Jump to content
GIGN Forum

the. EwiL

Mirstīgais
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by the. EwiL

  1. Man met virsu sito visu laiku This application has failed to start because steam_api_c.dll was not found. Reinstaling the application may fix this problem!
  2. Ne tas neiet arii ! Ko vel just varetu ieteikt man ta pati prob !
  3. Smuki sakombinetas teksturas un mazas nainsites, piemeram, zale uz sienas, forsie paklaji utt. Baigi nepatika gigantiskas lustras. Kastem un mucam glitas teksturas. Un nav samera liela pati karte. 8/10
  4. Problema atrisinata, compile izdevas. Tagad uzlaboju utt.
  5. Piedodiet, par dubultpostu, bet acimredzot savu postu labosana memberiem ir liegta (tas gan nav smuki..). Taa - nokacaju SDK, ieinstaleju un tagad ar entity's viss ir kartib, tacu tagad man ir jautajums vai sija foruma ir kads topics ar erroru sarakstu un to izlabosanu? Kompilejot man paradijas errors par udeni (tb lavu) mana mape.
  6. bet es nesaprotu, kā var entity neparādīties tad, kad kādai citai pamaina uzstādījumus? varbūt pastāsti precīzāk.. Kr4, nemu entity tool, izvelos no saraksta info_map_parametrs un lieku ieksa karte. Nezinu vai tadiem entity's ari jaskatas, lai nav kada zeme vai siena iegribis, bet katram gadijumam iznemu ara un nolieku pa vidu. Tad spiezu Alt+Enter un izvelos Neither T's and CT's can buy, tad taisu ciet logu un mekleju pec sava game_player_equip, kuru, protams, nevaru atrast.
  7. pa tiem trūkstošiem entity kaut kad runāja, es neatceros laikam vaina bij fgd failā... tieši kas jādara, nekad nav bijis vajadzīgs. Ir jau tur pareiza mape.. Bet ta vai ta nav *.bsp fails, vienigi *.map.. Varbut dabujot kada cita cilveka visu FGD mapi viss bus ok?
  8. ). Game player equip nevar parādīties pats no sevis, tas atrodas pie entity, ieliec tāpat kā liki cilvēkus mapē. Kad uzspiezu, lai sak komplicet nepakeksi iesledzas Half-Life un pec tam izsledzot cs, bet mape nepalaizas. Spiezu new game un ari mapju lista vina nav. Un izveloties kadu entity gribu vnk nav tur game_player_equip.. Es biju domajis ta, ka vina neparadas tajasaraksta.
  9. Sveiki. Man ir dazi jautajumi attieciba uz VHE. Kapec nokomplicejot es nevaru nekur atrast savu bsp failu, lidz ar to ari nevaru izmeginat mapi? Un uzliekot info_map_parametrs, ka neviens nevar iepirkties man neparadas game_player_equip :// Ta ir knife mape. Itka viss ir pabeigts, bet del tam divam lietam nav gatava lietosanai.. Ceru uz palidzibu. PS. This is my first map..
  10. a man ees uzlieku 1 player parmest bet man visu laiku mani un citus parmet ka var uzlikt lai tkad sakas rez sloti tad parmet to kas naak ieksa ? nevis kad ir 13/19 parmmet 14 playeru kas naa k ?
  11. Tur kur playeri ir jaliek kuri ir japārmeti ir jaieraksti tik cik ir rez sloti ?
  12. STEAM authentication required to connect to internet servers - kas ir tas tads del kura nevar ieiet serveri un kas ir jadara lai to noverstu ?
  13. ka var uzlik ta lai kad ir public sloti pilni lai parmet ! tikai admins tiek ieksa !
  14. Sveicinati man gribetos zinat vai ir tads plugins nevis ka wos serveri bet vienkarsas kurs tev tikai ir jasaliek ip un parmetis uz citu serveri pieemeram GG uz Pub ! ja var tad iedodat man vinu un paskaidrojat ka ir janokonfigure !
  15. karo4 tu neesi kautko pareizi izdariijis pluginios man tas pats bija !
  16. Mm es domaju ka neti pamaciiba ir labaka jo caur to pasu pamacibu ir es arii insteleju xbanus un es domaju ka vini visi instelejas vienadi tikai plugini savadki !
  17. Zinu ka var tapec prasu kaa ?
  18. Sveikini gribetos zinat ka var ielikt IPB 2.3.3 foruma augsa servera monitoru kur rada tikai Nosaukumu Mapi un playerus ! ?
  19. vari plzz ielikt toss failus kuri ir vajadziigi lai uzinsteleetu amxbans ?
  20. nepalidz bet ko man vajadzeetu izdariit lai tas tabulas atrastu ?
  21. [AMXBANS] SQL error: 'no such table: amx_serverinfo' L 01/14/2008 - 19:13:30: [amxbans.amxx] [AMXBANS] SQL error: 'no such table: amx_serverinfo' [AMXBANS] SQL error: can't load reason(s): 'no such table: amx_banreasons' L 01/14/2008 - 19:13:30: [amxbans.amxx] [AMXBANS] SQL error: can't load reason(s): 'no such table: amx_banreasons' L 01/14/2008 - 19:13:30: [SQLITE] Invalid DBI handle 0 L 01/14/2008 - 19:13:30: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans.amxx") (native "dbi_query") - debug not enabled! L 01/14/2008 - 19:13:30: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes). karoo4 nezinu kas tas ir meginaaju dazaados veidos bet nekas nesanaak lai tas vairak neraadiitos !
×
×
  • Create New...