Jump to content
GIGN Forum

Vai Jūs Ticat?


LAVRx
 Share

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kungi! :)

Es domaju, ka si ir lieliska iespeja atmest visiem atmest gribetajiem!

Kapec atmest smekesanu:

1) tas ir loti neveseligi (it ipasi meitenem) un es izklastisu bisku talak, kapec

2) cilveki, kas pipe, nepatikami smird (to atdzist ari smeketaji, ka es)

3) uz cigaretem aiziet daudz naudas

4) manuprat sitas ari ir baigi svarigais - ja diena nosmolji packu un uz cigareti aiziet ~3 min, tad sanak pakasta 1na stunda no tava dienas laika.

Tagad pastastisu par to veselibas sacakaresanu - Tatad, visi jau zin, ka no pipesanas ir mazak speka un tada gara, bet tas viss ir fufelis! Lielaka beda ir tada, ka nikotins un citi mesli no cigaretes piesaistas sunam un veido vinas defektus (mutacijas). Sunas cilveka organisma nemitigi dalas (jo citas sunas mirst un jaunas nak vieta), jo ipasi vecuma, kad cilveks aug. Problema ir tada, ka tad, kad tu pipe, tad daudzas sunas, kas dalas, ir paklautas mutacijam. Lielaka beda ir tada, ka kamer tu pipe, tikmer tavs organisms piepildas ar mutejusham sunam, kuram ir defekti (un sis proccess ir LOTI neargriezenisks). Dazas, no sim defektivajam sunam vairs nespej dalities, un tapec cilveki, kas pipe, paliek mazini un tupi. Bet ari ta nav lielaka beda! Lielaka problema ir ta, ka vesela suna ir dalijusies un rezultata ir jau divas ar defektu un vinjas dalas talak (vai nomirst - tas ir labi). Un jo vairak tu pipe un jo vairak tavas sunas dalas talak, savacot visus ieprieksejos defektus, jo lielaka ir iespeja, ka viena momenta sunas vairs nespes dalities. Bet tas butu vel labi - tad prosta izaug maza pipelite! Daudz sudigak ir, ja viena momenta sis jau ntas paaudzes kroplotas suunas sakropljojas tik talu (no nikotina), ka tiek samaitats vinju kopesanas mehanisms. Ja ta notiek, tad to sauc par veezi! Un tad ir zopa, jo tas suunas vienkarsi tusejas pa tavu orgranismu un dalas bezjega, jo ir mutejusas, un ir samaitajies ierobezojosais dalisanas mehanisms.

Katra cigarete tevi pietuvina tuvak vezim un tadam huinjam. Un diemzel ir ta, ka tas, ko tu jau esi izpipejis, jau ir atstajis neatgriezenisku efektu uz tavu organismu. Viss shvakak ir sievietem, jo sievietem piedzimstot vinju piizdinjas jau ir piepilditas ar visam olshunam uz visu dziivi. un sakot ar 13 gadu vecumu, vinjam pa vienai izkrit ara katru menesi (12 * 40 = ~500 olsunas ciksas pizdaa). Un ar cigaretem ir ta, ka tas nikotins cakare tas jobanas olsunas un piedevam neatgriezeniski. Un te var gadities ta, ka ciksa ir tikai paris menesus pipejusi, bet pa to laiku jau paris olsunam ir piekasijies nikotins. Un velak, kad tu iebaz savu kraninju vinjas pizdinja un izshljaas miilas perles uz zakja olshunas, tad tev var gadities, ka taja menesi tieshi defektiva olshuna ir nonakusi piizdinja. Un tad jums piedzims mazinjsh jobans kropliitis. Berninjsh suudinjsh! ai ai cik bediigi! :/

Piedavaju izveidot pinoto topiku, kuraa atmeteji dalas savos panakumus, atdzistas, ja netisham sanak norauties (sanjemot moralo perienu/atbalstu) un dalas atmeshanas strategijaa.

Es sakshu atmeshanu pec 1 pacinjas (ta vajag (tb uz jautajumu, kapec ne uzreizu)).

Edit: un lai beigtu uz priecigas nots - mazinjsh flashinjsh par smekesanu! ;)

http://www.antimult.ru/antimults/antitoons...-smokekills.zip

(kam neiet, ejat meklet to flashu sitaja saita http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/)

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Tātad, ja man piedirst savu (un arī apkārtējo) veselību un es taisos mirt 33 gados, tad šis iemesls ir pilnīgi pie dirsas

Nevis smird, bet smaržo (to atzīstu arī es)

Pie dirsas nauda!

1kārt, vajag vilkt ātrāk

2kārt, parasti pīpēts tiek paralēli kaut kam, vai arī tad, kad tāpat nav ko darīt. Līdz ar to tās nav zemē nomestas 3 minūtes. Arī darbā vajag ik pa brīdim uztaisīt atslodzes brīdi, jo nevar rukāt 8 stundas bez pauzēm

Tas, ko tu saki, ja savā dzīvē nevēlies mazu sūdu, tad pīpēt ir OK?

Link to comment
Share on other sites

es saku, ka tiem dzekiem, kas nepipe jau no 3 klases, ir lielaki mazie sudi, ka tiem, kas piipe! ;)

Beefs

edit: tu vari but baigi bravurigais, bet tad, kad tev plausas blja zuds smacet saks, vai tad, kad tavai dudinjai no pizdinjas izlidis nevis mazs forsh glumains beebitis, bet asinjains slipknots, tad tu dziedasi savadaku dziesmu! ;)

Tātad, ja man piedirst savu (un arī apkārtējo) veselību un es taisos mirt 33 gados, tad šis iemesls ir pilnīgi pie dirsas

Nevis smird, bet smaržo (to atzīstu arī es)

Pie dirsas nauda!

1kārt, vajag vilkt ātrāk

2kārt, parasti pīpēts tiek paralēli kaut kam, vai arī tad, kad tāpat nav ko darīt. Līdz ar to tās nav zemē nomestas 3 minūtes. Arī darbā vajag ik pa brīdim uztaisīt atslodzes brīdi, jo nevar rukāt 8 stundas bez pauzēm

Tas, ko tu saki, ja savā dzīvē nevēlies mazu sūdu, tad pīpēt ir OK?

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

1) ciksam vispar nevajadzetu pipet

2) tu vari nedomat tagad, a vdrug vecumdienas sagribas, bet tu velc ara no biksem mazo sudinju un skat - neko vairak par noljurinatu konciku tu tur neatrodi - tadu savitusu (nevis cieto riekstu!)

Pipeet ir SLIKTI!

Vajadzetu izdomat kaut ko forshu vieta... piemeram - ljurinat tas eikaliptu ciigas (jamas labi smarzo) un kozlat nikorete (slikti garso)

Beefs

edit: un vispa ir daudz forshas mazak neveseligas lietas.. piem. uzkuriit zaali! :)

nu par to jau es runāju - ja nedomā taisīt mazo sūdu, tad vari droši pīpēt
Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Manā nepīpēšanas pirmajā dienas mūrī pusdienlaikā ietriecās viena cigarete. Šķiet tomēr mazs sasniegums, lai vai kā - vakar septiņas :)

Bet nu katrā ziņā ir arī otra puse - katru reizi, kad es cīgu nopīpēju-es viņu atmetu! Tātad man vienkārši tās atmešanas pauzes ir tādas, kā sacīt jāsaka. Paīsas :)

Link to comment
Share on other sites

Pieradums gan. Pieradums satiekot čaļus un uzsitot klačiņu uzvilkt pa vienai.. Nu jau šodien esmu uzdingojis 3 ;( Atzīstos, biju vājš, rīt nāks jauna diena! Skolā jāturas un darbā.. Nu blood. Darbā es tagad jau esmu vienīgais vilcējs un man tur puspaciņa stāv. Sestdien būs vēlviens vilcējs. Hmh. Diez es rīt noturēšos ar nevienu?

Link to comment
Share on other sites

Personiiigi es smeekjeeju 6shus gadus un esmu metusi tikai vienu reizi, kurai buutu bijushi panaakumi, ja es to tik tieshaam buutu veeleejusies. Miilu smeekjeet - tuvaako gadu laikaa nedomaaju atmest, ja nu vieniigi cigareshu pacinjas cena neuzkaaps liidz kritiskai robezhai piem 7Ls

Domaaju ka smeekjeeshana ir vairaak psihoilogjiska atkariiba, protams nenoliedzami arii fiziski ir veelme uzsmeekjeet, bet galvenais kaa skataas uz to visu. Ja tu uzskatiisi ka esi hronisks smeekjeetaajs un tev nekad neatmest, tad arii nespeesi pienjemt ka vari atmest un pat nemeegjinaasi..

Link to comment
Share on other sites

mja. majas visi pipe jau kadus 5 gadus taka nacies elpot duumus bet pats pipet sacis neesmu un nemaz negribu. lai atmestu vaidzigs kkads gribasspēks un labs stimuls kāpēc to darīt. Nu nekāds pieredzējušais nēesmu lai ko tādu apgalvot bet nu ta vsmz liekas.

Link to comment
Share on other sites

Esmu dzidreejis no dazhiem viiriem, ka atmest var ar taam nocorete kosljeneem, bet vajadziigs gribasspeeks lai koshljaatu to pretiigo gumiju nevis panjemtu cigareti! Esmu pats nicorete meegjinajis... atveemu puzdienas gandriiz.

No saakuma jau nekas, bet peectam kad saak iedarboties afigena suudiigi palika, biju veel taas stipraas iegaadaajis.

Link to comment
Share on other sites

Tā es tikko uzpīpāju...

flashback'am ir samērā pretīga metoda, kuru es, protams, nekad nemēģināšu.

Par atmešanu, protams, ka var, bet jābūt kādam mērķim.

Kas, tad nav mēģinājis atmest :)

Man ir apkārtne kur pīpā tāpēc man ar to īpaši nav izdevies un es mēģināju atmest tikai, kad biju sācis pīpāt kādu mēnesi.

Nezinu par sevi nevaru teikt, ka pīpāšu visu mūžu vai drīz atmetīšu.

P.S. Caines 4 ever.!

Link to comment
Share on other sites

nicorete man veel tagad maajas aptiecinjaa staav :lol: mjaa vinjai ir izteikti pretiiga garsha,kas paraadaas peec minuuteem 10mit kaa esi vinju iemetis mutee,(pat ja vinja ir ar citronu/mentolu), un taa garsha ir (zinaas tikai smeekjeetaaji) - nosmeekjeejot cigareti ik pa 30 min, darot to atkaartoti un veel uz lielaam slaapeem, piem pohaam ^^

bet turpinot par nicorete - garsha turpinaas apmeeram 45min peec kuraam jau tu esi apradis ar sveshkjermenja garshu savaa mutes dobumaa, un droshi vari domaat ka vinja ir izlietojusies ] bet iisteniibaa taa nemaz nav. Visaadaa zinjaa vienu iepakojuma spilventinju var lietot divreiz, jo mutes dobums tik tieshaam pierod pie pretiigaas garshas un mees vinju saakam nejust, peec videeji 50minuuteem.. Taapeec iesaku, tiem kas tomeer meegjina nicorete pakoshljaat vienu spilventinju 45min un neizmest, (kaa droshi vien dara lielaakaa dalja), bet ielikt vinju atpakalj iepakojumaa, kas liidzinaas tableshu iepakojumam ] un iznjemt tad, kad ir fiziskaa tieksme peec nikotiina atkaartotas devas savaa organismaa, bet ja shajaa laika periodaa rodas psihologjiska atkariiba - ko patureet pirkstos - panjem chupachups '] man zinaami cilveeki ir taa atmetushi, turot rokaa chupa chups un maanot sevi ka tas vareetu buut smeekjis...

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

var atmest ar gribu. pierādijums ir mans sencis. smēķēja 8 gadus no vietas virs vienas paciņas dienā. vienu rītu iziet ārā. tūlīt aizsmēķēs. a pēkšņi - nafig man? un atmeta. neviens neticēja, bet nu tā sanāca...

pats agrāk (kad man bij 12 gadi) vilku 3 mēnešus katru dienu pa camel paciņai. pēctam tāpat pateicu - nafig un miers. nemaz nevelk atsākt. tas priekš manīm ir viegli - nesmēķēt kautvai tusā piedāvā, kad aliņš ar vēdarā. nu okei uz cigāru un to veidīgos grūtāk atteikties, tad tos parasti sanāk :) ..

Link to comment
Share on other sites

Pietiek ar pusiti no nicorete cigaretes un pakoslat vinu tikai 5-10 minutes! ;)

Un ja loti gribas iziet ara kaut ko izdarit, tad var ari iekost burkanu, vai skola uzspelet kartis stapbridi!

Karoce - pec 1 pacinas es atmetu!

Beefs

p.s. un piedevam es ne tikai atmetisu smekesanu, bet ari atmetisu alina iedzersanu katra vakara + saksu iet uz kacalku! :) (lai varetu piedalities sapnu fabrika 12)

Link to comment
Share on other sites

Nav svarigi, uz kuru!

Un ka tas ir cerams, ka gribas speks pietiks. Ja tu vari pateikt, ka tev nav gribas speka, tad tik pat labi tu vari pateikt, ka tu esi mikstais. Bet ja tu vari pateikt, ka tu esi mikstais, tad tu esi ari nelga... bet ja tu esi nelga, tad tu nesi virietis un ja tu nesi virietis, tad tu esi meitene un ej sukat citiem virieshiem un sakjer aids un tapatas nospragsti 10 gadu laika.. un vari droshi turpinat smeket!

Ists vecis ja pasaka, ka atmetis, tad ari atmet, nevis ta, ka dazi labi mikstie seit bledj nezinu, kru tadi mikstie rodas, kas nevar pat dienu bez cigaretes iztikt. Tie ir prosta kaut kadi mikstie un par to ir jakaunas un savs raksturs ir jatrene! Varu garantet, ka vecenem nepatik tadi dzeki, kas nespej vispar neko izdarit (karoce nelgas)..

tb - ko es gribeju pateikt ir, ka tavs "ceru, ka pietiks gribas speka" ir pilnigi nevajadzigs, jo ja es pateicu, ka to darisu, tad es ari darisu, nevis pardomasu vai ka savadak! ;)

Beefs

PS. Uz kuru tad iesi?

Link to comment
Share on other sites

es kuriju jau kopsh 1. klasites bet tad reti un ar partraukumiem tagat normali taa 3 gadi laikam

btw nikorete paliidz tici vai nee 1 koslene der vesalai dienai vismaz man

smeket netaisos mest nost jo par tadu alkaholu aizmirsis jau esmu ja vienigi 1-2 Dee laiti tad jau to4na kkads pareizais buushu

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...