Pusdzīvais Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 nerazo vairak YO, mees maakam lietot guuuugli Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) Arprac , alise - kapec tu nevari nopirkt atminas karti atseviski? Edited September 14, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 N95 nav atminjas - http://europe.nokia.com/phones/comparephon...one=8600%20Luna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 (edited) es ar lielaako prieku atminjas karti nopirktu, ja vinju buutu peec tam kur iebaazt ^^ bet ja vinja nav paredzeeta attieciigajam taalrunja modelim kuru veelos es, kaada jeega man vinju pirkt? W880i ir labs, bet varbuut LG prada??? peec dizaini man vinjsh itkaa labaak patiik, jo W880i taas podzinjas/tastatuura ir izteikti mazinjas vai vinjsh buutu sliktaaks? Edited September 14, 2007 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Alise Nokia n95 var microSD iebaazt Nokia 8600 Luna neko nevar iebazt Nokia 8800 slinkums meklet ko var iebazt, bet mac shauba, ka ar neko SE w880i naak lidzi jau 1gb m2 karte p.s. darba winda saka gljukot, garumzimes pazuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 (edited) mja bet kas ar LG prada?? cik labi telefona razhotaaji vareetu buut LG? vai nevareetu buut diez ko labi .. m? Pagaidaam W880i manaas domaas grozaas ^^ Edited September 14, 2007 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Saliidzinaajumaa ar shiem, LG noteikti neieteiktu. Ja neesi totaala Nokia fanats/te, ta ieteiktu to SE w880i. kaadu tel. vairak velies? smagu/vieglu. lielu/mazu. plaanu/biezu utt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 (edited) neesmu nokai fane toch' man bija http://www.hypershop.lv/product_info.php?c...roducts_id=8191 http://www.brivi.lv/sony_ericsson/p_2894/ mani apmierinaaja abi Bet nuu es veeleetos lai mans naakamais telefons noteikti nebuutu klucis (piem. n95), un iipashi smags arii nebuutu veelams, + protams buutu liels displejs, savdabiigs dizains, normaala atminja.. njaa un galvenais lai vinjsh buutu praktiski pielietojams, nevis tikai uzliekams uz porcelaana paplaates Edited September 14, 2007 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Visas taas tavas nosauktaas Nokias ir nenormali lieli kluchi, saliidzinaajumaa ar piem SE W880i tavaa gadijumaa tiesham iesaku to SE. ja gribi ko konkreetaak zinat, PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 gribu zinaat konkreetaak, bet kas ir PM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ja gribi dizainu un ļoti lielu funkcionalitāti, tad ieteiktu qtek 8500. windows mobile 5 + izskatīgs. varēsi darīt ar viņu visu, ko sirds kāro. http://www.europe.htc.com/products/qtek8500.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 visi W ir labi. ēēm nezinu kāpēc man W880i pogas nepatīk, bet oriģinālas tādas, bet spaidīt viņas nav forši. Walkman - good Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 aka sūti man privāto ziņu. r&r cik zinu, Qtek ir diezgan palielas problēmas ar remontiem LV.. bet kas zin Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 nu Latvijā viņi ir ļoti maz izplatīti, un manās acīs tas ir ļoti liels pluss, jo tas nozīmē, ka nebūs tā, ka katram trešajam ir tāds pats mobīlais + vēl viņu iespējas sit cauri jebkuru citu mobilo. un par remontu, kamon, kam tev remontu? viņiem nav jāplīst. nu, labi, godīgi sakot, manajam qtekiņam 8310 man saplīsa displeijs, ar draugu parunāju un šis man samērā ātri dabūja jaunu displeju rokā. bet nu, tici man, tā nenotiek bieži, pats biju vainīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 http://www.europe.htc.com/products/qtek8500.html hmmm, kādu laiku jau domāju par jauna telefona iegādi, nevarēju nekādīgi izvēlēties un te uzrodas rr ar savu gteku. Smuks jau ir un vel tas windows. Gribu tādu, kur LV var dabūt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 skaties pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) Iesaku pirkt SonyEricsson esmu lietojis nokias gan lg un vel hz kādus bet vislabākais man liekas ir SonyEricssons PS. Pati labāka noki kas ir bijusi tā ir 3310 .... No SonyEricsson iesaku šādus modeļus.... SonyEricsson W580i SonyEricsson W660i SonyEricsson K810i SonyEricsson W880i Ja panemsi kādu no šiem domāju ka nonožēlosi savu izvēli ā un visiem maniem piedāvātajiem ir atmiņas kartes.... Bet ja tu gribi SonyEricsson T650i tad NEperc viņu tagad jo tas ir jauns modelis un cena ir ļoti liela pagaidi kādu laiku un viņš maksās ~270 ... [tāpat bija ar šho modeli sākumā maksāja pāri 280 tagad 170] Edited September 14, 2007 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 http://www.europe.htc.com/products/qtek8500.html man diez ko nepatika telefona dizains... un razhotaajs nezinu kaads... neiedvesh vinjsh manii sajuusmu [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 Un T650i neko nepriecee ar savu dizainu, vieniigais kas vinja vareetu buut, tas ka tas ir kaut kas jauns.. un W880i ir uz jautaajuma, pagaidaam visticamaakais variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Ericsons tagad ir TOP modee,bet nu tai LUNA jabut atminas kartei jo 1nam dzekam skiet tads bija un iemocita 4GB atmina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 nu būtībā es pat tev ieteiktu labāk paņemt qtek 8310, tādu kā man ir. jāatzīst, ka tam 8500 ir tikai viens pluss - dizains (viņš patiešām dzīvē izskatās krietni labāk kā bildēs, manai māsai viņš ir, nu ļoti elegants). bet turpretī 8310 ir ātrāks, viņam ir wi-fi (!), viņam ir normāla audio izeja (nu ir 2.5mm, bet es nesen nopirku pāreju no 2.5mm uz 3.5mm un tagad varu lietot dajebkuras austiņas, turpretī 8500 ir kaut kāda speciāla audio izeja (lai mobilais varētu būt tik plāns), kura mēdzot čakarēties +, ja saplīst austiņas, tad ir jāmeklē kaut kādas līdzīgas), vēl ir iespēja uzlikt virsū jauno windows mobile 6, ko es nesen izdarīju, kas krietni palielina mobilā ātrdarbību. un pietam viņš izskatās arī tīri labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 persooniigi es palieku pie LUNA nenormaali man vinsh patiik protams deadalive ieteiktais W arii ir njemams tikai tad tev jaaizveelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Nem so te un miers x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 Bet cik vareetu maxaat Apple iphone ja nu vien vinjsh ir pieejams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Alise , izskatās, ka tu pati nezini ko gribi... metājies no viena tipa mobžiem uz otra beigās nenopirksi nevienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts