Jump to content
GIGN Forum

Wormam Un Citiem Gudrajiem

Legenden
 Share

Recommended Posts

Taa uzinstaleeju windows vista nepatiik visaadi gljuki a ka meegjinu instaleet uz xp atpakalj aiziet setups uzspiezhu enter kjip setup windows un kad paraadaas create partittion vai delete partition tas screens man neraadaas neviena partiicija pilniigi nekas ja kko nospiezhu paraadaas zils ekraans ar visaadiem ciparinjiem :violent:

Esmu izmisumaa paliidz kaac :evilmad:

cietais ir samsung hd321kj scsi vismaz taa raxtiic <_<

nedomaaju ka tur kac sakars ar vadu raustiishanu kad tieku setupaa man neraadaas partiicijas nevaru arii uztaisiit ne izdzeest jo tur nekaaa pilniigi neraadaas tikai kaadi 5 nosaukumi unknown partition pat lielumi neraadas :superlol:

Lai worms uzmet aci topikam domaaju ka shamis varees kko gudru izspljaut :unsure:

iebāz vistas instalāciju un izdzēs diskus. vai arī nokačā kādu linux liveCD un caur to izdzēs partīcijas. easy as that.

EDIT: Kārtējais pierādījums, ka MS sux hard!

Edited by n0r3k

ieprieksh jau atvainojos par double post bet neviens neskataas plzz iekomenteejiet ko domaajat par muuviku taa var speciiaali paraustiit meerkji vai nevar nu man izskataas peec norecoil jo berot pa pretinieku ar ak nedomaaju ka tik smuki var raustiit cilveeks ar normaaliem 5 pirkstiem (piedoshanu tiem kam ir 4 vai mazaak pirksti) :evilmad:

protams nee novilku pashu jaunaako winu vienalga neraada partiicijas un ka uzspiezh setup momentaa zils ekraans pils ar ciparinjiem tapeec jau gribu lai worms iekomentee zinu ka vinjsh nenormaali gudrs :)

P.S. paskatieties to muuviku ieprieksheejaa postaa un pasakiet domas man tas ir ljoti svariigi :)

Edited by R3d.L1ne

Nu pa ilgiem laikiem jaieraksta man ar kāds posts!

Palaid windows xp instalāciju, pirmais ko viņš tev prasīs būs lai tu nospied F6 ja gribi instalēt kautkādus papildus draivesus vai SCSI draiverus, tur tu nospied F6, tad instalācija salādēs visus nepieciešamos draiverus un vienā brīdī prasīs lai tu viņam iebaro tos draiverus ko tu vēlies iebarot, dotaja gadījumā tie būs SATA draiveri! Pielikuma pieliku sata draiverus ko tu ieraksti disketē un tajā vietā kur tev prasa lai tu iedod draiverus tu pasaki ka draiveri tev disketē un parādi ka tev vajaga XP draiverus no disketes, un visam vajadzētu sanākt!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...