Bertuliinii Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Tatad uzstaisiiju kautko gruutaaku par iepriekseejo ! ! Double edit:Tgd tilts ir normals bez kludam!(Nogriezu ar Cliping Tool) Mapi var novilkt Seit! EDIT:Screen Soreiz iepirkties nevar!!!!! Tripple edit:New SCreens Edited June 14, 2007 by Bertuliinii Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 skrīnus jāliek apskatāmus, nevis arhīvā ar karti EDIT: tā jau labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 P.S.- NORMĀLI cilvēki no kļūdām mācās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 OMG sorry bet mapes labaak netaisi. 1. Logus vajag zemaak 2. Sagriez tiltu pareizi un arii textuuru pareizi novieto 3. Laikam ct pusee pa vienaam trepeem nevar uzkaapt Rezultaats : 3/10 Par centiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 Ja kas CT var uzkaapt pa visaam trepeem omg Tilts man taa neizdevies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ui sorry, var pa trepeem uzkaapt, man kkads gljuks bija. Veel vajag fliizhu textuuras stuuros salabot un vajag veidu kaa tikt no uudens aara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 Tur jau var tikt ! Japarsauj tilts vai arii ar Carve jaizgriez jaustais trepes katrai maajai! nezinu vai taa buutu pareizi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Jāsaka, ka sāk jau iet uz labo pusi, par to iepriekšējo mapi šī ir labāka anyway, 6/10, par to, ka progresē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Nekas orģināls, to dēli pa vidu, kas laikam ir domāts kā tilts uztaisi smukāku izmantojot tādu sarežģītu XD opciju kā Rotation, lai izskatās realistiskāk. stikli manliekas ir pārāk stingri apakšējā daļā vidējo stiklu tumšajā pusē ar 3 awp lodēm tik sašāvu. Kapē vienā pusē tumš otrā gaišs varēji uztaisīt slēdžus, lai varētu mainīt apgaismojumu no abām pusēm. Viss vienādā textūrā ūdens kad ielecu tajā iekšā tas pazūd nekādu grafisku izskatu maiņa tākā pa tukšu gaisu peldētu. Lampas ar varēji uztaisīt nevis salikt pāris Light stūros un tad iznākumā izskatās diži nereālistiski! Mape 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 Tgd domaaju taisiit kautko lidzigu dustam ar fy pool day lampaa utt.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 norm mape , bet jau zb tie pol 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Tikuntaa nav labi 3.99/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 labāk nevajag ja taisi, tad taisi kautko oriģinālu, un pacenties taisīt ilgāk par 20 minūtēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 ja taisi, tad taisi kautko oriģinālu, un pacenties taisīt ilgāk par 20 minūtēm... Es iisti negribu taisiit arii de_dust liidziigu neesmu vel norm kautko izdariijis ar Cliping Tool ! Buutu man paraug mape tad buutu norm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) NEPATIKA: 1. Tas baltas flizes biki par lielu 2. Logus vareji kaut cik lidzigakus LOGIEM uztaisit 3. Mape parak maza vareji attalumu palielinat starp tam majam 4. Ta grizak izskatas pec AIM mapes jo FY mape parasti ir ari mac10 tmp m3 un vel citi mazie stroki 5. Tiltu to4 vareji biki labak uztaisit 6. Starp maju un baseinu vareji atstat kadu celinu pa vidu lai uz ta var izkapt jo pagaidam labak nelekt jo dzivs ara netiksi 7. Kapec baseina dibena ir kaut kads izcilnis uz kura ir AWP lai gan 2. stava awp jau ir un tas izcilnis galigi neder 8. Vareji biki dasnak ar texturam Tas taka butu viss no ta kas man nepatika PATIKA: 1. Udens jo man liekas ka tiesi tads ka vajag JO tas tak ir BASEINS un baseinos udens parasti ir tads gaiss nevis jabut vinam tumsakam taka upes udenim Sis butu viss Es nemaz nezinu cik es varetu likt ja liktu tad butu loti zemi Edited June 14, 2007 by Dark13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Nesaakshu taisiit garo sarakstu ka "Dark13" Vnk pateikshu pec skriiniem(neskatoties uz siikumiem un maziem gljukiem) Es lieku 3,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 NU taa man nepatika ir dazas stulbas vietas ar tekstaturaam. es lieku 3.8/10 vareeji jau pacensties vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
peleecis Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Omg!! Vislabaak buut pa CT!! Parasti mapes ir identiski vienadas,bet sheit no T loga Ct galvas redzeet nevar bet ct war! 3\10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Vnk pateikshu pec skriiniem(neskatoties uz siikumiem un maziem gljukiem) Es lieku 3,5/10 Kas nepatika?? es esmu kartigs kritikis Visus sikumus pasaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ja tu redzeetu ko es kaadreiz rakstiiju... Visiem aizveeras XD Tapec es paargaaju uz vienkaarshaaku metodi - neskatiities siikumus - veerteet mapi +2 balles XD... Pirmstam es shai mapei buutu ielicis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Pacenties uztaisiit kko realaku nevis 5 minuushu darbu , bet mapei nav ne vainas 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now