Jump to content
GIGN Forum

Vai Jūs Ticat?


LAVRx
 Share

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Agrāk baigi popularizēja vienu metodi, ko gan pašam nav nācies pārbaudīt - tipa vārīt cigaretes pienā (vai mērcēt vārītā pienā, kaut kā tā), pēc tam izpīpēt un novemties līdz agonijai. Pēc tam it kā neesot vēlmes vairs ņemt ļuļķi mutē.

Link to comment
Share on other sites

Vajag tacu labu iemeslu, lai atmestu smekesanu.. savadak "draugs" iedos cigareti un tu ari panemsmi un uzpipesi - sak, kas tur liels - ta tak tikai 1na cigarete! ;)

Pats biju atmetis smekesanu no 1 janvara lidz 15 junijam. Tagad nopipseu vel 3 packas (biju sapircies blokus) un tad atmetisu smekesanu, tapec, ka saksu iet uz sporta zali un piekopt veseligaku dzives veidu.

Vari jau meginat ar tadam eikaliptu cigaretem (tipa veseligas), kuras var nopirkt pie gertrudes baznicas viena eko bodite + kozlat nikotina kozlenes. Tas ir normals variants bet... bet vispirms jau jautiek valja no ieraduma sakt kaut ko ljurinat pa muti tad, kad prosta nav ko darit un tad ir kada jega sakt domat par fiziskas atkaribas apkarosanu (man liekas, ka man tada nemaz isti nav.. :))

Nu luk! Man viedoklis!

Cheers,

Biifs

Link to comment
Share on other sites

Ja tev nav gribasspēka atmest tad nekas nepalīdzēs, kur nu vēl tie šiti kurus tirgo..

Pats pīpēju no 7-8 klasei ( ~ 2 gadus ) , bet tad vienu dienu nolēmu, ka nafig man tas ir vajadzīgs un atmetu, darīju to tā - kamēr visi draugi pīpoja es biju sapircies Chupa chupus un tad nu tos sūkāju uz nebēdu, jo vajadzēja kautkā nosist to laiku, kad parasti tika pīpēts, sākumā bija grūti, bet nu jau 4 gadi vai 3.5 kopš nepīpēju, izņēmums, varbūt, ir kāds tusiņš kur ļoti ļoti piedzeros un kāds piedāvā tad nu es tur joka pēc uzpīpēju, bet tas negadās biežāk kā x 6 mēnešos. takā varu teikt, ka es esmu viens no tiem veiksminiekiem, kas ir atmetis.

Link to comment
Share on other sites

Es nepīpēju jau 18 gadus un arī lepojos ar to, mūsdienas stiīgi ir nesmēķēt nevis pīpēt 2 paciņas dienā. :)

Btw, interesants fakts ir tāds, ka, mans sencis pīpēja kādus 25 gadus, bet tad bija problēmas ar veselību (skaidri nepateikšu kādas) un tad viņš srazu atmeta, bet nekādas devas samazināšanas vai taml. krč vispār nepīpēja vairs, tikai sāka grauzt saulespuķu sēkliņas (ķip tā vietā). :)

Link to comment
Share on other sites

Ja ir pareizā motivācija, var atmest bez nekādiem palīgsūdiem, pats pīpēju ~gadu nesen izprovēju kā būtu ja es nepīpētu kā es justos utt utt, kr4 pirmās 2 dienas drausmīgas, kautkas pietrūkst, 3. diena baigi saulainā gan laba sajūta gan diena forša, bet pēc 1.5 sapratu nevaru nepīpēt un es pīpēšu kamēr atradīšu pareizo motivāciju (meitene, darbs or smthn like that) nevis vnk. prikola pēc paprovēt.

Un kas manu atmešanas prikolu padarīja ļoti grūtu bija tas ka 80% draugu smēķē.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

:(

bullshit. Nekas nav jāmaina. Man arī nepārtraukti visi apkārt smēķē, bet es pats nē.

Jā, es kādreiz smēķēju, gribēju zināt, kā tas ir smēķēt, kā tas ir pirkt entās cigarešu paciņas dienā, skriet aiz skolas stūra un berzējot rokas visiem bičot cigareti, lai pēc tam izbaudītu, cik viņa ir pretīga. :) Atceros pirms gada, kad turēju pēdējo reizi cigareti rokā, es gribēju pilnībā viņu izbaudīt, kārtīgi ievilku mutē dūmu, pēc tam plaušās un tad izpūtu, šādi turpinot, izpīpēju gandrīz visu cigareti. Es pilnībā izbaudīju, cik viņa tomēr ir pretīga un tas nav priekš manis :) un darīt kaut ko tikai tāpēc ka tas ir stilīgi vai tāpēc ka tā dara visi apkārtējie ir... ir konkrēti stulbi.

Ups, nedaudz nobraucu no tēmas, bet ceru, ka man piedos.

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

ali, nesaki vis tā. mans draugs nesmēķēja kādus gadus 4 vai pat 5 un šogad vnk kaut kā mistiski sāka smēķēt. prasiju viņam kāpēc sāka smēķēt, viņš atbildēja ar vienu vārdu- Spānija..

pats smēķēju kādus ~7 gadus ar pauzītēm. lielākā pauze bija no 4. klases līdz 7. klases beigām, un kopš tās 7. klases ir bijuši 2 neveiksmīgi mēģinājumi ar varenu 4 mēnešu nepīpēšanu. es problēmu saskatu tajā, ka ir pierasti "rituāli" smēķēšanas, kā paēdis aizej uzpīpēt, vai iedzer aliņu un uzpīpo.. un ir grūti psiholoģiski tam tikt pāri. process ar ir feins, protams tas ir pretīgi un smirdīgi pēc velna, bet forši ir uzpīpēt.

vienīgais, ko es varu ietiekt, tos plāksterus un pārējos palīgus lieto, tad kad esi izdomājis visu kārtīgi. proti, neceri uz plāksteri un pārējiem palīgiem, esi stiprs pats.

NESMĒĶĒJIET!!!!

Link to comment
Share on other sites

nu takš vienkārši gribās uzpīpēt...

piemēram RTU kur iestājos stabili vismaz 60% no 1ā kursa pauzēs vai starp lekcijām iziet uzpīpēt un tu sajūti šo brīnišķo cigarešu smaržu un arī vēlies to radīt... :D

bet tas taa :)

par atmeshanu ir nepiecieshama tikai ļoti stipra apņemšanās un gribasspēks... ja nevēlēsies no visas sirds atmest tad arī tev nekas nesanāks

Link to comment
Share on other sites

Pats pīpēju kādu pusgadu (man ir 18). Neesmu atkarīgs no cigaretēm. Dienā izpīpēju ~ 1 cigareti. Ja dzeru aliņu, tad izpīpēju vairāk. Pirms pāris dienām, kad piedzēros, tad pa 1 nakti izpīpēju paciņu. Kad no rīta to aptvēru biju šokēts. Nav bijusi vēlma un vajadzība atmest, tāpēc neesmu mēģinājis, bet nedomāju, kas tas man sagādātu īpašas problēmas.

Par atmešanu:

1) cilvēks ir atkarīgs no nikotīna un ir k-kā no tā jātiek vaļā (pakāpeniski sākt pīpēt vājākas cigaretes, plāksteri, kožļenes utt.)

2) cilvēkā ir atkarīgs no pīpēšanas, kā procesa (pabūt vienam (vai kopā ar citiem), zelēt k-ko mutē, ievilkt dūmu utt.) un tā jau ir psiholoģiska problēma ar kuru ir jācīnās galvā

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Ehh pīpēju. Nu jau aizies 6ais gads. Ir bijuši mēģinājumi atmest - pietrūks gribasspēks. Rekords bez pīpēšanas - knapa nedēļa. Vienīgais "labums" tas, ka no pusotra paciņam Sarkanā Kamieļa dienā pārgāju uz nedaudz mazāk kā paciņu KENT ONE dienā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...