samuray Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Gada labāko adminu nominācijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Ja par labu adminu sauc to, kurš katru reizi ienākot serverī uzliek DD2 tad bloodlord win po zhizhn. Bet ja tikpat nopietni cik iepriekš, tad ir stulbi tas, ka nevar nobalsot tikai par vienu Poll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 1. nezināju īsti par ko balsot, tāpēc arī neteikšu par ko balsoju, jo man nav pamatojuma. 2. test2. No viņa vienmēr baidījos tik pat traki kā no bloodlord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 eu! es viennozīmīgi esmu vislabākais admins, bet es pat sarakstā neesmu. Kura korumpētā pakaļa tās nominācijas izdomā? Un kāds faking denja? Viņš jau gandrīz gadu uz gigna nespēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 kas vairāk maksā, tas pasūta mūziku btw tu esi pie GIGN memberiem, kas ir vēl krutāk kā mirstīgie admini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 denja- gadu nespēlē, bet tad kad spēlēja, tad spēlēja... pat jāņus pagājušajā gadā nostrādāja serverī macho- macho mani izklaidē ar saviem jaunumiem + dienas beibes. 3. vote ir par worm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 nu labi, es neievēroju tekstu "mirstīgais admins". enivei, tu vēl kādu nomināciju taisīsi? Jo man pie gada lielākajām žurkām ir vairākas labas nominācijas. Gada mikrofona aizdirsējs.... hmm.. nē, neizklausās pārāk labi. Nu vobšem, tātad, vai būs vēl kaut kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 enivei, tu vēl kādu nomināciju taisīsi? Jo man pie gada lielākajām žurkām ir vairākas labas nominācijas. Gada mikrofona aizdirsējs.... hmm.. nē, neizklausās pārāk labi. Nu vobšem, tātad, vai būs vēl kaut kas? būs vēl, bet domāju tādas par kurām nevajadzētu balsot Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 padziedāsim dziesmiņu ... lalalalalā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Njaa kad denja speleeja, tad konkurentu nebija 1majaa nominacijaa Paljube labakais Krish vins man vienigais no gign ir devis zaali piipet Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 fleshback & ownage !!! P.S. var but gadijums ka shaubos,bet ta nu iznak ka tadas votes lieku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 toč kaut kādas jocīgas nominācijas 'parasto mirstīgo' kategorijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Interesanti, ko esmu veicis GIGN labā *domīgi kasa galvu* Nē, nu bet man jau nav iebildumu, balsojiet, balsojiet draugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 flashback and worm Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 EDD, tikai deel taa ka vinsh liek pro mapes un ar pro weponiem only, bet nobalsoju par macho tapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 krish man no namu pārvaldes zvanīja un teica, ka par tevi jābalso savādāk nogriezīs karsto ūdeni kā kaimiņu mājai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 samurays - lai gan man liekas ka tas bija tas cuucinj-killers, bet izklausaas peec sakariiga dzjeka, ali ir galiigi garaam, piesienas par jebko un jebkam, ka tik iespeeja piesieties. un par gignieti - protams spite jaatbalsta skaistais dzimums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 test2 labaaks pa machii viennozimigi,varbutu dziivee vismaz domas mainiishu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spitfire_ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 tests lanā .. ieurbjās monitorā un krušij macho lanā.. tad, kad runā, tā interesanti lēkā uz savas sēžamvietas.. =) spite.. vienkārši t3h energy receiver +D balsi atdevu spitei ^_~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaifs Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 symbiote [ 0 ] ** [0.00%] owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts