Jump to content
GIGN Forum

Gign ; Wos Vai Wire


DrYzE
 Share

Recommended Posts

Man ir jautajums varu saderet šajā forumā visi rakstīs GIGN bet nu labi! Kar4 es gribetu jums uzprasīt kada cs komunikacija vai ka jūs to saucāt nu kas labaks gign ; wos vai wire!! Es domaju katram ira savi mīnusi un plusi bet gribu dzirdēt jūsu domas!! GIGNam plus jo ira serveru saraksti ; WIRE plus jo ira ļoti labs forums ; plus WOSam jo nu notiek clanu/serveru kautiņi/balsošana mīnusus es neteikšu !!!

Es uzdevu to jautajumu ari WIREs foruma visi teica:

WIRE---The Best

GIGN---Normals

WOS---Sūds

Tagad gribu lai gignieši atbild uz šo jautājumu visi no wires foruma teica ka wire the best skataties topiku manu

Ieejat un redzesiet :D

Link to comment
Share on other sites

Kā man prikolī šitās salīdzināšanas. Šinī topikā noteikti arī būs tādi debīlismi kā tajā wires topikā.

Skaidri redzams, ka tiem, kuriem nav nekāda priekšstata par pārējiem diviem ir negatīvs viedoklis par viņiem. Savukārt tiem cilvēkiem, kam ir bijusi darīšana ar gignu vai wire, nav nekādu negatīvu emociju. Cilvēkiem, kuriem ir vispārīgs priekšstats - uzmetuši aci lapai & forumam, es skatos tur saka, ka gignā pokemoni tusē. Tas tāpēc, ka saistībā ar serveru sarakstu un cs mods & plugins sadaļu, kur var uzzināt čut ne VISU, kas jāzina par cs serveru taisīšanu, šeit uzturas daudzi mazgadīgi dulburi, kas nekā nejēdz. Tāpēc arī tāds priekšstats rodas. Savukārt, iespaids, ka šeit administrācija ir iedomīga ir tāpēc, ka te neviens īpaši nemīl idiotus. Un tad nu viņiem tiek sasāpināta sirsniņa :(

man patika šitas

gign- palasot foruma macho tekstus var spriest ka sen vinjs nav traapiijis un cilveeki kas raksta pamaaciibas (visaas jomaas) tiek biezi vien aplikti pa kluudaam....

nez ko nozīmē, ka es sen neesmu trāpījis? Ja runa iet par podu, tad vēl nesen trāpīju tur diezgan labi.

Runājot par pašu salīdzināšanu - nav jēgas tā vienkārši prasīt (tas pat ir stulbi) - jēdzīgāk būtu uzstādīt vērtēšanas kritērijus. Tik un tā - cilvēkiem, kas ilgstoši uzturas kādā no vietām un ir sadraudzējušies ar citiem būtu debīli prasīt, kas ir labāks - viņa draugu pulks vai kaut kādi nepazīstami cilvēki. Žēl, ka šī topika autors, kas ir apaļš idiots, to nesaprot. Redzēju, ka wirē rakstīts

Nerunasim kam labaks cs serveris vai webs bet par cilvekiem kas to wada un kadi plusi un minusi viniem

Tev, dryze/Panda tas neliekas debīls jautājums? Kā kaut kādi cilvēki no wires var mūs pazīt un kā cilvēki no gigna var pazīt wires važoņus?

Vispār teksts

Tad ja visu sakopot iznak cs.wire.lv THE BEST!! Smile)))))

Mna wire ljoti patik sis forums es ari sev gribetu ari un warbut klut seit moderators vai tas ira iespejams ????????

Izklausās pēc veselīgas dirsā līšanas. Varēji nemaz nepūlēties un šeit neko nerakstīt.

Viens tur wire pieminēja, ka gign ir vairāk kreatīvs. Piekrītu. Tas saistīts ar to, ka worms visādas savas idejas ir saprogrammējis šeit un tā kā viņš programmē reāli kruta, tad rezultāts ir iespaidīgs. Kreatīvs gigns ir arī tāpēc, ka mums bieži vien lietām ir savādāka pieeja (neieslīgšu sīkumos) un arī jautro/debīlo/mistisko rakstu galvenajā lapā dēļ. Diemžēl defaults cs spēlētājs nav mērķauditorija šādiem rakstiem, tāpēc plānoju gignā vairs neko tādu nerakstīt un likt visu staffu, kas nav ar cs saistīts citā lapā.

Runājot par pašu cs serveri - lai gan man gigns nepatīk, tas tomēr ir Latvijas foršākais pub serveris. Tāpēc, ka admini ir ar nu jau kārtīgu pieredzi un reti kļūdās, tāpēc, ka bieži ir jautri, jo tiek taisīti visādi tornīši, debīlas granātu mētāšanas, bezsakarīgas kopā skraidīšanas un tiek regulāri aizdirsts mikrofons. To par jautrību minēja arī radioactive tajā wire forumā. Tā arī ir. Atceros agrāk bija NOX serverī ik pa brīdim jautrība - toadhunters izdomāja vienā brīdī, ka visi spēlēs ar 2-2 :) hehe, esam gignā arī to prikolu taisījuši. Un nevienā citā serverī ne par ko tādu neesmu dzirdējis. Vienkārši gignā ir daudzi "iezemieši", respektīvi, daudzi viens otru pazīst un tāpēc var taisīt prikolus. Un viennozīmīgi otrs būtisks bonuss gignam ir busteris :)

ai, pietiks rakstīt :)

edit: ak, protams, aizmirsu sevi paslavēt - admin tiesību došana pareizajiem cilvēkiem un veselīga un pareiza lēmum pieņemšana dažādās situācijās ir devušas būtisku bonusu - tiek atsijāti sakarīgi cilvēki, kas ir forša servera "pamatakmens".

Link to comment
Share on other sites

Esmu spēlējis tādās komūnās kā cs.GamerX.lv cs.4iD.lv cs.gign.lv un no tām trīs vislabāk patīk cs.GIGN.lv Jo te ir saprotoši admini,moderatori forumāā..Serverī bieži var parašot,jo nav tādi stulbi tupeņi kas paliks pie sava un ies viens pats..Var pasmieties par spēlētāju jokiem,izdarībām serverī un/vai weba,forumā.Es centīšos izvēlēties Gign cs serveri un webu,forumu turpmākajā laikā! :blablabla:

P.S. Baigais dupsī līdējs :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Vispār, manās acīs izceļās gan gign gan wire! viss ko zinu par wos gan nenormāli sūkā! Nu, bet tā vispār ->

gign

- patīk forums - daudz var uzzināt, sakarīgi cilvēki, ātri var visu uzzināt

Serverī netieku dēļ pc gļukiem, tāpēc nevaru spriest kā ir!

wire

- šausmīgi patīk spēlēt serverī, ļoti labi, skilled playeri, bieži admini izdomā interesantas lietas or vnk payeri savā starpā vienojas(piemēram, visi tikai ar m3 or visi iet uz a1...)

Patīk arī foruma sadaļa kreatīvs labāk, jo tur pārsvarā visi video ir pārsteidzoši labi(gignā jau ar nav slikti, bet bieži gadās visādi pokemonu video(tādi kā manējie ^^)) un tur cilvēki, arī ļoti labi visu novērtē un ir "pieklājīgāki" ; "laipnāki" or something like that!

Nu kopumā tomēr wire man patīk labāk, bet gign paliek mans iecienītākais forums!

Edit : mmm topica autors vnk owno, tik smagu dirsā līdēju grūti atrast - citēšu "Gribat norekties es tiko GIGNam forumam uzdevu to pasu jautajumu moderators pateica tu esi stulbs nu ja tagad es reali sapratu wire atbalsta gign nodod Sad Pateiksu tikai vienu GIGNa pa6i jus esat stulbi"

Edited by babaac
Link to comment
Share on other sites

Manaa serveru listee shobriid ir 3 serveri - cs.gign, csdm.gign [kuraa nemeedzu speeleet, vnk smukuma peec pievienots] un cs.kso.lv [kur meedzu paspeeleet, ja ap 03:00 - 04:00 veel negulju, un gign'aa tauta jau pazudusi, jo sheit vinja joprojaam apgrozaas]. Kaapeec speeleeju praktiski tikai gign'aa? Jo te ir busters. Tas arii manaa gadiijumaa nosaka visu. Protams, paziistami cilveeki & other stuff, bet pats galvenais ka var speeleet ar mieriigu sirdi, neuztraucoties, ka kaads 12gadiigs peniitis visu vakaru bombii ar wh. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tikunta gign paliks labakais latvija un punkts !

p.s mana skatijuma !

wire playeri nav nekadi dizi labi !

EDIT: tad jau wos vieta vareja likt kso.lv !

EDIT: vini wire pat pasi parak kruti jutas !

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Neuskat kad lien ... GIGNam es esmu visos spļe`jis kādu laicīnu

Sāksim ar wos :

Nu wos ir tāds vairāk mazākiem gameriem tur visādi plugini music u.c :/

wire nepatīk ka forums ir krievu valodā ( daudzi noteikti man pa šito dirsīs :D , bet es vnk nemāku krieviski ! )

GIGN man patīk , kad ir busters + forums nice un daudz labu spļētaju piemeram no ala clan :)

Tāds ir mans viedoklis :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Te vajadzētu pielikt vēl ceturto variantu. H2 komūna aka 50 or more no kādreizēja NOX. Viņi gignam zaudē tikai ar serveru sadaļas informācijuu, bet manuprāt ts ir labi, jo tad forums nav pārbāzts ar idiotiem.

H2 plusi - lieliski serveri, jo

1. nelago

2. vakara pusē ir skilloti spēlētāji ar kuriem visu var sarunāt.

3. vakarā ir vnk nereāls teamplays, lai gan pa dienu admini cenšās arī to uzturēt.

mīnusi - ik pa laikam iečāpo kāds kverplis ar wh, kuram tiek dotas dažas minūtes atkarība no adminu skaita serverī.

Foruma plusi

1. Mierīgs (lasīt: nav miris un arī nav spameru ar bezjēdzīgiem topikie[ja ir tad reti])

2. kulturāla komūna

3. izpalīdzīgi

4. ļoti maz idiotu

mīnusi - nav tik daudz infas kā gigna serveru/mappinga/moviemakinga sadaļās.

komūnas plusi

1. Draudzīga

2. ļoti daudz veco noxeru

Link to comment
Share on other sites

Edit : mmm topica autors vnk owno, tik smagu dirsā līdēju grūti atrast - citēšu "Gribat norekties es tiko GIGNam forumam uzdevu to pasu jautajumu moderators pateica tu esi stulbs nu ja tagad es reali sapratu wire atbalsta gign nodod Sad Pateiksu tikai vienu GIGNa pa6i jus esat stulbi"

neuztraucies, palasi viņa signature un viss kļūst skaidrs - "(I'am a little)"

kas attiecas uz h2, vispār būs jāiekāpj tur kādā vakarā, tā arī nav sanācis tur spēlēt. Statos paskatījos un nevienu NOXieti neredzēju, lai gan iespējams viņi nikus mainījuši... cik gadi jau pagājuši.

edit:

lol, ok, izskatās, ka tur atomiskā lelle spēlē :) un MistaChuck arī redzēju.

Link to comment
Share on other sites

Ik pa laiciņam uzspēlēju cs.gign.lv, bet reti, nezinu kādēļ, biežāk spēlēju 4id aim, arson pub, un h2 pubos līdz man nepārinstalēja kompi un nenomainījas ip, šī iemesla dēl man tur ir bans. Ā, aizmirsu pieminēt gamerx pubu kur visvairāk uzturos un cs.cyds.lv kur piekāpju diezgan bieži.

Nespēju īsti objektīvi vērtēt tādēļ neko vairāk neteikšu.

Link to comment
Share on other sites

Priekš manis Latvijā ir trīs CS komūnas - SoNaR, GIGN un KSO.

Vismīļākais no šiem trijiem man ir SoNaR. Kāpēc? Tāpēc, ka draugi ieteica tajā spēlēt, kopš ieinstalēju CS pirmo reizi. Paši gan tajā vairs nav tik aktīvi. Plus vēl tas, ka pāris mēnešus atpakaļ dabūju tur admina acc. Ar tiem, kas forumā uzturas, ir gana jautri, arī serverī spēlējot dažreiz sarunājam iet tikai ar m3 vai kaut ko tādu. Par cik komūna nav īpaši pieredzējusi (2 gadi ar kaut ko laikam), tad arī visi playeri nav tik vienoti, tāpēc jau sarunāt kaut ko var arī tik ar tiem, kas uzturās tur bieži un ciena serveri. Kādu laiciņu atpakaļ tika pievienota iespēja rakstīt rakstus par visu ko - pašlaik ar to nodarbojas 3 cilvēki, bet, tā kā ir vasara, tad ne pārāk aktīvi. Vēl man patīk tas, ka serverī ir 14 spēlētāju sloti un 1 priekš HLTV - sanāk, ka spēlē 7x7, kas ir turpat vai kā CW. Visi šie 10x10 nekad mani nav vilinājuši, tāpēc arī nespēlēju GIGN un KSO PUBos. Tādu spēlētāju skaitu atbalstu tikai CSDM, kur ir vienkārši gaļa. Vēl labi laikam ir tas, ka servera noslodzes dēļ šobrīd publiski stati nav pieejami, so visi ev0lie ranka kačātāji atkrīt. Agrāk bija arī otrs serveris - GunGame, bija pat ļoti pppulārs, cilvēki vienmēr tur bija iekšā, bet tas tika apturēts. Tāpat laikam ir noticis ar otrajiem serveriem gaļas (14x14) un CSDM lomā. Aptuveni tas arī ir viss.. Aizmirsu vēl piebilst, ka nesen serverī ir ieviests antičīts, uz vasaru gan atstāts optimālajā režīmā - nav obligāts. Vispār serverī lagu nav un uptime arī ir tuvu 100%.

GIGN es lietoju tikai forumu, jo te ir daudz noderīgas info, kā arī interesanti palasīt, kad kāds bencik, Beefy vai pats macho (protams, ne jau tikai šie) uztaisa kādu normālu topiku, kā tas nesen bija, piemēram, par riekstiem.. Slinkums ir arī uzlikt Busteri startēties uz startupu, + es nezinu, kā tas reaģēs ar SNR uzlikto sXe-Injected. Nu, un tā kā serveri neizmantoju, tad spriest tieši par CS komūnu nevaru, bet skatos, ka jums daudz pasākumu ir ārpus CS :) Btw, dažreiz izbesī forumā tie āksti, kas moderatorus cenšas tēlot.

KSO arī ir normāls forums ar labiem serveriem. Forumā gan retāk iegriežos, bet patstāvīgi izmantoju nesen izveidoto CSDM serveri. Cilvēki arī tur ir normāli. Cik nu esmu iepazinis tur esošo DeathMatch community, tad ir ok. Admini spēlē bieži un čīterus izķer.

Tas tā kā būtu viss. Piebildīšu, ka par tādiem WOS un H2 nemaz nebiju dzirdējis - būs jāaiziet jāpalēkā kz.h2.lv :]

Link to comment
Share on other sites

gribēju tikai piebilst, ka cyds smird. Es tur kādu gadu apmēram uz csdm servera spēlēju un bija viss ok, līdz mani bezsakarā nobanoja. Visu laiku bija licies, ka tur ir sakarīgi admini, jo es dažreiz tādus trikus izspēlēju, ka pats gribētu sevi banot, bet mani lika mierā. Un te - vienā dienā pēkšņi BAMS un bans (bams bans, forši). Mēģināju rakstīt viņu saitā kaut kādu sūdzību bet mani veselīgi ignorēja. Nu i pasūtīju viņus nah un nopirku steamu. Tur tāpat 3x labāki csdm serveri, tā ka viss kārtībā.

ak jā. 4idā un dolē arī esmu paspēlējis. tāda botlande, ka šausmas :)

Link to comment
Share on other sites

Man likās, ka viņš bankrotēja! :blink:

Nu vispār visvairāk uzturos, "parasts_server" (domāju, ka maz no jums viņu zinās), spēlēju tur -7 mēnešus esmu admins 6 mēnešus, ir ļoti forši cilvēki, ļoti bieži daram šādas -> 4r78okg.jpg lietas and other stuff! Serveris, kā tāds nav īpaši labs, jo bieži parādās lagi, bet administrācija tagad ir iegādājusies jaunu pc, lai serveri varētu turēt uz linuxa, server roomā! Forums no ucoz, personīgi, nepatīk, bet galvenais, ka ir ar ko parunāt! Ja kāds grib tad var apciemot! Dažreiz paspēlēju, arī apollo csdm(csdm.netgames.lv) - ļoti labs serveris, čīterus vispār neesmu redzējis, bieži labi spēlētāji( tādi kā orc ^^ )!

Un nesapratu to kas rakstīja, ka wire ir "krievisks" forums! tur varbūt, apmēram 5 cilvēki ir krievi, tāpat visi raksta savā dzimtajā valodā un posts krievu valodā parādās 1 pa 3 topiciem!

Par h2 nezinu, esmu tur spēlējis, pa vakariem daudzi bļaustās pa mikrofonu, čīteri arī ir manīti, tikai nepatīk tas joks, ka ja pirmais serveris ir gandrīz pilns tad aizmet uz otru, kur parasti neviena nav!

Link to comment
Share on other sites

Kad sanāk retu reizi uzspēlēt pubā, spēlēju gign'ā, jo spēlētāju līmenis ir nedaudz lielāks, kā citos pubos.

aā un vēl man patīk, ka nav pārāk daudz debīlu adminu, kuri mēģina Tev iemācīt spēlēt ar komandas 'slap' vai traģiskākos gadījumos ar 'slay' palīdzību.

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

gign

The best BIJA ! kamer kkads busteris paradijas un daudzi labi 4ubiji nespele vairs

Pagasvasar atceros ka Denja katru dienu 4utne speleja , raprock , vairak speleja macho , test un diamond \

nepatik ka warn foruma atkartoti neparko uzmeta :@

wire

Viss butu labu ja tur viens cilveks nemetatu krutaku baigo kaut vinsh nemaz tads nav

Uzskatu ka labakie ir netgames serveri un cyds

vel cloathers (zviedrijas serveri)

Edited by Domino
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...