Jump to content
GIGN Forum

Drug


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Taatad seezhu skatos filmu "basketbolista diensagramata" un saprotu, ka cilveeki vienkaarshi pakaash savu jauniibu kautkaadaas kakaas. Paziistu dazhus labus viirus kuri vnk pa narkja tirgoshanu dabuun 3 gadus nosaciitu

Es domaaju kaadeelj vajag visas shitaas huinjas lietot. Vaitad nav citu veidu kaa izklaideeties??? Sarijies kruglaas un vispaar galva galva domaa tikai pa the kaifu, nevis par cilveekiem kas ar tevi atnaakushi kopaa atpuusties.

Arii in THE GIGN ieveeroju, ka ir ahujena, ka avataraa vai signature iemest zaales simbolu. Uzskatu ka tas nav jaareklamee formuaa kuru apmeklee nepilngadiigie.

Kas gribees taapat uzpiipees. Labaak normaali shimgu iemest nekaa apdolbiities.

Tachu jaunatne sanjemaas! NELIETOJAT! :)

PEACE

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Vinji ir visur, ne tikai Riigaa. Un tas vai lietot vai nee vienmeer paliek katra pasha zinjaa. Cilveeki nemeedz maaciities no citu kljuudaam, taapeec arii mees esam stulbi radiijumi. Tev pateiks - tas ir slikti, bet kameer pats nebuusi ielauzies, vienalga nesapratiisi. Un ar gign avatariem tur nav nekaada sakara. Neviens, ieraugot weed lapinju, neskrien uz ielas un nemeklee zaali.

Runaajot par tiem 3 gadiem cietumaa - cilveeki ar to reekjinaas. Tas ir ljoti labs bizness, vieniigaa probleema - riskants. Un tieshi taapeec stulbaakie iet un seezh, bet gudraakie braukaa ar x5. Un tur neko nevar izmainiit, vienmeer buus kaads, kas paardos, un kaads, kas lietos. :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

kā viens gudrs cilvēks ir teicis: nelieto narkotikas,bet ja tas aug no zemes tad ir ok. pats personiigi neesmu nekad meeginaajis un nemeeginaashu( dies do) ekstazii vai vel visaadas huinjas.bet es tikai atbalstu zaaliiti. :thumbsup:

p.s ja kas cigaretes bojaa veseliibu veel vairaak nekaa zaale :rolleyes: tas ir zinaatniski pieraadiits

Link to comment
Share on other sites

svētais sūds... neviens taču tev neliek lietot narkotikas, ja vien tu pats to nevēlies. tas, ka tu avataros vai signatūrēs vari redzēt tādas lietas, nu un. tad jau mož sarakstu ar filmu aizliegumiem ar uztaisiet!? tas tak ir katra indivīda paša rokās.

Link to comment
Share on other sites

:)

nu lol. Viss tak ir atkarīgs no kompānijas. Visi tie tresītāji, kas iet uz sensation white un visādiem tādiem pasākumiem - viņiem tur pieņemts lietot narkotikas (man arī vajadzētu sarīties visādus sūdus, lai es to sviestu, kas tur skan, varētu klausīties, viņiem droši vien tāda pati problēma :) ). Līdzīgi noteikti ir arī kaut kādos jauniešu bariņos, kas tusē ne pārāk foršos rajonos. Man, protams, par reālo situāciju nav ne jausmas, bet es smagi šaubos, ka kāds sēžot mājās izdomās "eu, varētu panarkoties". Visticamāk, ka barā gribēdams iekļauties pārējo lokā ir pamēģinājis. Un tad jau pēc kāda laika kā nu ar kuru notiek - kāds pieņemas prātā un atmet, kāds pārītis turpina lietot un pāriet uz smagāku staffu, izveidojas atkarība un vsjo.

Tāpat es arī domāju, ka lielu atbildību par bērniem-narkomāniem gulst uz vecāku pleciem. Ja viņi nav bērnu kārtīgi audzinājuši, tad arī sanākusi šmuce. Kad es biju sīks man pizģec kā borēja smadzenes - alkohols, cigaretes, narkotikas - tas ir slikti, slikti, slikti, slikti, slikti, slikti, slikti. Cilvēki mirst, šausmas šausmas, ko avīzēs raksta. Nu tagad nedaudz škrobe, ka biju tāds "pareizais" līdz vidusskolai :) bet nevarētu teikt, ka apdzeroties 9. klasē es būtu baigi daudz ko ieguvis :) Tā lūk, lavrx, kad tev būs bērni, audzini viņus kārtīgi un nebūs nekādu narkotiku problēmu.

Link to comment
Share on other sites

macho, es tos sūdus klausos tikai skaidrā, labi, dažkārt esmu iedzēris, lai varētu atbrīvotāk koļīt daiļo dzimumu. that`s all. tie kas ripas rij, tiem patīk ballēties līdz beigām vai pusē balītes sākt līmēties pa kaktiem, jo ir pārijies ripuļus.

nav jābūt atmarozakam, lai klausīties klubu mūziku ;) tas nenozīmē, ka es klausos tikai tuc tuc, ir vēl daudz feinu dziesmu, kas nav tuvu tuc tuc. ^_^

EDIT: tikko izdomāju, kāds vēl ir pielitojums parastā čaiņika vāciņam. lai lejot verdošu ūdeni, tu neapsvilinātu roku. pierakstiet!

EDIT2:kaut gan, ko es zinu no tām ripām, runāju ko redzu, mož kāds ripenieks varēs precīzāk izstāstīt.

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

nu vecīt. pateici.

personīgi varu pateikt, ka man bija šāda veida saruna ar savu draugu. mēs abi bliežam. diezgan bieži. reāli nonācām pie tā, ka tas nav nekas. un, ka saviem bērniem es stroga pateikšu: "labāk bliez nekā dzer šņabi" to es saku no savas pieredzes. lai kā arī sablieztos, no šņabja var appisties daudz daudz trakāk. okei. pašlaik es runāju tieši par zaļo. ripas gan es neatblastu.

dzert&bliezt.

Link to comment
Share on other sites

manuprāt viss ir atkarīgs no attiecīgās kompānijas, protams, ņemot vērā, ka indivīds spēj kaut cik sakarīgi domāt. mūsu smadzenes tak ir izborētas no A līdz Z, ka narkotikas ir kaitīgas un ka viņas noved līdz ātrai nāvei. un attiecīgi vienīgais stimuls viņas lietot vajadzētu būt, lai būtu tāds pats kā pārējie. un būtībā jau tu pats izvēlies, ar kādiem cilvēkiem tu apejies.

un menik zaļo nevar salīdzināt ar narkotikām. zāle neizraisa atkarību (vismaz ne tik ātri un tik spēcīgi kā narkotikas).

Link to comment
Share on other sites

nu jā. tas jau ir normāli pateikt, ka viss slikti- weeds, ripas, snuufs, alko, slirciitesuc- Bet ja tā persona, kurai tu teiksi, ka tas viss ir slikti, tad viņam būss pohuj, ko ņemt (protams, ja labie draugi piedāvās). Jāmāk taču arī normāli paskaidrot, ja no šļircītes tu būsi slims mērglis, kuram nestāvēs, bet no zāles tev būs vnk gļuki, kas neradīs tik lielu atkarību (lai gan tas no cilvēka + šlirces, ripas neesmu mēginājis, un nemēģināšu).

Link to comment
Share on other sites

lol tak visus pidiņus apčakarē. jāzin cilvēki lai ko norm dabūtu. bet tā četverīts mby uz diviem. hvz. 1 esmu ņēmis - 20 sec pasmējos, bet tad visi tā dīvaini lūrēja un es apklusu. nahuj to sūdu. labāk forši ar aliņu pasēdēt savas mājas dārzā pie grilla un labiem cilvēkiem. novēlu citiem to pašu un tādus pašus draugus, un nekādus sūdus nevaidzēs lietot un būs foršāk.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

viss lielais joks jau ir tajaa - kaa tu uztever narko sevii, un kaapeec lieto?? Vai lieto deelj sensaacijas, atkariibas, uzmaniibas pieveershanas, vei vnk drauagu pierunaats.....

p.s. un zaale nav narko, neesmu tik blonda) ;)

Link to comment
Share on other sites

mūsudienās tīrā veidā ganju var sadabūt tikai pašaudzētu vai no afganistānas pašam attransportējot. viss ko pīpē Latvijā ir k-kur mērcēts, tikai kur un cik daudz. Ir nācies kurīt tādu, kura nones pauri uz 2h tā ka tu neatceries, ko esi darijis pa tām 2h (atcerējos, kā pēc tādas kurīšanas, aizvilkos mājās, apsēdos pie PC un domāju, ko es tikko esmu darijis, ja godīgi.. ilgi sēdēju un štukoju).. un ir tāda, kuru tu vari kurīt, kurīt un tad vienā jaukā mirklī tev uznāk miedziņš un tu ej pačučēt.

runājot tiešām par daudzumiem. man piemēram pietiek ar 2-3 dūmiem, lai būtu jestri, bet tik maz nekad nesanāk iekurīt. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...