Jump to content
GIGN Forum

Fps Gamez


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

gribēju bilst pāris vārdus:

serious sam2 ir SŪDS. ne tuvu nevelk pirmajam un 2nd encounter klāt.

doom3 ir ļoti laba spēle, savukārt quake4, kas uz d3 dziņa taisīts, nereāli smird. half life 2 + episode one ir tīri lieliskas, es ļoti gaidu episode two. FEAR ir tāds foršs un interesants, bet man kaut kā SEVIŠĶI nepiesaistīja, tāpat kā samērā nesenais STALKERis, kas arīdzan vispār jau ir foršs un visai oriģināls.

nesaprotu, kāpēc visi runā praktiski tikai par ww2 spēlēm... it kā nekas cits pasaulē nebūtu.

ja tev nav ūber kompis, tad iesaku HL2 un doom3. tās ir divas spēles, kas pat uz viduvēja kompja izskatīsies un spēlēsies ļoti labi.

p.s. UT 2k7 tu toč nespēlēji ;)

Link to comment
Share on other sites

hl2 episode 1 esu izgajis reizes 3 vai 4as vienkarsi satriecosa spele, un tapatas ka tu gaidu episode two, traileri jau iesparda :)

nu ja tas ko speleju nebija ut2k7 tad es nez kas tas bija jo bija dikti lidzigs taam unrealajam iespejam ka jau parasti ir @ut tur bija visadi lidojoosi sudi ar kuriem vareja reali shaudities un nobraukt pretiniekus n stuff bija jautri :)

ps stalkeris mana skatijuma ir suds kaut ari visi ta par vinju fano, kka mistiski tur tas sakums gaja un aplauzos pie kkadiem spokainiem sunjiem blakus kravas masinai un tunelim kura bija udens ar stravu :(

Link to comment
Share on other sites

bet tomēr tajā spēlē ir bijis pagaidām best scare-you-shitless moments spēlēs evah. [spoilers]tajā vietā ar kravas liftu, kad tu izlien no Almas bunkura, aizver tās biezās durvis ciet un sāc doties uz priekšu, tad paskaties atpakaļ un no tām durvīm sāc celties tāda melna migla[/spoilers].

es tajā momentā sāku nervozēt.

Link to comment
Share on other sites

:D

Lagoshana iisteniibaa saistaas ar network, nevis ar hardware.

Hardware: nee, es speeleeju uz 800x600, viss augstaakais, visas ekstras, HDR, 70+ fps.

Pameegini pats paspeeleet FPSBanana Battle Farm, ja tev protams ir legaalais CS:S.

Man tur pings 130.

Outlawz: ir arii baigi labais bailiigais mods prieksh HL1 - Afraid of Monsters. IESAKU SPEELEET PA NAKTI, PILNIIGAA TUMSAA. Have fun.

Edited by thydevil
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...