DeaDly Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Hello from GIGN gribeeju paluugt ja tas ir iespeejams dazhas pravas un taas buutu. xslap, xslay, xg, votekick, votemap Speleeju diezgan biezhi un sameeraa labi. Ceru uz juusu atsauciibu. Es juus nepievilshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 tas lol tai pieteikumaa bija speeciigi lieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted June 28, 2004 Author Report Share Posted June 28, 2004 Tas lol bij domaats just 4 fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 nuuuu... es domaaju ka deglim taas var iedot bez lauzhanaas... degli nemiiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Da labi sitam zirgam es pat saubos ka nav nekadas tiesibas, spele vins tikai saja serveri ik pa reizei var ari kadu nosaut un var teikt ta ja nebutu gigna es nezinu ko vins daritu, tapeec pec manam domam vinam jau kautkas tocna pienaktos !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 spele vins tikai saja serveri ik pa reizei var ari kadu nosaut it iipashi nekustiigus meerkjus, lielako ties kjiilniekus un vistas, dazhreiz gadaas arii kaads ff un ja nopietni diiglis ir mans elks( Protams aiz Elvisa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 tikai vajadzētu spēlēt nevis tik ilgi no vietas kā dažreiz sanāk (10h - kā vispār acis to iztur? ), bet gan biežāk un ar mazākiem intervāliem - lai pēc iespējas vairākiem wannabe-oķeciem čakarētu spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloody Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Nde, Lance buutu tads atbalsts ni tavas puses, kad klans 3eKu prasija tiesibas =]] Bet visaa visumaa visa cienja Deadly! Esmu redzejis kaa puisis "LABAET" un tiri neslikti! Dodit tik shim admin tiesiibas =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raicha Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Hello from GIGN gribeeju paluugt ja tas ir iespeejams dazhas pravas un taas buutu. xslap, xslay, xg, votekick, votemap Speleeju diezgan biezhi un sameeraa labi. Ceru uz juusu atsauciibu. Es juus nepievilshu. Atziits shaudeeklis! Nepatiik vieniigi tas .... vinsh mani biezhaak noshauj, nekaa es vinju ... parasti gan no muguras lai jau vinjam tiek - esmu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Sitam jau jaadod , es briinos , kaa veel nau iedots ! a nu ja bija gan bet.... Cilveki mainas ! un DeaDly rlzz pie slota vinjam smuki piestaves ari standarta komplekta tiesibas ! ES PAR! <C> myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Deglis ir arii mans elks, ja vien vinsh tik biezhi neshautu mani nost... Dodiet vinjam visu ko vinsh prasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Deglis elks?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted July 2, 2004 Author Report Share Posted July 2, 2004 Thx to all who give me Recs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Katra zinja REc jo spelet prasme vinhs parspej katru otro[ja kludos izlabojiet ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 olol no speletprasmes nekas tur nav .. kaarteejais pub papa imho ... kaut man ir tiesiibas neiesaku dot jo ir pieresdze ar bauskas cilveekiem kam ir tiesiibas uz apollo ka daudz izmanto vinju aksesus taakaa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Es domaaju ka shim vajadzeetu iedot to ko vinsh veelaas , nav man te nekada teikhana , bet mazu rec es vareetu piekhjirt .. btw , cilveeks skaties ka atkal ar kaadu nesaej naida .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Labi spelet vinsh maak labi, bet besij tas ka vinsh visulaiku d**sh citiem, ja kads sliktak spele un vinjapraat nolamero! Visulaiku. Manuprat, bus daudz liekas nepatikshanas ja vinjam bus tiesibas. Adminu tapat netrukst un ja vinsh tiesibas butu gribejis, vinsha tas jau daudz agrak butu dabujis. DeaDly kapec tev tagad vinjas tik loti ievajadzejaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 te nu tu bucher kljuudies, es, piemeeram, speeleeju suudiigi, tachu dedlis nav man braucis virsuu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper|OXOTHuK Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Es pilniigi noteikti dodu REC, bet man ir shaubas, ka vinsh vareetu kaadu lieku reiziiti uzlikt kaadu miilju mapu(ja neshaubos de_dust2) bet tas jau tikai taa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 degli.. tev varetu dot tiesibas ar vienu noteikumu... NEKAD MUUZHAA VAIRS NESHAUJ AR AWP ... paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Deadly, tu speelee no kluba. Pienjemsim, ka tev buutu tiesiibas. Kaa buutu ar tavas setinfo paroles nonaakshanu, nodoshanu treshajai personai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Deadly, tu speelee no kluba. Pienjemsim, ka tev buutu tiesiibas. Kaa buutu ar tavas setinfo paroles nonaakshanu, nodoshanu treshajai personai ? njaa... chaabigi... okey,vqar jau dzest ara config..... bet kadreiz tu to aizmirsisi izdarit.... un tad atkal saksies brinumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0rsted Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 Njaa pats speleeju no kluba un te mazums taadi geki kas samauc Keylogerus un keySpy, un tad kaifo kad apzog kadaa spelee GARA darbu kur kaads ir ieguldijis LJOTI DAUDZ LAIKA UN NAUDAS(veelos pasviitrot pedeejos vaardus)!!!! man pasham daudz draugiem un citiem ir apzagti Chari daudzaas spelees tajaa skaitaa Combats, MU u.c. bet mees kad speleejam taisam windovaa jaunu acc. un velaak izdzeesham acc.!!! vai refresh uzspiezham tad vinsh to suudu tur pie pulkstenja paraada!!! bet ir taadi kas neparadaas- tad IR Ziepes!!! E-mail un viss pareejais ir pa pipe**m un citi kas lieto oto.lv arii tad ir ZO**A dariet kaa zinat es tikai saku kaa man ir bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Neskatties uz to kaa vinsh shauj ar AWP, vinjam ir pietiekami liela atbildiibas sajuuta lai nevienam neiedotu savu paroli uz tiesiibaam. vinjam vajag dot taas tiesiibas ko shamais prasa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 (edited) te nu tu bucher kljuudies, es, piemeeram, speeleeju suudiigi, tachu dedlis nav man braucis virsuu. doma bez tevim neviena cita nav, un vispar kur prats par sevi taa izteikties! Edited July 11, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts