Jump to content
GIGN Forum

Video Card

S_P_O_X_X_X
 Share

Recommended Posts

da lol , atkal tu izcelies ar saviem suuda topikiem.

tu esi stulbs vai kaa?

tev gruti ieiet kautkaados datroveikalos un ielikt filtraa cenu ne vairaak kaa 60 ls?

un vispar diezgan stulbs jautajums - protams ka jo dargaka video karte jo labaka.

tikai jaaizkiraas starp ati un nvidia , bet es tev iesaku nvidia , itseviski ja tev ir n-force seeriju maatesplate.

lazda2 - vinsh jau pateica - lidz 60 LS es domaju ka zinosham cilvekam vis uzreiz ir skaidrs kadu vinam vaig apmeram

Deadlive - kapec tu eisaki teishi fx5200 lidz 60 ls? to videokarti normalos veikalos var dabut pa 20 ls lol

es domaju ka ar kautkadu shvaku 6600 tev pietiktu .

Edited by m3rsy

tu esi stulbs vai kaa?

tev gruti ieiet kautkaados datroveikalos un ielikt filtraa cenu ne vairaak kaa 60 ls?

un vispar diezgan stulbs jautajums - protams ka jo dargaka video karte jo labaka.

tikai jaaizkiraas starp ati un nvidia , bet es tev iesaku nvidia , itseviski ja tev ir n-force seeriju maatesplate.

lazda2 - vinsh jau pateica - lidz 60 LS es domaju ka zinosham cilvekam vis uzreiz ir skaidrs kadu vinam vaig apmeram

Deadlive - kapec tu eisaki teishi fx5200 lidz 60 ls? to videokarti normalos veikalos var dabut pa 20 ls lol

es domaju ka ar kautkadu shvaku 6600 tev pietiktu .

hmmmmm :hm: nu nus visp ar galvu vis kartiba tew ko???

GIGN Forum > Offtopic > Spams > Video Card

Hmm vaitad spama nevar rakstit ko grib lolik :superlol::superlol::superlol::superlol::superlol::violent::violent::violent:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...