh, jaa tieshi taa nav neviena ekaa, neviena. Dirsaa smagaa iebraucu. Un pats labakais uzbruku chalim kurs viens pat kartes malaa, bez alianses mieriigi dzivoja :violent:

Un nepievershiet manaam kludaam tik lielu uzamniibu, neesmu atkal sen gulesjiss...

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Peec traffica ieteikuma , uzbruku visu laiku vienam no GALATIA un peec kada laika ari sanemu GALATIA speeku no viena 4uvaka.

Lai gan vins uzbruka ar armiju kas bija 2 reiz lielaka gandriz , es tomer vinam lielu dalu izniicinaju un papisu visus savus trooopus.

Gribeju pateikt tech paldies , par to ka atsutija reforcmentus.

post-7750-1193834996_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Runājot par karu ar GALATIA, tad man tas nesanāk tīri izdevīgi , jo man viens ir tieši blakus ar pāri 300 populāciju. Vienīgi ja briedis man palīdzētu pēc tam , tad būtu labi :khehehe:

EDIT:

Kā man darīt ar skautu lai noskautotu citus , vienkārši jāliek attack ar viņu or what?

Edited by PliKaiS
Link to comment
Share on other sites

Man 3x uzbruka, bet nekas traks nenotika. Vienreiz tikai viņš nospēra mazliet resursus, jo es nepaspēju viņus piesaistīt būvēšanai. Galvenais, ka cranny ir 10lvl un viss bumbās.

P.S.

Tajā 6 serverī kur varēs reģistrēties? http://s6.travian.com? Vai arī kur?

Edited by Klients
Link to comment
Share on other sites

Viens tāds knifiņš, kas gan varbūt mūsu aliances nosaukuma dēļ "nedarbosies" kā vajag. Vienkārši pie profila nevajag norādīt location - Latvia. Kāpēc? Tāpēc, ka kāds, kas jums grib uzbrukt to iespējams izlasīs, apskatīsies kādā laika joslā tu dzīvo un uzbruks tev tad, kad tu gulēsi. Mums aliances nosaukums ir Latvia, bet reti kurš zin, ka tā ir kāda valsts.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...