rasmus92 Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 vai var kautka pats se k750i partaisit uz kadu w modeli? man ir usb vads itka kad es ieju varu ielist sistemaa varbut tur kautkas jadara? ja jaa kur var noka4at failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Vai var kautkā manu Pentium 4 pārtaisīt par Core 2 Duo? Par tēmu - loģiski, ka nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 fiziski nekādas fīčas nepieliksi, bet kaut kādu hakoto firmware varbūt ka var uzlikt (tikai tad par garantiju vari aizmirst) P.S. kas vainas k750i ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 r1lex - nedaudz kljuudiijies! paarprogrammeet telefonu nav neiespeejami, jo taa ir software, kuru var mainiit, bet procesors jau ir dzelzis (hardware) un tas ir tikai pashsaprotami, ka to neizmainiisi. un ja tieshi pa teemu, tad neticu, ka uz K uzliksi W, vieniigais, ko zinu, kas ir reaali - paarinstaleet K750 sisteemu, nu jip taapat kaa paarinstaleet windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 tu doma shito? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 flash menus,skinu playerim un vel citas lietas ir iespejams izdarit caur XS++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasmus92 Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Par tēmu - loģiski, ka nē! lol !!! nedi** ka nevar tiko parprogrammeju pec arienes k750i bet no ieksas w800i tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 tiko parprogrammeju pec arienes k750i bet no ieksas w800i tnx tu pēc tās pamācības boot.lv programmēji viņu? es ar šodien mēģināju, bet man nesanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasmus92 Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 es vairs neatceros pec ka es laikam k750.times.lv man viss iet ka smerets sanaca protams pec otras reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 zinu, ka stulbs jautājums, bet ar ko tad tagad jums tas telefons atšķirās no vecā? p.s. man tas fakinais kabelis nenāca līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now