Jump to content
GIGN Forum

Eiropas čempis Basketbolā...


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Vopšem pēc pāris dienām precīzāk 1dien 20:00 sākas basis spēle ar Horvātiju,it kā būs grūti,bet interesē mani tikai 1na lieta, KUR RĪGĀ ir iespēja UZ LIELIEM EKRANIEM skatiities,jeb ir KADS KAS KAUT KUR uz kadu IPASHU jeb IERASTU vietu ies SKATIITIES? Velams CENTRAA vai RIIGAA? Nee nu skaidrs ka katraa otrajaa barchikaa vares lupiit,bet nu gribeetos kaut ko liidzigu kaa ESPLENAADAA(neatvceros kaa preciizi raxtiijaas) kur simtiem visi fano par hokji un kozh ;) neesmu no Riigas un agrak par shito neintereseejos,kopsh rukaaju RIiigaaa...

P.s. Varat arii savas prognozes izteikt...

P.p.s. 1naa grupaa jaspele ar Horvatiju,Spaniju un Portugāli... ;):wacko:

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

:)

Kas ir JUUS? bet nu jopchik LIDO ir krietnu gabalu./.. Un 2dienas spele pret SPANIJU saaaksies 22:30 tas noziiime ka vinja beigsies 00:30 un kaa taadaa laikaa no turienes uz centru TIKT?

Ja ir vel kadi gribeetaji kaut kur piebiedrooties,vareetu sapulceeties,bet velams kaa raxtiiju no centra vai vecriigas...

Link to comment
Share on other sites

pats speleju basi skatios majas pa tv :) bet par tam prognozem esam reali spanus vinu majas nevinesim , runajot par horvatiem ja labi grib var vinet un portugali vajadzetu panem ,bet aceramies 2005 EČ kad latvija nevareja izrali vinet tapec visadi var gadities :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Pret horvātiem es domāju būs kāsiens tāpat. Lai uzvarētu spāņus savās mājās, vispār brīnumiem jānotiek. Portugāli gan vajadzētu sabāzt. Vispār ideālais variants būtu, ja tiktu 1/4 finālā, bet nu ar 1 saspēles vadītāju tas man neliekas kautkā reāli. Un pats galvenais, lai traumas nedabū Blūms un Biedriņš.

p.s. skatīšos mājās ;)

Link to comment
Share on other sites

P.s. A lielie papi nekur negraasaas iet skatiities?

Ja godīgi tad vairs neatceros :D Bet nu lētākās nebija pārāk dārgas. Vienīgi nekādas labās nebija iespējams dabūt, jo tur visas normālākās tika izķertas burtiski sekunžu laikā, tāpēc, ka pārdeva tikai pa paketēm (1 pakete = visas B grupas spēles) un tā kā mums grupā ir spāņi, tad komentāri nav vajadzīgi.

Link to comment
Share on other sites

:D Bet nu lētākās nebija pārāk dārgas. Vienīgi nekādas labās nebija iespējams dabūt, jo tur visas normālākās tika izķertas burtiski sekunžu laikā, tāpēc, ka pārdeva tikai pa paketēm (1 pakete = visas B grupas spēles) un tā kā mums grupā ir spāņi, tad komentāri nav vajadzīgi.

Tev varbuut uz biljetes vai liiguma tachu cena ir raxtiita?Tu brauc ar kadu turoperatoru vai ar draugiem/gjimeens locekljiem???Un kad tu izbrauc? CIk noprotu dzivoshana viesniicaa u.t,.t???

Link to comment
Share on other sites

reāli domāju ka jādabū kāda 8 - 10 vieta. veiksmes gadījumā augstāka. no grupas jāizkļūst uzvarot kautvai tikai Portugāli. itkā jau Horvātus ar vajadzētu paņemt, tad prāts mierīgāks. Ar spāņiem jāspēlē mierīgi, savu spēli.

P.S.

skatos mājās. tizli ka sākas tik vēlu. būtu visas spēles ap 20:00 būtu labi.

ak jā šodien tāc sieviešu basis --- kāds iet?

Link to comment
Share on other sites

Braucu ar ģimenes locekļiem :) Patiesībā pāris draugi kā izrādās arī tur brauc, tikai pa saviem galiem.

Anyway, biļetes nav uz rokas man šobrīd un pa māju slinkums meklēt tos papīrus, kur bija rakstīts cik kas maksā :)

Izlidoju rīt agri no rīta un jā, dzīvoju viesnīcās utt :)

Link to comment
Share on other sites

Mazliet biju pārsteigts par to kā horvāti meta trīniekus, turpretīm, Latvijas ierocis ir tieši trīnieki.

Biedriņa danks tiešām bija labs, arī horvātiem nebija slikti, atkārtojās arī vienas no parbaudes spēles, kad horvāti arī ielika pret mūsējiem kādus 6, tagat ja nekļūdos bija 7 vai 6 .. Vēl jāpiestrāda izlasei pie spēles beigām, jo tur parasti mūsējie baigi atslābinās, līdz ar to var gadīties tas pats kas pret krieviem, ka spēles beigās gandrīz zaudējām.

Vēl būtu labi, ja biedriņam būtu daudz maz normāls soda metiens, tad vnk. būtu gandrīz iedeāls spēlētājs, vipsār nesaprotu, kā viņam var būt labākais procents metienos NBA :/

Bet nu kādas prognozes šodienas spēlei?

Cik vakar redzēju, spāņu galvenais treners vēroja spēli, domāju, ka šodien mūsējiem neļaus mest tik daudz, bet gan jau Helmanis ar Blūmu, kā vienmēr liks savus trīniekus no 7 un 8 m. attāluma :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...