Jump to content
GIGN Forum

Var Kaads Ieteikt?


Alise
 Share

Recommended Posts

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

es ar lielaako prieku atminjas karti nopirktu, ja vinju buutu peec tam kur iebaazt ^^ bet ja vinja nav paredzeeta attieciigajam taalrunja modelim kuru veelos es, kaada jeega man vinju pirkt?

W880i ir labs, bet varbuut LG prada??? peec dizaini man vinjsh itkaa labaak patiik, jo W880i taas podzinjas/tastatuura ir izteikti mazinjas vai vinjsh buutu sliktaaks?

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

neesmu nokai fane toch' :)

man bija http://www.hypershop.lv/product_info.php?c...roducts_id=8191

http://www.brivi.lv/sony_ericsson/p_2894/

mani apmierinaaja abi

Bet nuu es veeleetos lai mans naakamais telefons noteikti nebuutu klucis (piem. n95), un iipashi smags arii nebuutu veelams, + protams buutu liels displejs, savdabiigs dizains, normaala atminja.. njaa un galvenais lai vinjsh buutu praktiski pielietojams, nevis tikai uzliekams uz porcelaana paplaates :thumbsup:

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

:unsure:

nu Latvijā viņi ir ļoti maz izplatīti, un manās acīs tas ir ļoti liels pluss, jo tas nozīmē, ka nebūs tā, ka katram trešajam ir tāds pats mobīlais + vēl viņu iespējas sit cauri jebkuru citu mobilo. un par remontu, kamon, kam tev remontu? viņiem nav jāplīst. nu, labi, godīgi sakot, manajam qtekiņam 8310 man saplīsa displeijs, ar draugu parunāju un šis man samērā ātri dabūja jaunu displeju rokā. bet nu, tici man, tā nenotiek bieži, pats biju vainīgs!

Link to comment
Share on other sites

http://www.europe.htc.com/products/qtek8500.html

hmmm, kādu laiku jau domāju par jauna telefona iegādi, nevarēju nekādīgi izvēlēties un te uzrodas rr ar savu gteku. Smuks jau ir un vel tas windows. Gribu tādu, kur LV var dabūt ?

Link to comment
Share on other sites

Iesaku pirkt SonyEricsson esmu lietojis nokias gan lg un vel hz kādus bet vislabākais man liekas ir SonyEricssons

PS. Pati labāka noki kas ir bijusi tā ir 3310 ....

No SonyEricsson iesaku šādus modeļus....

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W660i

SonyEricsson K810i

SonyEricsson W880i

Ja panemsi kādu no šiem domāju ka nonožēlosi savu izvēli

ā un visiem maniem piedāvātajiem ir atmiņas kartes....

Bet ja tu gribi SonyEricsson T650i tad NEperc viņu tagad jo tas ir jauns modelis un cena ir ļoti liela pagaidi kādu laiku un viņš maksās ~270 ... [tāpat bija ar šho modeli sākumā maksāja pāri 280 tagad 170]

Edited by Roy
Link to comment
Share on other sites

nu būtībā es pat tev ieteiktu labāk paņemt qtek 8310, tādu kā man ir. jāatzīst, ka tam 8500 ir tikai viens pluss - dizains (viņš patiešām dzīvē izskatās krietni labāk kā bildēs, manai māsai viņš ir, nu ļoti elegants). bet turpretī 8310 ir ātrāks, viņam ir wi-fi (!), viņam ir normāla audio izeja (nu ir 2.5mm, bet es nesen nopirku pāreju no 2.5mm uz 3.5mm un tagad varu lietot dajebkuras austiņas, turpretī 8500 ir kaut kāda speciāla audio izeja (lai mobilais varētu būt tik plāns), kura mēdzot čakarēties +, ja saplīst austiņas, tad ir jāmeklē kaut kādas līdzīgas), vēl ir iespēja uzlikt virsū jauno windows mobile 6, ko es nesen izdarīju, kas krietni palielina mobilā ātrdarbību. un pietam viņš izskatās arī tīri labi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...