yozhis Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 uzturet i-radio uz sava datora ar oddcast, icecast, winamp ir legaali??? nevar sanakt nekadi suudi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Itkā vis ir legāli, bet iedziļinājies neesmu. Es zinu, ka ASV vajag licenzi, bet latvijā neko tādu neesmu dzirdējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Kā tev liekas ir vai nav legāli atskaņot mūziku, tādējādi pārkāpjot autortiesības ? ja tu maksā valstij nodokļus un maksā mūziķiem par viņu darba izmantošanu (pērc legālos CD) tad tas ir legāli... Savādāk gan var sanākt mēsli... bet Latvijā neviens tevi neparko nenoķers un nekādu reālu sodu tu nedabūsi, jo neviens neko nevarēs pierādīt, ja tu nebūsi tik stulbs un nevērsi vaļādurvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienaazis Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 LV pa tadiem sudiem tiesa nesuudz (pagaidaam ) kads tew tur muzins skan? Repu biezi liec? jo tad varetu but aktiivs klausiitajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 ja lieku DC++ ka4atas dziesmas sudi nesanaaks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienaazis Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ne nu tu lasi vsp ko tew saka tak LV nekas tads nenotiek ir 101 "nelegalie i-radio"bet nevienam tas neintresee vot ja tu uztaisiitu piratisko radio tad tew butu suudi kip taka Skonto kip kad uz Radio klausaas nu tad tew butu pakala a pa i-radio LV visiem pakast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Nu tā ir ka poh#j lasīt Licenzi ka instalē spēli, soft, programmas utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckfish00 Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Nu nezinu ka tur ir ar to Legallismu!... Bet man pasham bij sav radio! Vis Bij ok! Apmeram bij kadu 1Gadu.. Klausijas diena kad 30.cilveki!... Bij webs un vis.. Bet tad peksh PC nodega.. un vis pa pip*eli... Radio ir vajdziigs speciigs PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Veidot savu radio caur shoutcast ir legali, jo to var pa velti dabut shoutcast officialaja majaslapa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ir runa par mūziku, kuru Tu laid caur to radio, nevis par radio, ko Tu izmanto. Es domāju tā, ka ja Tu laid ne-latviešu mūziku, tad Tev nekas nedraud. Kādam latviešu dziesmas var arī nepatikt - kā piemēram mums visiem zināmajam L.A.M.P.A komjunitijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Latvija ir banānu zeme te drīkst visu drīz jau mēs būsim kā Krievija kur katrā otrajā noliktavā atrodas konvejers kur visu dienu mazgadīgie šuj visus nike, adidas u.c.s tapēc droši laid ko gribi caur savu Radio ko visticamāk laidīsi caur Winamp(bomzīgi) arī L.A.M.P.A neko neizdarīs, jo pat ja viņi tevi atrastu pēc Ip (kam viņi ir par stulbu) viņi varētu tev tikai pieklauvēt pie durvīm, un tu droši varētu pateikt " EJ NA*** TU STULBĀ\STULBAIS L.A.M.P.A PE*** !" , jo viņiem vienkārši nav tiesību līst tavā dzīvoklī, un kko bāzties tev virsū.. viss ko viņi var izdarīt ir rakstīt kkadas draudu vēstules, jo īstenībā viņi ir bezspēcīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 es laizu tikai englishus... kas ir LAMPA??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 L.A.M.P.A Latvijas Skaņu Ierakstu Producentu, Izdevēju un Izplatītāju Apvienība viņi "aizstāv" latvijas mūziķu tiesības, un cīnās pret pirātismu, brīnums ka kautkur tiek pirātiski izplatīta latviešu mūziķu mūzika kāds tādu vispār velk no neta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 velk tikai shalli un kafejniicu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) Iemesls kapēc Bithaks pārvācās, iemesls kāpēc dažus DC hubus slēdza, iemesls kāpēc LV stafs vairs praktiski nekur nav atrodams - Latvijas Skaņu Ierakstu Producentu, Izdevēju un Izplatītāju Apvienība. (šobrīd gan kautkā nolīduši ēnā: iežūžo drošības sajūtā pirms lielā trieciena ) Bļāviens Lecter's pasteidzās... Edited August 13, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 nu sorry ka lietoju tādus visiem saprotamus jēdzienus, bet nejau es esmu tas pajoliņš kas uzdod tādus stulbus jautājumus kā tu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 sledza LV dziesmu delj??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienaazis Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 a var kautkur free Radio nokacat +web ZB wos negribas naudu trakiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 un kādu web tu gribi ? man piemēram ir ar balsošanu playlist Top10 un tādām lietiņām... kkas tāds ko tie wos boži nevarētu pat iedomāties + profesionālie Dj softi par nelielu samaksu varētu sarunāt > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 kāds tādu vispār velk no neta?Ir tak ļoti daudz labas latviešu mūzikas, kas tur ko brīnīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 brīnās tie kas klausās savu rap-shit, kuru Latvijā par laimi neviens netaisa bet nafig vispār tāds i-radio vajadzīgs? nav ar ko noslogot savu drāti? un kurš tādus klausās? baigi lagzorīgi jamie ir un kvalitāte arī dranķis. Ja nu tiešām esi vietā bez mūzikas tad lieto last.fm kur nelago un vari izvēlēties pats ko klausīties. un legāli protams tas nav, jo pati mūzika 90% gadījumu nemaz nav legāli iegūta. kā arī nopirktos ierakstus nedrīksts broadcast'ot bet realitāte ir tāda ka šobrīd tas ir visiem pofig, tapēc beidz ņemties un taisi savu poke-radio ja gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Normāls neta radio neraustās un skan labi. Pirms gadiem 2 es mēdzu paklausīties overburna atkaplēto Hard Radio, tīri nekas. Ja tas radio netiek uzturēts uz vecāku pirktā datora pie vecāku pirktā neta, bet gan profesionāli uzturēts, tad jau viss ir bumbās. Bet es neklausos tos radio tāpēc, ka pats nopiratēju visu, ko man vajag, un klausos tad, kad gribas, nevis tad, kad kāds uzliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the. EwiL Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Es nez man liekas ka pa naudu kka var nopirkt vai iret ! Draugs teica ka nopircis esot Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 legaali! Atkanjot muuziku driikst citu ausiim, nedriikst dot kachaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now