samuray Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ielikshu savu variantu arii pie mirstiigajiem: ok te būs: http://www.melnsilkrasts.lv/ tur ir volejbola laukums un futbola vārti un liels laukums, kur dzenāt bumbu, blakus pie jūras par cenām tur nav ko uztraukties, tur pieskata viens dzērājs, kuram dešaku iedod uz ķepas un viņš laimīgs smile.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 visticemāk jau, ka būšu. bet es neesmu pilnīgi drošs. it kā briest vēl viens pasākums uz augusta beigām, cerēšu, ka nepārklāsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Nu Macho izskataas tev jaizlemj Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 safochejat daudz bildes brauc 25-ajā. Kur problēma? Man personīgi patīk diversanta variants - daudz vietas kur izpausties. Vajadzēs vien uzmeistarot kaut kādus krēslus un varbūt kādu galdu. A tā - nekādas vainas. p.s. un diversanta variants man patīk ar to, ka ne par ko nav jāmaksā. Teorētiski foršāk būtu plakanciemā, jo tur ir smuka vieta, bet garantijas, ka kāds nesāks dirsties, nav. p.p.s. nu es te vēl apjautāšos, bet es domāju, ka brauksim vien uz Lielupi. p.p.p.s. ali - a ko tev vēl vajag? Pirmajā gadā tieši tā arī bija - pliks lauks un tas bija viens no foršākajiem pasākumiem ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ka jau teicu kresli,galds bus un ari grills,ta ka par to jauztraucas nav + varesu gan jau vel ko sabidit:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Man ar Slc un iespējams arī Chaklz ir pilnīgi pofig, kurš variants tiek izvēlēts, bet mēs būsim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Lai slaveets MAcho Es arii pilniigi piekriitu divisha variantam, protams, ja katrs ir gatavs maksaat 10-15 ls, varam noiret 5limuziinus un baigi kruto atpuutas vietu, tikai rekinaties tur arii buus jauzvedaas... Bet pie diviisha chill, naudu praktiski nevajag izaardies, neviens netraucee, saperkam shmigu, esmu ar mieru aizbraukt un palidzeet visu savest kartibaa, ceru kad tads nebuushu vienigais, un tur kaut vai nedelu varam dzivot neviens suns pakal neskries Atkal man atklaats jautajums, metam naudu vai katrs ved pats? ( pirmais patiik labaak, nevares neviens noshmaukt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 nav divu domu - katrs pats sev pērk, ko vēlas. Ja nu ir kāds draudzīgs bariņš, tad viņi var samesties, bet nekas kopīgi netiek mests, citādi vienmēr atradīsies kāds, kam kaut kas nepatiks paikas vai alkohola ziņā, kā arī kāds jutīsies apdalīts, jo ēd vai dzer mazāk nekā pārējie PAREIZI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 itkaa pa alkoholu ir veel viens variants. ja ir businjsh tad ir iespeejams dabuut paarvietojamo baara leti un alu mucaas. interesee ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Tak tie pasākumi, kur metas naudu šmigai, sen vairs nav modē! Tāpāt vienmēr kādam būs pa īsu, citam negaršos, un "nedaiboh" vēl krutka patrāpīsies - tad pircējs tiks nodirsts no galvas līdz kājām! Vnk katrs pērk to, kas viņam garšo un tik cik var izdzert!(Ar mazu rezervīti, protams! ) PS. Iespēja makšķerēt tur būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ) PS. Iespēja makšķerēt tur būs? nu jaa laikam ta jau ir ka katrs var par sevi, bet ja kadai kompanijai ir peidavajumi shmigai tad es peivienojos taaks makskjereeshana - ja nebusi piedzeries tk talu ka netrapisi sliekji uz akja tad go ahead! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Tur būs augi ar lielām lapām? Izskatās, ka citādā vīzē vietai nav ne vainas. Katrā ziņā var jau arī pirms izbraukšanas uz tusu 3 stundas pasēdēt uz poda un attīrīties. laikam jāpaķer līdzi kāda Neatkarīgā un ar Aivara attēlu jānoslauka pakaļa būs. vai arī Alvi tavs variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 varu izrakt kaku bedri ^__^ + vel 2004 gada aviizi diena kadu iepakojjumu atnest aa arii jaunakas avizes lai liekot klingjeri ir ko darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 aa arii jaunakas avizes lai liekot klingjeri ir ko darit Sitas lab , netieku, jo vecmuterei 25. augusta 70 gadi paliek , nakosgad točna brauksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Eu, kā paliek ar volejbola laukumu? Jūs nevēlaties uztaisīt 2 stabi 11 metrus viens no otra, 9m plats, 18m garš laukums, tīkls - 2.43m augstumā Uztaisiet un visi būs laimīgi Patiesību sakot vēl neesmu drošs par savu ierašanos, bet nu varētu jau mēģināt aizbraukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 by bencik to flash " tikai nesakiet ka LV nevar" uz4iniit ta jau mees varam, tikai nau jjau pasha tiikla... balkjus t adabuusim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Nu Cik Man StastijuŠi , Tur ir tiri jautri, koleks ar laps!! Tapec Varu DroŠi teikt ka BūŠu... P.S. Tik jautajums Cik ta JAmetas un Kam Sutit $$$ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 P.S. Tik jautajums Cik ta JAmetas un Kam Sutit $$$ !!! nekas nav jāmet, tiec līdz turienei ar savu paiku un savu šmigu un ciema kukuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 P.S. Tik jautajums Cik ta JAmetas un Kam Sutit $$$ !!! tikai nenjem savu braali liidz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 da nuuu.... Da viss Ok ... nemiz Chiba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 (edited) ) PS. Iespēja makšķerēt tur būs? MaXi njemsi mani lidzi uz copi?Vajadzes man kadu kursh man tarpu uz akja uzkabina Es arii esmu laipni gaidiits viesis?Ah jaa un plikais mes vareetu kopaa braukt... + varbuut kads vaareetu mani 24tajaa savaakt no Riigas centra? Edited July 14, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 + varbuut kads vaareetu mani 24tajaa savaakt no Riigas centra? Es tak ar pliko braucu,nebus nekas preti ar Tevim,godigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ja nenotiks nekur paaraak taalu no Juurmalas, tad arii vareetu aizlaist. Un ja nevienam nekas nav pret nepaziistamajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 tad cik saprotu pasakums tomer notiek pie lielupes.. butu labi zinat.. tad ari karte atzimetu celju un tutorialjus ka labak tikt kas nezin ka tikt sakiet kura pilseta dzivojat un pateiksthu ka ertak. piemeram liepajniekiem ir ertak lidz jelgavai braukt un tad liidz maniim.. soo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 kas nezin ka tikt sakiet kura pilseta dzivojat un pateiksthu ka ertak. piemeram liepajniekiem ir ertak lidz jelgavai braukt un tad liidz maniim.. soo.. un kaa no talsiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts