Jump to content
GIGN Forum

Steidzami Vajadziigs Padoms!


Nak3D
 Share

Recommended Posts

Taatad saakshu no saakuma.

* Shodien naktii saaka "piiksteet" pc, nevareeju to iztureet pieceelos, un gaaju skatiities kas par lietu. Iesleedzu monitoru un redzu, ka viss "iesalis", nevaru ne peli pakustinaat, nu iisumaa nekas nereagjeeja.

* Taakaa ljoti gribeejas guleet - vienkarshi izsleedzu pc.

* Tagad meegjinu iesleegt pc, un te rodas probleema.

* Viss ir kaartiibaa liidz Windows Xp boot logo (Boot) - uzreiz peec taa izmet zilo naaves ekraanu, bet uzreiz arii restarts(neko nevar ieraudziit).

* Ljoti gribeejas paskatiities, kas tur rakstiits, taapec atsleedzu windows restarteeshanos pie kritiskajaam probleemaam.

* Meegjinu atkal palaist - viss notiek taapat liidz boot logo un re, kas man izleeca Oh.. You Touch My Tra La La..

* Te man rodas jautajums - ko man dariit taalaak. Zinu, ka neesmu nekaadus jaunus hardwarus licis iekshaa, kaa arii nesmu insteleejis vakar neko jaunu, lai rastos shaads briinums.

Esmu jau megjinaajis:

- ieiet Safe mode (nesanaak)

- palaist - Last known settings.... vai kaa tur bija (nesanaak)

Varbuut kaadam taa jau ir gadijies? Varbuut kaads zina kaa man paliidzeet shajaa probleemaa(format C: startaa atkriit, jo man ir svariiga informacija uz haarda).

* Vel viens papildus jautaajums, man ir divi haardi, ja es abus divus atvienoju un pievienoju atpakalj - man pazudiis visa informaacija no vinjiem, un buus no jauna jaaliek operating sisteema?

P.S. Shobriid, kad megjinu iesleegts pc, vairs neiet pat liidz win boot logo, tieshi pirms taa viss "iesalst" un saak "piiksteet" pc.

Maksimaali siiki visu izklaastiju, tagad ceru, ka juus man liidzeesiet!

Link to comment
Share on other sites

Risinājums ir ļoti vienkāršs.

Windows boot CD piedāvā ne tikai jaunu instalāciju, bet arī atjaunināšanas iespējas.

Respektīvi - windows tiek instalēts no jauna, bet atšķirība tāda, ka HDD netiek formatēts.

Latviešu valodā runājot, visi Tavi dati būs pieejami.

Atbildot uz Tavu jautājumu par cieto atvienošanu ... nē, dati nekādā gadījumā nevar pazust. Tas nav iespējams.

Link to comment
Share on other sites

izklausas ka tev hdd particijas iespejams butu nomirusas (keepiga lieta)

ja ir matenes cd iemet to ieksa un iemet tuksu flopiku draivaa, un ja nav piesledz to ar ^^ uzbuto matenes disku ieraksti draivu un ar winmustdie instal disku f6 3d party raid draivz tad butu jaspiez S butrts, un tur jau pats sapratisi talak

ceru pa palidzeju :angelic:

Link to comment
Share on other sites

Visu dienu megjinaju iebuutot hardu, gan ar Live CD, Win Xp instalacijas Cd un boot disketi, bet efekta nekaada - nebuuto iekshaa, tikai iemet pie taas izveelnes, kur ir safe, last good configuration, normal windows ielaade.

Link to comment
Share on other sites

lidzigs gadijums bija manam brala draugam vins tos saucamos jumperisus njema nost .. kaukur lai saiet pa iso kipa .. un jaiznem batereja no pc nu aptuveni tur ta bija un vinam gaja .. vinam ar kompi sledza ieksa visu laiku piksteja.. zinu nesakarigi uzraxtiju bet nu ..

EDIT: batereja janem uz 10 minutem ara ..

Edited by dumidors
Link to comment
Share on other sites

pietiek ar 10 sekundēm!

tikai jāatceras, izraut no kontakta un nospiest ieslēgšanas pogu, lai pārliecinātos, ka elektrība nav nekur palikusi un mātesplati neapgādā, lai saglabātos iestatījumi.

Link to comment
Share on other sites

tikai jaskatas vai tos jumperus var atrast man barala drugam bija viegli atrast tadi orandzi sudini bratana kompim skatijamies vsp nevareja atrast .. bet tur japarsledz zinami ciparini .. to vaig paintereseties cita foruma te diez vai kads zinas ..

Link to comment
Share on other sites

Šķiet, ka nē. Uzliec.

Boot device priority or smtn.

cmon'! :violent:

* Pamegjinashu velak to joku ar bateriju.

P.S. Dumidor tu tiktiesham nesakarigi uzrakstiji... kas tie taadi jumperi ir, pastaasti siikaak?!

P.S.S. Manupraat tomer cietais ir aizgaajis pa dirsu, vai arii kaads no dzelzhiem, jo nesaprotu kaads ir iemesls, kaapec nebootojas.

Link to comment
Share on other sites

karo4i uz matenes ir tadi bruni vai savadaka krasa mazi plakani uzmaucami tadi ta ka savienotaji un kur vini savienojas ir tris taka kontakt daksas .. nu blja sikak nevaru paskaidrot un tas ir japarsledz no 1. un 2. uz 3. un 2. bet ir japajauta forumos kuri ir japarsledz ..

Link to comment
Share on other sites

hmm vaitad jumperi nebija tipa hdd ? aka lai savienotu ka vergu, masteri dzediju, un parejas opcijas kas tur bija ?

aww naked ja ir no ka aiznjemties aiznjemies proci un mateni testam ~_~ ir dzirdets ka no interesanta rakstura virusa tie nodeg bez smakas :blink:

enivei domaju ka vaidzetu tev palasit doc par to particiju disketi, vis idealakais veids ka uzinat vai tiesam ir pazudusi particijas no hdd ir iemetot windas disku un gaidot lidz salades setapu liidz vinjs prasa R-repair enterzor - formatC :cool:

Link to comment
Share on other sites

Jumper`i ir gan uz HDD gan uz MB. Ja autors BIOS`ā neko nav čakarējis, tad ar resetošanu nebūs līdzēts. Arī partīciju tabula diez vai pie vainas. Bet drošībai varētu novilkt ražotāja HDD testēšanas tūli un nočekot HDD.

EDIT : http://support.microsoft.com/kb/297185

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

ja cietnis nav nolidojis kapitaali (ko protams nevar zinaat), tad piesledz to pie cita datora un palaid no run "chkdsk /F /X D:" vai arii citu burtu galaa, atkaribaa no tava cietnja... man shitaa bija ar vienu disku, domaju ka nomiris, jo pat piesledzot pie cita datora, kompis laadeejaas 5 minuutes un ik pa briidim iestriga... bet peec chkdsk viss aizgaja normali, vienigi reportaa paradijaas ka ir bad sectors :) toties pie datiem vismaz vareja tikt klaat...

Link to comment
Share on other sites

Guest Shurix

Izskaidrošu situāciju....

Ja tev Procesors P4 tad tam BIOSā ir iestatīts brīdinājuma signāls ar pīkstieniem kad procesora tempertūa sāk strauji celties(Pašam tā bija, iztīriju kompi no putekļiem (it īpaši barošanas bloku)ieslēdzu kompi viss ok) bet ja tev ir cits procesors tad hvz kāpē pīkst, vēl pastāv iespēja ka kkas bremzina HDD plates, un t'pē pīkst

Runājot par Windows, gribētos uzdot jautājumu, TU BLĒ KĀ KOMPI IZSLĒDZI A?????VIENKĀRŠI VADU IIZSPRAUDI???VAI TURĒJI IESLĒGŠANAS POGU??? ja nē tad sāc pārbaudīt savu HDD

Link to comment
Share on other sites

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME nav nekada sakara ar procesoru :thumbsup: visbiezhak tas ir par pamatu bad sectoriem diskaa kas ir skaarushi kaut kaadus iebuutoshanaas failus... bet protams, kaa jau teicu ieprieksh, pastav iespeja, ka viss tomer ir kartibaa ,vajag tikai piemaukties pie cita datora un palaist chkdsk

Link to comment
Share on other sites

:) toties pie datiem vismaz vareja tikt klaat...

Es jau gribeeto to dariit, bet tam hardam ir SATA ports, bet otrs pc man ir ljoti vecs un SATA porta te vispar nava.

Tagad darba diena - buus jaaiznes uz kaadu darbniicu lai nocheko haardu.

Link to comment
Share on other sites

windozei nepatik sveshas matesplates ;/

to macho: uztaisi full disk skanu (iesaku to dariit pa nakti) un paluri pectam galaa statistiku... ja tur paradas teksti par bad sektoriem, tad iesaku meklet ar steigu jaunu cieto :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...