Jump to content
GIGN Forum

Tavi Cs Pirmsākumi


babaac
 Share

Recommended Posts

pirms kadiem 2-3 gadiem ieinstaleeju cs, un bracka uzlika man botus,tos botus vislaik gandriiz killoju jo bija easy boti, biju sadomaajies ka buushu ritiig labais pleyeris. Iegaju apollo SH vislaik luuzeroju tad mani saaka saukaat pa botu :D...iegaaju tadaa [TA] servaka un tur jau gaja normalak

pirma mape ko speleju bija de_rats4_final..mans pirmais nicks bija @ndr1c

Link to comment
Share on other sites

es saaku speeleet apmeram pagajshgad oktobrii/novembrii , bet iepreiksh es biju paris reizes pie drauga apspelejis pret botiem un es visulaiku speleju tikai assault un itlay :D tas man likaas visforshaakaas.

bet man cs nebija iipashi paticis.

kad pagajshkad nopirka jauno pc , a nee aizpagajsh kad un man dirz jau buus 2 gadu stāžs , jee stiliiigi.

nu ok , kad aizpagajshgad nopirka jauno pc manas mamas bralis nokacaja cs bet es teicu lai dzeesh aaraa un man to suudu nevaig :D bet akd vienreiz neta pspeleju tad taka endaudz iepatikas un ta ari saku spelet :D tad pec kada 1 menesha noakchaju cdhack un 3 dienas rubiju ar cdh :D un peec bana dabuushanas @ boldent ja nemalods un vel viena kuraa speleju es cdh izdzesu un vairs čītus neesmu kačājis.

vislabakais bija tas ka es visulaiku akd bija slikts score rekonektojos

un ka es nahalavu novacu 2 dzekus un mans skors bija 2:0 es jutos afigena kruts :D

taa nu arii es speleju pa botu serveriishiem lidz padzirdeju no viena kursh teica ka vinsh nezin kaa tagad bet agraak gign biju viskrutakais klans latvija n un es gribeju ieiet gign serveri apskatities tad tur mani kkads denja ja nemaldos visulaiku killoja un smeejaas un es visu gign uzskatiju par chitieriem un pasutiju nafig - nespeleju :D lidz es saku normalak spelet un atkal iegaju gigna tad tur vis izskatijos normali - krutak neka citos pubos un nodomaju pieregot niku un taalaak vnk speleju...

P.S. s@mur@y tu paarsit visus , pat slowhands

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

oja. Wangs. Ar savu čomu no skolas sex vistu un vēl tur bija tāds pelikaans. Šie tad tur ķipa baigi bombīja. Un vienreiz MINI ME no manas klases izaicināja tos trīs spēlēt pret viņu, mani un Jin. Protams, militia :) Kā tagad atceros, ka pēc tīri labi nospēlētas T puses, mēs kā CT sākām spēlēt un viņi, jusdami, ka zaudēs šāva nost hostus un gāja kempot trubas pašā galā :) Ble, ja es to tagad varētu paskatīties, es tā rēktu :)

Vispār es cs sāku spēlēt 2000. gada decembrī un man bija vajadzīgs apmēram mēnesis, lai es sāktu virubaķ un vēl mēnesis, lai es sāktu kārtīgi virubaķ. Ar Copkilleru bieži sanāca šaudīties visādos serveros, kad no rīta bastoju stundas. Toreiz mēs spēlējām līdzīgi :)

Tas pelikaans un sex*vista beidza vienā brīdī spēlēt, bet wangs palika. Un to, ka es kaut kur rakstīju "džeki, tagad jums ir dirsā" to es apšaubu :)

2001 gada vidū sāku iet uz Elizabetes DP, kas joprojām pēc maniem uzskatiem ir foršākais datorklubs ever. Tur gāja spēlēt arī Banshee, Cursor, Garnelli, Ded un vēl pāris džeki. Garnelli man nepatika - tāds pusdirsīgs malacis. Banshee atkal dusmodamies mēdza klapēt savu peli, ko es īsti nespēju saprast, jo viņš bija nopircis kaut kādu kruto optisko (jā, toreiz optiskās peles vēl īsti nebija, visām bija bumbiņas). Tajā DP arī esmu notriecis baigo kaudzi naudas. Kad 11. klasē sāku dzert, gribējās pat parēķināt, kam nauda aiziet vairāk. Es to vasaru (11-12 klase) švaki atceros, jo lielākoties pa brīvdienām dzēru un pa darba dienām spēlēju cs.

Lieta, ko atceros, bija tāda, ka es ar Jin spēlējām mic serverī ar 32 slotiem ar niku "[GIGN]LATVIETIS" un "[GIGN] LATVIETIS", jo krievu tajā serverī bija nospiedošs vairākums, bet mēs gandrīz vienmēr bijām pirmajās vietās (parasti, katrs savā komandā). Un krievi varēja dirsties uz mums cik uziet, izmantojot visus lamuvārdus ko zin, mēs neko neatbildējām, jo zinājām, ka tas, ka mēs esam pirmie, jau ir pietiekoši liels spļāviens viņu sejās. Tajā micā spēlēja arī tāds DeViL (kas tagad gignā mēdz apgrozīties) un toreiz viņš spēlēja nedaudz foršāk (tagad baigi kempo).

ai, aizrakstījos.

p.s.

oo, samuray, interesants staffs :)

Link to comment
Share on other sites

2001. gada ziema laikam bija, kad DuH mani aizvilka uz saldus MTD datorcentru un pielika pie cs, jo visu laiku skolaa seedeeju un mees ar duh visus pownojaam ieksh HL. Nu un tad ari saaku speeleet augu starp taadeis paziistamiem fruktiem kaa da beer , zhuks, blackstar, saint karocha starp "da" klanu. Kaadu laiku speeleejaam, pownoju vieteejajaa serverii, kameer zhuks un da beer nebija serverii un tad redzeeju kaa Saint speelee iceworld kautkaaadaa serverii, aks izraadiijaas cs.gign.lv, atceros veel shobaltdien ka tur bij gan worms, gan macho tai briidii serverii, nu ko ar DuH domaaajaam, jaaiet izpownot, bet nu sanaaca diezgan liidziigi, mans niks veel tobriid bija laikam "marchello" vai "3d.vibrators", nu un taa saakaam leenaam no saldus mtd paariet uz gign. Forumaa esmu regjistreets saliidzinoshi nesen, jo man bija agraak niks " !G! >> orc " regjistreets forumaa. IIsteniibaa par sho teemu man nav interesants staasts :(

Link to comment
Share on other sites

Pirms kādiem 2 gadiem vienu reizi kā jau parasti aizgāju uz bibleni kur bezmaksas ir inets (es gāju jo manam mazajam daķim kam 10 HDD un ram 64 nebija ineta) nu es aizeju un redzu iekonu Counter-Strike 1.6 nu man poh kas tas tāds lielu uzreiz draugos tad atnāca viens draugs un ielaida vienā citā daķī cs nu es prasīju kas tā par spēli viņš teica ka cs nu es skatījos kā viņš spēlē pati pirmā mape ko redzēju bija De_dust2 (mana mīļākā mape) nu viņš tur spēlēja un spēlēja līdz aizgāja prom tad es piesēdos pie tā daķa un palaidu cs pirmajā brīdi nesapratu kas tur jādara spiedu New Game un liku mapi de_dust2 es tur viens pats skraidīju jo nezināju kā ielikt botus un tad atnāca atpakaļ tas pats čoms un man visu par cs iemācīja pēc kādas nedēļas es jau spēlēju kā PRO(ar botiem) un man likās cool bet tad es atklāju ka var spēlēt internetā nu es sāku spēlēt sākumā biju kā īsts noob bet vēlāk sāku spēlēt normālāk tagad jau esmu izgatavojis savu serveri un spēlēju ar citiem draugiem savā serv.

Link to comment
Share on other sites

5gadi atpakalj...

Uz datorsalonu skraidiju biezi jo internets nebija pieslegts un vecais WArCrafts ZB

nosakuma tur rukaju GTA jo tur biju pro :khehehe: bet atskatoties atpakalj sapratu ka gta izgaja no modes un visi pieversas vairak cs`am... nebiju tam pieversis uzmanibu speleju laimigs talak..

tad gta piegriezas un gribejas izmeginat to brinumu ...

un tad sapratu ka nesmu brinumberns jo cs`u spleeju sliktak par bernudarzniekiem jo jutos ka izlaist galaktika jo nevareju pierast pie sensivity (ja es zinatu to agrak ka var to binumu nomainit) un ar bultinam bija for6i skraidiit :khehehe:

NEATCEROS KAS NOTIKA VELAK

tad man majas masai ievaijdzejas netu taka jau diezgan labi tur orientejas nu i piesledza..

prima lieta ko dariju aizkreju pie drauga un pateicu lai nak ieinstale cs`u majas!!!

domaju no biksem lek6u lauka domajot ka csu vare6u visu dienu spelet..

serveri es neatceros bet zinu ka pirmo reizi majas spleeju ar 4itiem un mazazaafakeeru serveri .. nedelja pagaja un biju tur boss ar vienu pidinju Assasinu mes tur visus bombijam..

nu itka viss ...

neko isti neatceros ...

bet rakstot kko atcerejos un nacas dzest lauka un rakstit par jaunu ;)

prieks atcereties :)

Link to comment
Share on other sites

nu es saaku speeleet deviitajaa klasee apmeeram oktobrii (pirms 1 un 3/4 gadiem). pirms tam biju kkad speeleejis nedaudz cs bet tad saaku taa vairaak speeleet. pashaa 1. reizee kad meeginaaju speeleet cs ar draugu domaajaam ieiet kaadaa serverii un nedaudz pashaut bet nekas nesanaaca jo tur visu laiku viduu bija uzraxts press duck for spectator menu. lai kaa mees to piili spiestu nekas nemainiijaas. tagad zinu - tie bija spectator serveri. nujaa tad kaadu laiku nemeeginaaju cs speeleet bet 9. klasee kad muusu klasee dazhi ar to aizraavaas es uzzinaaju kaa ar csu ir jaadarbojas.

p.s. kaads izlasiija samuraja raxtu VISU?

Link to comment
Share on other sites

10 cietie? Nesūdīgi..

Tādu romānu kā s@mur@Y nerakstīšu, bet.. Manas cs gaitas sākās ~ pirms 3 gadiem. Pēc stundām mani un vēl pāris džekus gludais & fb aizvilka uz k-kādu interneta kafē (gāju ar viņiem vienā klasē). Tur uz pc laikam bija tikai 1.5, ko arī spēlējām. No sākuma abi normāli besījās, ka mēs galīgi nejēdzam spēlēt :) Ne zinājām, kā var defuse utt. :D Pirmajā reizē viņi abi spēlēja 1 tīmā un mūs normāli bāza. Kādā trešajā reizē jau gāja tīri ok, tikai nevienu (tb viņus abus) novākt nevarēju :) Nu labi, pāris haļavas jau gadījās. Atceros, ka sākumā bija problēmas ar pārlādēšanu. Īpašu vērību nepiegriezu uz to, cik patronas ir aptverē un bieži gadījās, ka piezogos pretiniekam no muguras, a patronu ta nav ^^. Tā nu es retu reizi uzkapāju neta kafē, līdz man 2005. gada septembrī nopirka tam laikam normālu pc un pieslēdza netu. Tad arī novilku cs un sāku spēlēt biežāk. Pirmos 3 mēnešus mājās spēlēju un audzēju skilu tikai ar botiem @ de_dust2. Kad sajutos pietiekami skilots, tad sāku spēlēt online. Spēlēju pārsvarā SoNāRā un GamerX`ā. Tagad cs spēlēju ļoti reti, kad galīgi nav, ko darīt. Pēdējo reizi tā nopietni cs spēlēju pirms kādiem 2 mēnešiem. Tulīt jau būs 12. klase, kad būs svarīgākas lietas par izklaidēm.

Link to comment
Share on other sites

Es reāli nevaru atcerēties, cik gadus tas bija atpakaļ, bet tikko izprašņājot pāris draugus, kuri neapgrozās online cs komūnās, uzzināju, ka pirmo reizi aizgāju uz mistisko vietu, kur 4 cilvēki reizē varēja spēlēt datorspēles. Counter-strike vēl nepazinām, bet starcraft un half-life gan! To kapājām kā traki. Vēlāk šis datorsalons, kurā varēja spēlēt 4 cilvēki reizē bankrotēja. Pēc pusgada atvērās jauns, kur bija astoņi datori. Tad arī sākās lielais deathmatch pa half-life. Es kā jaunākais draugu aprindā, spēlēju nedaudz sūdīgak par viņiem, bet zinu, ka vēlāk cs spēlēju daudz labāk par viņiem, jo es uz datorsalonu gāju no rītiem ~9iem līdz 12, kamēr draugi gulēja, bet es spēlēju, pēc tam paņēmu pauzi no 12iem līdz kādiem 14:00 vai 15:00 un aicināju draugus spēlēt. Tajā salonā es atstāju daudz kapeiku, ļoti daudz. Pa to naudu man jau sen varētu izoperēt mandeles saldējuma pārēšanās dēļ. Žēl, ka man atmiņa nestrādā uz gadiem un datumiem, varētu pastāstīt visu kad tieši iegāju pirmoreiz cs kartē. Zinu, ka tā bija cs_office, tātad laikam 1.3 versija, bet tā skaitījās baigais jaunums. Atceros, ka pirmais uzzināju, ka ar austiņām ir spēlēt viegāk nekā bez skaņas. Tas bija kruta, es pwnoju lanā. Pēc diviem gadiem salons bankrotēja, cs arī vairs jau kādu gadu nelikās nekas interesants, jo bija parādījušās krutas spēles kā red alert un vēlāk arī stronghold. Tad kādu pusgadu sēdēju mājās rubīdamies pret botiem. Vēlāk uzzināju, ka manam tēvocim esot kruts nets un vēl krutāks dators, tad arī sāku spēlēt netā pa sestdienu naktīm, kad man ļāva palikt pie tēvoča. Zinu, ka pirmais serveris man bija apollo, vēlāk gign. Bet gignā vajadzēja cheating death to gan atceros. Tagad izlasot samuray postu atceros tā laika klanu - Bebris atriebeejs.

Beidzot pirms pusotra gada man pieslēdza netu, tāpēc intensīvi sāku spēlēt cs un atcerēties tā pamatus. Rudenī atcerējos, ka ar tumbām nav kruta spēlēt, tāpēc nopirku logitech austiņas. Vēlāk arī sāku tā kārtīgi paunot. Pēc intensīviem vieglatlētikas treniņiem, uz kuriem es negāju sagribējās iekļūt kādā nopietnā klanā, jo cw iepazinu ar pāris miksiem un nuubu komandu, no kuras es aizgāju. Pirmā, kur man ļoti gribējās tikt bija "hEz", protams, pieteicos klanā, bet dEksha mani atšuva, jo sastāvs bija pilns. Kad šī komanda pajuka, ieraudzīju šajā forumā topiku, ka HoLLow^LiFe meklē memberus komandai. Protams, nekavējoties pieteicos. Paņēma uz testu, kuru pēc manām domām nospēlēju uz 4 ballēm, bet tomēr krutais komandas kapteinis HoLLow^LiFe laikam pamanīja manī potenciālu un pieņēma komandā. Pēc kāda laika sastāvs mainījās, ja to tā var nosaukt - no 7 cilvēkiem palikām es un HoLLow^LiFe - aizgāja: Rawen, Candycoveredclown aka Vincent, blade, uy, amneey. Tā nu mēs uzcēlām komandu - draudzīgu un ne īpaši spēcīgu - el_moerto(vairs nav), fuj1tsy, vēlāk amneey(vairs nav), A.U. KILERS, H!vemind, Armiman, RIkkY, L30N1D. Nesen bijām uz tornado pro satikties un paspēlēt. Izdevās tīri jautri, tie ir pirmie cilvēki, kurus es iepazinu dzīvē, zinot internetā. Ceru šogad aizbraukt uz gign tusiņu iedaudzīt visus ar ko spēlēju mīļākajā pub serverī.

Daudz ko esmu piemirsis rakstot, bet man negribas drukāt.. ;)

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

ok... tātad.. cs pirmo reiz uzspēlēju krutajā salonā, tā bija 1.5 versija, 1. mape bija prodigy vai awp_map. patika, tāpēc staigāju tur regulāri. pēc apmēram nedēļas ilgas spēlēšanas, man kluba admins pateica, ka man esot ķēriens (o rly), tas bija iespējmas tāpēc, ka es šitādas spēlēs uz Nintendo spēlēju (duke nuke un bond). bet nu, to klubu aizvēra. tad, 10. klases ziemā man parādijās PC, no čoma dabūju cs:s, kuram boti jau bija iekšā, tāpēc mazāks pisārs, tad to arī dzenāju. tās pašas klases pavasarī man pierubija netu, spēlēt turpināju cs:s, visu vasaru gandrīz tā arī nospēlēju cs:s, biju manāmi sadročijies, jo spēju nošaut pat tādus pro, kā [vecpiebalgas]sātans (or smth like that). bet tad mums čaļi no gulces izdomāja šaut uz lanu Smiltenē, es ar tāka biju ierēķināts team, un nācās spēlēt 1.6, uz lanu gan neaizbraucu bet pie 1.6 paliku, jo mans ūber pc cs:s tik labi nepavilka kā 1.6, kaut gan tagad arī ir problēmas. sākotnēji dzenājos pa serveriem viena pēc otra, tad sāku pieturēties pie noteiktiem serveriem, kā pimrais bija cs.ak47.la <-- daudz krievalodīgo, tādējādi nesaprašanās. tad atradu kopideju, un tur arī močiju ilgi un dikti, tur tika satikti visādi pipari.. un savu laiku tur adminēja arī Dj_erix, kas vēlāk, ja nemaldos tika nobanots par čītiem, ko tā severa galvenais admins darīja tīri bieži, tādējādi gremdējot serveri un manu vēli tur spēlet, jo esmu puisis, kurš cenšās izspiest no lietām maksimumu, tā nu ar Dj_erix palīdzību varēju sākt spēlēt GIGN. atceros pirmo reiz, kad iegāju serverī bija parastais dusts, es biju pa CT un es nemelošu ja teikšu, ka pirkstu no shift(walk) es neatlaidu, man bija tāds strjoms, mani tur visi šāva. tā nu es entās stundas rukājot pa GIGN sāku audzēt muskuļus. manas pubera gaitas pārtrauca Set. kurš viendien piedāvāja test cw, es biju spēlējis 5on5 tīri bieži, bet tad, pēc tā cw mistiska iemesla pēc Set. mani pieņēma alā, kas savukārt nodrošināja man pilnu vasaru ar cs, sadročijos visādas gudrības tā nepajokam, vasaras beigās Set. mani palūdza aiziet (XD), tomēr uz pārējo fona es izcēlos ar savu ūberskillu. tad domāju, ka cs vairs nespēlēšu, jo biju pamatīgi pieķēries tam, ko mēs darījām. bet nu visam pienāk gals. tā nu es sāku dzenāties pa pubiem, šat tad uzspēlejot mixus, bet tas mani sāka neapmierināt, jo beidzot biju sapratis cs, ja var tā teikt jēgu. tā nu man piedāvāja spēlēt hEz klanā, mums bija 10 gadīgs cm ar pīkstošu balsi, kas man lika saprast/nojaust, ka tur nekas labs nebūs, bet nu, tomēr ilgi noturējušies, cm pateica, ka beidz spēlēt cs. tai pašā diena izveidojām ar amneey team ancient, pēc irc datiem 3. februārī, plkst 15:01! savācām nevāju blici |es|amneey|uy|balde|ccc|raprock|rawen, pabijām kopā kādu mēnesi, kad vienā jaukā diena ienākot mirc mūsu vip kanāla ar lieliem burtiem SORRY HOLLOW. es nepoņā, kas pa lietu, beigu beigās izrādijās, ka krāni aiz muguras štukoja jaunu team, proti bez manis un raprock, kā iemesls tam bija mana attieksme (es bliezu), kas protams man liekas smieklīgi, bet nu tas jau ir cits stāsts. biju domājis, ka gg ar visu team, jāpievienojas vien kādiem citiem būs, kad to atkal gribēšu, vip kanāla sēdēju es ar raprock, prasīju, nu ko daram? šis teica, protams, ka spēlējam tālak, proti meklējam memberus un spēlējam.. tad nu tagad esam salasijuši normālu blici, ar kuru tiek tīri jestri pavadīti vakari.

Link to comment
Share on other sites

mans stāsts: čoms kkur bija dabūjis CS1.5 disku. CS 1.6 jau bija parādījies, bet kompis nevilka ( XD ), tāpēc vispirms kādu gadu biju pret botiem spēlējis (tas jau neskaitās :) ), pieslēdzu netu - uzreiz iemēģināju (tad jau tas bija 1.6 versija). pirmā mape ko spēlēju bija fy_pool_day, joprojām tā ir mana visiemīļotākā mape :D

btw pirmajos ~5 raundos nevienu nenošāvu, jo spēlēšana pret botiem bija nopietni mani sačakarējusi :D

tagad jau cik necik jēdzīgi spēlēju - atkarībā no omas - jo sliktāka, jo labāk iet, bet mīnusos iebraukt sanāk tikai awp mapē (neciešu AWP!)

Edited by Eob
Link to comment
Share on other sites

sagribējās vēl kaut ko papildināt, interesanti lasīt jūsu stāstus!

nu, vot, sākumā es kulos pa viskautkādiem botu serveriem, līdz kaut cik iemācījos spēlēt un tad es atradu vienu, tobrīd es pat apgalvotu vienu no skillotākiem serveriem - cs.dtcom.lv , kur arī es pavadīju nākamos kādus 2 gadus. spēle tur bija nopietna, prasmīgi spēlētāji un lēnā garā es sāku tur iedzīvoties un sāku spēlēt labi. tad invizible mani pieteica uz tādu savā laikā PRO serveri - cool pro, kur es arī tiku, tad es tur mēģināju spēlēt un kļūt atpazīstams. tajā laikā man ļoooti gribējās tikt 4Tus pro serverī, kas man arī ar laiku izdevās, kaut vai jāatzīst, ka, kad es tiku tur, serveris jau vairs nebija tas , kas agrāk, bet toties es vēl biju krietnu laiku pirms [TEST] laikiem, kad tur vispār vairs spēlēt nebija interesanti. pa to laiku es aktīvi maucu viskaut kādus gatherus un vienā saulainā vasaras dienā man piedāvāja klanā aJk, es nodomāju, aj, nu labi, jāizmēģina. un tad mēs beigās savācāmies tāda tīri interesanta kompānija, jāmēģina atcerēties visi - es, rockyu (nu viņš tā pusoficiāli, mans klasesbiedrs, vienmēr labprrāt mums izpalīdzēja), moonlight, x3m, fya, da beer, cilveeks, ht un vēl tur bij pārītis, jau vairs īsti neatceros :) nu katrā gadījumā fya man pa kluso piešķīra gign serverī slotu un tā arī es sāku gignā spēlēt. vēl atceros skaidri un gaiši, kā man feja teica, lai es tik nestāstot par to slotu cilveekam :D es pirms tam arī biju spēlējis gignā, bet tad es jutos baigais papa, kurš ieiet nuubu serverī, un tā arī iznāca, visus izpwnoju (atceros, ka vēl tad arī spēlēja worms), nodomāju, ka botu serveris, un vairs tur īpaši nerādījos. bet pēc slota dabūšanas no fejas sāku tur tīri aktīvi spēlēt. iepatikās, ka tur bija daudzi latvieši un galvenais, ka sakarīgi, ar kuriem interesanti spēlēt un runāties. tad kaut kad sagribējās uzprasīt admin tiesības, pirmajā reizē dabūju votenes, otrajā reizē, kad jau biju labāk iejuties serverī, dabūju arī pārējo zaļo paketīti un tad tik maucu. un pārējais jau ir vēsture.

Link to comment
Share on other sites

karo4 vienreiz ziemaa kad mees ar draugiem slidinaajaamies no viena kalna kur6 bij baigi apledojis :D pienaacaa viens siikais un saaka ar draugu runaat par kautkaadu kounter-straiku :D vinji tur izrunaaja

kautkaadas mistiskas fraazes kaa bot , lol , wee-haa :D utt. peectam kad

siikais aizgaaja es draugam uzprasiiju par ko vinji runaaja un vin6 teica : ai da neko par vienu speeli,- kaadu speeli?

counter-strike kur vajag pa internetu kapaat :D

tad es vinjam paprasiij ukur var noka4aat vin6 pateica

tad naakamajaa dienaa visiem skolaa lielijos ka baigais pro esu vakar novaacu 5 4ubrakus :D ja nemaldos 20 reizes nospraagu :D pat use un defuse nemaaceeju :D (vienu meenesi speeleeju ar bultinjaam :D) draugs saaka reekt un visi paareejie vinjam liidzi :D un teica tu esi bots Sandri ( mans vaards ) Un taa saakaas mani CS pirmsaakumi :D speeleeju jau 1,5 gadus :)

Edited by lilrich
Link to comment
Share on other sites

Saakas viss ar parasto half-life, tad tika atrasts wanted , vot iepuwnoja :) Tad kaut kad iznaaca pirmais kontrastaiks, ar loti uuber krutiem botiem, un mees ar vinjiem kapajaam datorsalonaa(bastojaam muziku). Pirma karte militia, joprojaam man miljaa kartiite :thumbsup: Nekluvu spelei addicted, jo majas nebija ne datora ne interneta, bet menesii paris reizes sanaca uzbliest. Tagad nedaudz esmu addicted, bet nedaudz :D

Link to comment
Share on other sites

macho teici tu tā gan :)

nu jā, bij visādi prikoli! atceros, kā wangs ar vistēnu tipa baigo stratēģiju bij sačinījuši militiā, tjipa ņēma sakumā hostus un lika visur ap stūriem un ja kāds ieraudzīja tad izšāva un tie nokrisīja kaut kur no muguras!

elizabetes DP biju 1x, kad 4F online cupā mums bij spēle pret kaut kadu alnju komandu, kur bij kaut kads arturiks ar wh un vel kaut kads preachers, kursh par vinju 10x labak virubal! vislabakais man patika turnira noteikumi :) tjipa karte iet 45 minutes un skaita tikai T uzvaras, tāpēc pa T vislaik jāskrien rubīt un jādabū tanīs 45 minūtēs pēc iespējas vairāk uzvaru :) toreiz pakāsām 17:1!

nu jā banshee, garneli, cursori aka TS, tjipa baigie pontotāji bij!

viņi mums piedāvāja uz naudu kapāt bet mēs to nedarījām, a tie mani fakeri ar wang shiipiem spēlēja uz 5 ls no galvas pret viņiem, protams pajāja + vel pie viņiem spēlēja atomiCDoll, kura vienīgā tur ubival :)

kaut kādu reizi biju arī uz MIC (ā un jā, serverī ar 32 slotiem arī bieži ubival, tad tas bij krutākais servers) kur tusēja visi proeri, atceros vēl kaut kāds popcha blakus sēdēja, kuram acis knapi pāri galdam bija :)

bet visrēcīgāk bij, kad arī vel pavisam nesen kopš sāku spēlēt, es ar vistēnu, wangu un vel tur vienu pret saviem korišiem (starp kuriem bij arī tagadējais z00ms :) ) Spektrā spēlējam cw 4x4 assaultā un tjipa vistu nošāva pažižņu un mēs sēdējām blakus un viņš rādija kur pārējie un es tik gaidīju un vācu visus caur trubu kā tik kāds paspēja ielīst :D

a senāk tas bij vispār psc, ka onlainā apmēram 95 prochi monitorejā, ja nebij ar ko iet kopā tad labāk nemaz neiet :) vislabāk bij, ka aztecā CT bāzē kādu CT iecelj tur aiz kastes un nabags sēž un domā baigi paslēpies a atskrien kādi 8 T un visi jau ap stūri skrienot sāk močīt caur kasti, uz izķeršanu, kurš pirmais :)

ai fakinaas atminjas

Link to comment
Share on other sites

Par cs uzzunaaju pirms kaadiem pieciem moz sesiem gadiem skatoties kaa datorsalonaa ceki rubiii!!( Mani neneema !! Tikai laava man ar viniem lanaaa half life rubiiit) Bet taa nopietni saaku speeleet pirms gada , kad ievilka netu pirmais ko es dariiju tas es nokacaaju cs !! draugs sataisiija man skaipu un peectam man suuutiija visaadus ciparus (ip) bet es nemaz nezinaaaju ko tie dod , tikai konsolee rakstiiiju connect un ip !!!

p.s kaadus divus gaus atpakal biju sorci ar botiem speeleejis :D

Edited by lazda2
Link to comment
Share on other sites

Cs saku spelet kkur pirms 2 gadiem! Iepreikš ar draugiem gajām uz i-net zālēm pie netirajiem kompjiem spēlet kur LAN~ pings 20 :fsckinsad: . Man nepārak patika iet un teret naudu. Pienāca mana dz-diena, vecaki uzdavināja pc +spele ( csz ). Spēli izgaju pa 2dienam! Pagaja 1 gads piesledza i netu. Pagaja vel 2 gadi saku iet jauna klase un pa garo starbrīdi aizgaju pie drauga un šis spēleja cs, LIKAS WOW atnacu uzinstaleju majas un ta speelju ludz šai baltai dienai....

Link to comment
Share on other sites

Mani pirmsakumi sakas Pirms kadiem 6 gadiem kad ar draugu gajam uz dator salonu sakuma tikai half-life, paris reizes ari 1.5 Tadat calis prasa [blakus sedetajs] negribi cs uspelet adbilde "Ja, bet iesledz es nemaku =\"

Tad ari pirma reize Map "fy_pool_day"

Pirms 1.Gada apmeram tieshi ap sho laiku ievilka i-netu pirma spele ko novilku bija CS 1.6.

P.S pirms 3 Gadiem source ar botiem nopirku disku no kaiminu hakerisa, biju laimigs :khehehe:

Bet kamer iensteleju pagaja 2h =\

Lazda dabuja disku no manis :khehehe: ...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

WooZy netaisi stulbus, bezjēdzīgus postus..

Viss sākās ar manu klasesbiedru prims 2 gadiem. Viņš kaut ko runāja par cs un domāju, ka varētu pamēģināt un iepatikās. Visu laiku spēlējām 1vs1 un mums gāja tik līdzīgi :) Kādreiz mēģināju uzzināt kas ir frags un lol :D Kādreiz domāju ka lol - lohs. Daudziem teicu "Tu lols esi?" :D njā vecie labie laiki..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...