Jump to content
GIGN Forum

PLinka

Mirstīgais
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

PLinka's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Iegādājos psp. it kā aiznesu pie kaut kāda meistera , kurš solījās viņu atkodēt .. Tagat esmu viņu beidzot dabūjis atpakaļ un sāku domāt kā var dabūt kādu spēli iekšā Pameklēju forumā kaut ko , atradu tikai vienu topiku par spēlēm, bet ir viena problēma, kad esmu iegājis iekš psp, man ir mapes music, video, psp, picture, mp_root , bet nav games. Ā, es mēģināju ielikt iekš psp/game , bet kad mēģinu palaist spēli man rādās ''This game cannot be started. The data is corrupted." pastāv tāda iespēja, ka mans psp nemaz nav atkodēts ?
  2. Majas komplets , MDSL Un kaut kad man teica vnk. neslēdz āra PC nemainīsies IP , bet tas neko nemainīja, man vnk. pazuda nets un kad es rr pc , tā man jauna ip.
  3. Vai ir kādas iespējas uztaisīt tā , lai ip nemainās? Zvanīju tiem čaļiem, šie teica, ka viņi man tā nevar uztaisīt, tad nu domāju, moš jūs zinat kādu programu ar kuru var tā uztaisīt .
  4. Vai ir kāda programa, kas neļauj mainīties ip adresei vai vismaz ilgāku laiku neļauj?
  5. meklēju, neatradu, bet kāds labs cilvēks man pm atsūtija, kur tūlkot, tagat viss notiek pilnā sparā, starpcitu, nav nemaz tur tik daudz jatūlko, kā man likās ..
  6. Vai, kāds nevarētu pateikt, kur ir jāpartulko ipb forums?
  7. PLinka

    Palīdziet

    nu parasti pirms ieskaites jau kaut ko pamāca, tā kā sēdi klausies, mācies
  8. Mazliet biju pārsteigts par to kā horvāti meta trīniekus, turpretīm, Latvijas ierocis ir tieši trīnieki. Biedriņa danks tiešām bija labs, arī horvātiem nebija slikti, atkārtojās arī vienas no parbaudes spēles, kad horvāti arī ielika pret mūsējiem kādus 6, tagat ja nekļūdos bija 7 vai 6 .. Vēl jāpiestrāda izlasei pie spēles beigām, jo tur parasti mūsējie baigi atslābinās, līdz ar to var gadīties tas pats kas pret krieviem, ka spēles beigās gandrīz zaudējām. Vēl būtu labi, ja biedriņam būtu daudz maz normāls soda metiens, tad vnk. būtu gandrīz iedeāls spēlētājs, vipsār nesaprotu, kā viņam var būt labākais procents metienos NBA :/ Bet nu kādas prognozes šodienas spēlei? Cik vakar redzēju, spāņu galvenais treners vēroja spēli, domāju, ka šodien mūsējiem neļaus mest tik daudz, bet gan jau Helmanis ar Blūmu, kā vienmēr liks savus trīniekus no 7 un 8 m. attāluma
  9. ehh... vasara jau ir līdz kaklam, turklāt pēdējas dienas arī nav no tām siltākajām, pūsti mājas un viss, skolā vismaz katru dienu kaut kas notiek ..
  10. Kaaa serverii var ielikt kaadu pluginu. a un veel ka esmu redzeejis citos serveros viss ir latvieshu valodaa.
  11. intresanti netii tawam failam kautkaads errors =[
  12. Luudzu juus atsuutiet kaads man iisto swds.dll failu esmu meginaajis krekot nekas man nesanaak meginaaju arii garika ko vinjs ir ievietojis vienaa no postiem bet ar to arii nesanaak google arii nebija mans draugs tapee atliek tikai viena iespeeja luugt jums peec paliidziibas!!!
  13. eu nu davai kaads iliek swds.dll failu lai es varu nolaadeet man neviens nejiet un nokrekot ariii nesanaak atrast google arii esmu meeginaaajis bet pataakumu nekaaad tapee luudzu kaads ieliekat!!!
  14. tad ieliec lai es varu nolaaadeet jo es jau meginaaju ar girika man nekas ar vinja swds.dll failu nesanaak!!!
×
×
  • Create New...