SuperRembo Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Driz uz cela paradisies issts braucejs ES. Nosakuma tik teorija janoliek tie suda jautajumu 4upa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Un paliks par dažiem gājējiem mazāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Nja.. Taisnība Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kpc par daziem ? tu domaa viņs nobrauks ?? lol3d pa vien točna paliks mazāk par parējiem varbūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Pagaidam gross programu mokot eksamenu nolieku ar 1-2 kludam, vakar vel bij 3-6 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Vienalga ko, tikai no SR pie stūres Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 omg,būs jāiet uzmanīgi pa ielu..Nē nu bet ok,malacis,ka noliksi tiesības! vienīgais ko es varu teikt tev GL & HF P.S. ar kādu mašīnu liec tiesības ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 tagad es varu mirt laimīgs. krokodīlu pie veterināra vedīsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 vienīgais ko es varu teikt tev GL & HF P.S. ar kādu mašīnu liec tiesības ?? Viņam droši vien senči noīrējuši savu autoskolu un instruktoram nopirka maybach, lai bērniņš mācās braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 moby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) nu ko var teikt. rembo ne no kā neatšķirsies no vidējā statistiskā braucēja Latvijā. pirmos 6 mēn jau brauks kārtīgi un tizli. vēlāk jau būs ok. tas man atgādina, ka man jāpiezvana instruktoram. noķers mani svītraiņi vienreiz un dabūšu 2sotakus maksāt Edited August 23, 2007 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ne tikai, mašīnu savāks uz stojanku un 2 gadus nevarēsi likt tiesības Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Posta vērtīgums - 0. Topika vērtīgums - 4. ( */10 sistēmā ) Esmu pārliecināts, ka rembo tagad no mums sagaida lielos apsveikumus un uzmundrinājuma saucienus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Nu lol, šis vienkārši ir kārtējais topiks, kur SR savu peni mēģina pagarināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 eem nē. mašīnu it kā būtu jākonfiscē, bet no augusta tas notiek tikai ar dzērājiem. un tikai, ja tu esi dzēris, tad tiesības vari lkt tikai pēc 3 g. ja brauc bez pravām skaidrā, tad ierobežojumu nav. draugam tieši tas pats notika. 200ls sods + stāvvietas tarifs 50ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 nekādul liegumu nav. vsmz no 9. augusta. Tgd tikai sods 350ls apmērā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Gl SuperRembo, domā noliksi ar pirmo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kāda jēga šito bija uzrakstīt? ZBIS likšu tiesības WUUHU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Paldies ka pastastiji par to SR , tagad es mirsu laimiigs........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Taka liguns nezin kuras tales pazaudets maksas, zileju tagad cik jamaksa bus par visu kursu un eksi vel ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 super - mums visiem ir nenormaali interesanti un aizraujosi! gaidam turpinaajumu ar janaakajaam zinjaa, kas un kaa notiks tavaa ljoti aktiivajaa un paveersieniem pilnajaa pasaulee, kur mees visi noteikti gribeetu atrasties!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Es domāju ka tā tev (taviem vecākiem) nebūs problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Mashiiina jau ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 Kuru tiesi tu doma ? Savu es vel luru, skatos divietigas, aizmugure protams ari ir iespeja sedet, bet ne tada ka prieksa Domaju kada firma labaka un kvalitativas masinas divietigas 2000+ gada razojumu luru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 SR gl tev. Kad tev regulāri parādīsies 0 kļūdas, tad arī vari nesties un kārtot eksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now