dyversant Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 pats sho speli speleju jau kadus gadus 4us.. samera paveca.. zinu ka daudzi no jums ir pamegjinajushi bet smagi viilushies - viena iemesla pec - sakotneja versija viss raustijas un glukoja lai ari cik tev bija labs kompis... nu jau ir 2.30 Oleeee versija tatad ir izlaboti daudz daudz bugi.. un pats galvenais.. ir kaudze ar jaunam mashinam (~50) + motoriem diskiem un velnsvinjsazinko ir skaista grafika un pats par sevi - salikt masjinu ne no ka ir interesanti!! http://promods.us/index/ sheit ir adrese kura par SLRR var uzzinat visu - tas nav kkads lfs veidigais bet pavisam nopietna spele.. No sirds iesaku visiem visiem pamegjinat shito brinumu kas nav megjinajushi - un atkal iemegjinat kas jau reiz nesekmigi megjinaja reku velviens links uz moddiem shai spelei bet gan ne tik kruti sheit it, bet nu tiem kam vecaki pc labak augstak par 221 versiju neliist! http://www.jeepxj.com/streetlegal22/redlinemain.htm taa kas veel... pashu speli - nu meklejiet kkados torrentos vai kkada tada vieta.. ja kads pateiktu vietu kur man uploadot speli es to izdaritu - iso sver kadi - LEGAL STREET RACING REDLINE II - 515 mb ja kads var iztikt ar shadu veidu unh atrast crack tad varu piedavat shoi linku http://www.download-free-games.com/racing/...egal_racing.htm reku oficialais saits http://www.activisionvalue.com/titles/streetlegal2/ googles meklejumi mmm chiti un citi joki aa par naudu karjera.. pievienoshu savegame patchu - proti ieraksta 6666 un vel biki naudinjas karjeraa! nu tad ja nu kadam interese - aiziet salieciet savu volgu vai nissanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 blee. atceros, ka speeleeju shito speeli pirms gadiem 3 vismaz. vienu dienu atcereejos par vinju, bet biju aizmirsis nosaukumu. tnx a lot for reminding. jau saaku vilkt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Njā nevienā citā spēlē neesmu redzējis, ka taa varētu nodauzīt autiņu. Ps....velkam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 (edited) karo4e tie kuri velk iemet linku vai kko tadu kur velk aa un velak uzdrukashu pamacibu ka visus jaunos autinjus ielikt un detaljas shobrid jadzer p.s. ediite street - var noklapet ta ka autinjam pat motors izlec un reipas ar var njokupinat ari ramu sabazt un visu citu uu edite velviena tie kas jau spele - meramies kraniniem un postejam savus skaistakos auto protams ar tehniskajiem datiem un HP ut bljin ediiite 3 - karo4e mashinai riepa caura - jagaida kads bridis ta ka iemetishu pamacibu ( specially kercham) ka ielikt mashjinas utt karo4e - par mashinam nokachajot mashinu ir tadi faili ka teiksim 350z_data un 350.rpk tie jaieliek ir (nu kads nu kuram hards un kur instale) F:\Program Files\Activision kkas tur\ Street legal\ cars\racers ! detaljas piemeram diski F:\Program Files\Activision kkas tur\ Street legal\parts\wheel\rims\meshes tur jaliek tie meshes faili F:\Program Files\Activision kkas tur\ Street legal\parts\wheel\rims\scritps] tur jaliek script faili dzineja jauninajumi F:\Program Files\Activision kkas tur\ Street legal\parts\engine\prime_Mc_superduty\ meshes\ lod2 ; lod3 tur jaliek faili parsvara tiek aizvietoti jkau esoshi faili tapec jaapstiprina nomainja a iemetishu dazhadus disku modeljus jo tos neta atrast gruti!' es rim modeljus atradu - taja lapa kkada jeepjx rims_24lowProTyreRim.zip rims__68_camaro_wheel.rar rims_OZ_rally.zip Edited July 2, 2007 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 tikai nezinu vai jaunakajai versijai ir crack utt ' vel chekoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) torrentspy.com mininova.org Edited July 2, 2007 by van Helden Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 torrentspy.com mininova.org idioot tie ir torrentu searchi ^__^ tur tie street legali ir pilna dirsa.... un to tapat visi saprot ka no dc un www.torrents.to var nosearchot... P.S. atceros agrak biju mochijis... tikai man ta vadiba nepatika , bet cik esmu dzirdejis tie 2.x patchi ir labi bus japamegina Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 zin, dauni, varbuut tur ir linki, kuros ari ir iespeeja download .torrent!? Un b*e iemaacies, ka neliek qoute's ja atbildi uz ieprieksheejo postu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 neee nu vecishi ar 2.30 le versiju/// mm naisiks/// wnk dieviga spele vel 3 negulju Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Opaa, nemaz nezinaaju, ka shis briinums veel ir dziivs. Kad dabuuju speeli, kura tikko bija iznaakusi un vinju paspeeleeju, pie sevis nodomaaju, ka naakotnes vinjai nebuus. Redz ka tomeer buushu kljuudiijies. Noteikti jaapanjem kaut kur jaunaa versija, jaauzbliezh kaads drags... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 iepirku jaunas atsperes un amortinjus, bet man neljauj vecos nonemt un uzlikt jaunos, kaapeec taa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 A tas Street Legal: Syndicate nav labāks? Cik zinu, tur jau pamata versijā bija salabota kaudze ar iepriekšējās spēles kļūdām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) tada spele nav kadu tu nosauci. ir Street RACING syndicate un vinja ir pedejais mesls ta nav tada tipa ka street legal bet tada tipa ka nfs underground 2 P.S. es no ta kreivu linka kura ir japieregojas nokachaju patchus no 2.1.4-2.30le bez tiem 2.1.9r4ldgaggaehaeh (kka ta) un speli no dc++ veesi man 2 nakti kad hakeri 6k uo 1,5k, 20 dzeki bija kam ir spele... man tagad vnk ieinstalet speli tad sainstalet patchus lidz 230LE un vis? jeb vel kautkadus atseviskus detalju packus janokacha? van helden atkraties un iemacies lasiit un tad posto debilus offtopik postus P.P.S. visu sainstaleju lidz 230LE versijai vis iet, vis kuul.... Edited July 3, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 (edited) karo4e shtelle ir tadda.. no sakuma nonjem riepas, tad bremzhu diskus, tad asperes un amortinjus.. vienigais kas vinji nav preciiizi.. cheku reku skriins kur teiksim atrodas amortinji ( proti gaisa kur jamekle kamer uzraksts paradas ) aa nez ka mersy tas sanaca bet nu vajag itkaa taa - 1. ieinstalee, 2. ieliec patch 2.0.0 to 2.2.1 patch ( kkur no tiem saitiem bija atrodams, pec tam 2.30 Le psc furrano vakar uzmetu V12 + twinturbo katrai pusei = 1740 hp sadalenem pamainiju lenkji +3 graadi = 1790 hp :khehehe: iesaku ielikt auto ( kas pieejami promod lapaa) ir labie zhigulji kapeikas :D tikai ietiecams likt aut pa vienam, jo dazhi auto nesader ( proti vinji ir pashu taisiiti) tapec spele var neiet.. un ja neiet tad pedejo iznjemt ara.. ceru ka chiitus ieraudzijat patcha.. menu ir tada lieta ka car exchange kur pret esosho auto var iemainit kada cita auto virsbuuvi - un tad to tjuunet pec veleshanas ps furrano screen auto wnk rulle - 500 kmh Edited July 3, 2007 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 kāds var uzhostēt to 2.30 Le paču uz kāda lv servera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ehh nezinu grafika nepiesaista Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 1280x1024 gafika ir oke... galvenais jau ir doma ka vari pats salikt savu auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 man tik lielu grafiku nemaz nevar izveeleeties, tagad ir trueno ar laikam 800hp un arii vaz 2101 coup ar 800hp bet stulbi, ka man kaa saak braukt peec paaris min nokaras speele un izmet error Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 karo4e errorus met tad ja ar grafiku kkas nav kartiba.. man ar meta.. uzliku jaunakos draiveruss.. aa un izsleedz motion blur viena no video fiicham! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 mēģinu uzlikt to 2.30le paču, kad palaižu to, tad bļauj, ka "Corrupted stand Alone File (1)" un viss, nekā man nenotiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 tu ist street legal redline nokachaji?? talak jaieliek patch 2.0.0 to 2.2.1 un tikai tad jaunako patchu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 SLRR jau sen uzlikts, 2.0.0 uz 2.2.1 tāpat, tikai 2.30 le paču man negrib pat atvērt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 kattra zinja pamegjini pachu novilkt no manis dotajiem siatiem promod saita precizak! patchs sver ap 90 mb ta ka pachole mby esi patcham fixu tikai novilcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 nevērtē mani tik zemu cik izspriedu, man no promoda nenovilkās pilnībā tas pačš, tāpēc novilku no dc++ tā, ka nu viss iet spēle ļoti patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 ja vinja buutu suuds tad es tak neliktu postu vispar , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts