Jump to content
GIGN Forum

Cs_metpil


amnezija
 Share

Recommended Posts

Šo mapi es uztaisīju savam fun serverim viņa nav diezgan liela, bet ir par mazu priekš aim vai fy, un arī struktūra nederētu tapē uztaisīju pa cs! Doma tāda, ka gan T, gan CT ir ar laivām atbraukuši uz pussalas un CT ir jāizglābj 4 ķīlnieki, kas atrodas metro stacijā un T nedrīkst pieļaut, ka viņus izglābj, jo viņi ir pūlējušies un atslēgši elektrību ciematā un viss darbojas uz elektroģeneratoriem tākā visas gaismas ir iespējams izslēgt un ieslēgt izņemot metro stacijā! Mape nav domāta priekš 10 pret 10, bet tur jau būtu mahačs 5 pret 5, jo man vienkārši bija vajadzīga kāda orģināla cs mape, kad serverī nav daudz spēlētāju! Ceru, ka apraksts ieinteresēja, un centos mapi diezgan orģināli uztaisīt un pieliekot lietā labākās textūras no 6 .wad failiem.

Par grafikas gļukiem, un solid gļukiem, un citām kļūdām informējiet!

Atgādinu viss mapē ir paštaisīts nav ne prefabu, ne modeļu!

Autors- amnezija

CT vietas- 16

T vietas- 16

Efekti- Nav

Laiks- vasara

Veids- CS

Apdeitotā mape te

Bildes

T sākums

Centrs

Metro

CT sākums

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Mape neiet, jo izmet erroru par *.wad failu czde_fastline.wad vai kaut kā tā, neesi izmantojis -wadinclude (šo vēl atceros, kad lasīju LIONz pamācību). Ņem aiz auss ;)

EDIT: mape izskatās diezgan normāli, labi pastrādāts!

Edited by kill 4 you
Link to comment
Share on other sites

nu derētu atcerēties ka ja taisa CS map tad defaultās ir CS textūras, rēķinies ka visiem nav CZ wad faili <_<

-nogrieztā ūdens mala

-raibās textūras

bet vismaz esi normāli darbojies, nevis 5 minūšu sūdu ielicis, par to prieks

BTW: pretīgākā ūdens textūra ever!

Link to comment
Share on other sites

eu sorry es aizmursu par fastline vincister udens ir speciāli tāds es zinu 2 vietās ūdens gļuko grafisk,i bet es nez, kas pa vainu kaut, kas ar textūru bet es nemainīšu tam ir savs pamatojums kapē tur ir tāds ūdens sorry ja tev nepatīk!

Tūliņ palaidīšu komplitēt un tad būs ar fatsline atvainojos vellreiz mana aizmrāšība! :rolleyes:

Kill 4 you ja kas es zinu kas ir -wadinclude man vienkārši piemirsās ielikt fast line jo tur jau ir vell 2 wad kas tika pievienoti ar -wadinclude! :muahaha:

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Mapi sen iemēģināju, bet biju aizmirsis iepostot! Vopšem, doma diezgan orģināla, patika textūras, metro perfects, bet tomēr loģikas nav! Nesapratu, tipo terrori atbrauca ar laivām un tur bija hosti? lol t pusē nevajadzēja laivas! Par laivām runājot nepatika kā uztaisīts! 6/10 =) Godīgi sakot tavas iepriekšējās mapes patika labāk!

Link to comment
Share on other sites

Nu ko, lai dara dažiem patīk CZ u.c, bet man patīk raibums par laivām piekrītu uztaisīju pašās beigās pirms postošanas pietiekami nepiecentos, bet vajadzēja lai nav tā ka izskatās galīgi neloģiski ka pēkši ne no kurienes uzrodas! XD bet tas pēc katra paša gaumes.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...