EDD Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 sulik, macho, juusu laikaa arii kaveejumu zhurnaalaa rakstiija 'nosebots' ? jo mees visi nez kaapeec njirdzam par to vaardu. enivei, man beigaas uz lieciibas buus 7 neattaisnotas stundas, kaut arii realitaate tuvojas apmeram 7x7 stundaam aijjj muusu miiljaa skolinja... just love the place Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 nebutu sho topiku aizsacis Jurko, tad es teiktu, ka to (topiku) uzsaaka kads no "slepenaas vecaaku organizaacijas, kura domata, lai kontroletu bernu izglitibas attistibu un melu procentualo daudzumu vecakiem sniegtaja informacijaa" (materials (joks) njemt no sulika monstraali negaumiigo joku arhiiva) (arii shis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 (edited) Man viss ar maaciiba gada beigaam norm. Edited May 17, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
osh Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Triis akadeemiskie paraadi - viens no tiem fizikaa (pats labaakais paraads, kas vien var buut).. Ehh, gan jau.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 18, 2004 Author Report Share Posted May 18, 2004 sulik, macho, juusu laikaa arii kaveejumu zhurnaalaa rakstiija 'nosebots' ? jo mees visi nez kaapeec njirdzam par to vaardu. enivei, man beigaas uz lieciibas buus 7 neattaisnotas stundas, kaut arii realitaate tuvojas apmeram 7x7 stundaam aijjj muusu miiljaa skolinja... just love the place 7x7 tas jau veel normaali Vienam no pagaajushaas 12a bija paari 200 Tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 nu man vislabaak patika, kad vienu dienu daudzaam paraleelklaseem beidzot pateica to, ka, ja labi maacaas, tad par neattaisnotiem kaveejumiem aaraa no skolas nemetiis . tajaa dienaa man sirdij vistuvaakie - C klase - vismaz pussastaavaa nobastoja pedejas 4 vai 5 stundas nu bet muusu klasee tas nav teikts, bet mes to tapat daraam. shevchenko pat ir saakusi mums par to braukt virsuu, kas gan nav nekaads baigais paarsteigums ir, teiksim, taads puisietis, kursh vismaz katru otro dienu neatnak uz pirmaam 2 stundaam; ir meiteens, kursh kopumaa ir ieradies uz apmeram 50% matematikas stundaam.. jauka klase, izjuut skolas auru Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 oi, nestaasti man ar suliku vairaak nekaa zinaama lieta es teiksim ietureeju tradiiciju un negaaju otrdienaas uz skolu kaadu meenesi no vietas... uz TOKiem vispaar reti kursh gaaja.... eh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 mans taads neeedaudz savdabiigs personigais rekords, nesen uzstaadiju - 7 nedeljas pec kartas nenaakt uz treshdienas peedeejaam 4 stundaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 es akadeemijaa jau 2 meeneshus neesmu bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 nu man ari taada tradiicija katru nedeelju neierasties 3dienaas skolaa .. ceru ka ietureeshu un neliks no taas attureeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 nezin! man videejaa 6.3 nezin vai tas ir slikti, vai nee! man skiet, ka tas naw slikti, bet sen4i grib lai ir 7.0 Es tikai negribu sranos exaamenus, kas man sagaida naakamnedeelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 macho jau ar worm arii labi pabeidza vidusskolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 palasot izskataas ka cilveex naw iiipashi gudrs!! Ja driix zinaat liiidz kurai klasei esi ticis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 spalvas posti, blje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 19, 2004 Author Report Share Posted May 19, 2004 (edited) Es biju netradicionaals, bastoju kaa sanaaca Un vislabaakais mans stikjis bija pie Brices fizikaa no 8tonjaam labratorijas darbu atziimeem 7tinjas pats sabaazu zhurnaalaa un nenodevu nevienu no darbiem! Vienu briidi man kaajas bija aukstas jo viena no taap 7tinjaam atziimeem man bija 10! (Nu pats sevi labi noveerteju ) Bet 10nieku pa visu klasi bija kaadi 11-12, no visiem labratorijas darbie un taa kaa man fizikaa bija kanps 5, un es biju pilniigs nulle, tad tas 10nieks baigi izleca! A beigaas kaa vienmeer- viss okei, izkrukjiijos Edited May 19, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 palasot izskataas ka cilveex naw iiipashi gudrs!! Tu buutu pats gudraakais , lame Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 white-line es nesaku ka esmu pats gudraakais, bet ja vinjam uz visu ir miixtais nezin vai tas ir iiipashi reaali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 (edited) tas jums skaitaas taa teikt "kruti" bastot skolu? btw vaacijaa reaali suuta vecaakiem veestules no skolas ja basto Edited May 19, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 btw anfisa mums vienkaarshi ir labaakaa skola Latvijaa, pie tam arii labaakaa maaciibu programma Latvijaa, taapeec varam to atljauties. . un vispaar ik pa laikam neapmekleet stundas ir veseliigi, zin kaa- jaauzmanaas no paarslodzes . un pabljauj radleram ka EDDam skola jau beigusies, lai vinsh uzmundrinaas Jurko: nezheeliigi, kaa tev tas vareja sanaakt, bet nu rispakt! es te njemos un no 9 pa anglenes stundaam un pa starpbrizhiem skolaa uztaisiju 7, dazhi pat visus 9 ir maajaas taisijushi.. bet mums atziimes vienalga ir labas, mums nav brice bet mazareevicha. nu bet enivei Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 aa.. un kas ta bled ir taa labaakaa skola Lv ? r64 ownzo.. smirdat juus visi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 bljee, RV1ğ cpOPEBEP !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Jūsu skolā izskatās tiek iepotēta arī pamatīga propogandas deva, jo neesmu redzējis, ka citur skolnieki tā lielītu savu skolu. Skola paliek skola, lai kāda tā arī būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 nu kamon, muusu skola IR labaakaa maaciibu liimenja zinjaa (pie tam dazhi te maaciijaas/maacaas starptautiskaa bakalauraata programmaa, un tas ir pieejams tikai te), to buutu muljkjiigi noliegt, bet vispaar - pie mums vienkaarshi savaacas liela dalja latvijas jaunatnes inteligjences. ne velti dazhi skolotaaji mums saka- juus esat Latvijas naakotne. no otras puses - jaa, tev taisniiba, tieshi shii jau ir taa propoganda, bet tas pieder pie lietas, lai skola saglabaatu savu augsto liimeni un skoleeni nepalaistos valjiibaa un slinkumaa. bet vispaar jau ar to iestaajeksaamenu efektiivi atlasa talantiigaakos cilveekus, un manupraat tieshi atmosfeera ir tas, kas padara katru skolu unikaalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 peikriitu EDD, skola ir labakaa Latvijaa, bet tas nenozimee, ka visi kas tur macaas ir paraaki par parejiem skolas vecuma berniem.... redzetu kadi keksi man kursaa ir no r1g )))) es savu skolu reklameju tikai tad, kad tur kads pasakums un meitenes vajag, bet ne jau forumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Man peec kaadaam 3 nedeelaam Diplomdarba aiztaaveeshana bet es vel neko neesu saacis dariit Nobalsoju par: Ai laiks tach vel kaa juura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts