amnezija Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Tā man te pāris lietas savajdzējās es izmeklējos pa amxmodx.org un neko neatradu, kas man derētu! Tā man ir nepieciešamas šādas leitas. 1) Kad nomainās mape pārādās uzraksts, ka pēc 30 sekundēm restartēsies, un restartējas // zinu, ka tāds bija kādas 2 nedēļas atpakaļ, bet man nebija laika paskatīties! 2) Kad uzliek bumbu pēdējas 10 sekundes skaitās mutiskais laiks // tas ir, kad saka 10, 9, 8, u.t.t Varētu iedot linkus uz šiem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 1. neesmu par taadu dzirdeejis 2. ultimate sounds Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 Bet ultimate soundos tak nav tā skaitīšana tur ir tik tie multi kill head shot u.t.t tur jau nav tā kad līdz bumbas sprāgšanai atlikušas tikai 10 sekundes notiek atskaite 10, 9, 8, 7, 6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Arii skaitiishana.. Tikai ja nemaldos, vinju vajag enableet amxmodmenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 1) Kad nomainās mape pārādās uzraksts, ka pēc 30 sekundēm restartēsies, un restartējas // zinu, ka tāds bija kādas 2 nedēļas atpakaļ, bet man nebija laika paskatīties! 2) Kad uzliek bumbu pēdējas 10 sekundes skaitās mutiskais laiks // tas ir, kad saka 10, 9, 8, u.t.t Varētu iedot linkus uz šiem?! 1. auto round restart 2. pietiek ar deafulto amxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ieej serveri uzraksti amxmodmenu un tur vares enable to skaitishanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 1) live on 3 jeb live on three, vnk lo3 2) Pateica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now