Domino Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Sveiki !! Man uz izlaidumu ir jasamekle telefons (protams jauns) lidz 100 ls vai kads nevar ieteikt kaudu labu Butu labi ja *mp3 butu *kamera Bija viens labs sony erixons bet nezinu modelja nosaukumu tapec atrast nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Man patīk mans SorryErricson`s Atmiņas karte, mp3, kamera Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Var jau nemt k750i se, bet tads bisku dargaks pa 100 ls se w810 pats lietoju labs telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 kkas normals izskatas bet maybe pasaki ari modeli jo nes nesmu ''tildes viszini 2007'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Ā, čist neesmu pierakstījis z530i Edited June 3, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 a vo Bet pasaki cik skaitas normala kamera telefonam manam vecajam $hitam tadas nemaz nebija Foto kamera + (0.3 Mpix); (4x zoom) tas ir labs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Bet pasaki cik skaitas normala kamera telefonam manam vecajam $hitam tadas nemaz nebija Foto kamera + (0.3 Mpix); (4x zoom) tas ir labs ? Nav, man bra4ka aizvakar nopirka k510i tam bija laikam 1.3px un 4x zooms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 no 2.0 Mpix sākās jau pieņemama kvalitāte video Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ir ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Es kautko jaucu vai W810 vasaraa maksaaja +- 240Ls? Edited June 3, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 lol, nafig tev obligāti jaunu tel? Pa sotaku tu diezinvai dabūsi tādu telefonu, kas atbildīs tavām prasībām (jaunu). To pašu w800 tagad var lietotu zem simta dabūt (neesmu interesējies, bet tā vajadzētu būt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 tikai jaunu par lietotu nevar but ne runa Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Nokia 6230i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 par lietotu nevar but ne runa Snobs tāds, tev tak ir pohuj, ar ko tu zvanīsi draugiem vai vecākiem, lai savāc tavu 5 promiļaino ķermeni uz mājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 tu ne sūda nesaproti! neviens telefons nav ar 2mpx video, jo 2mpx ir 1600x1200px, tie 2mpix ir bildēm, kuru kvalitāte arī ir kā kuram telefonam(sūdīgāka/labāka optika, labāka/sūdīgāka fokusēšana etc.) video tam pašam SE k750i (kuram ir 2mpix kamera) ir tikai tik cik ekrāns (176x220px) bet bildes ir 1600x1200 un diezgan labā kvalitātē. savukārt nokia6233 arī ir ar 2mpix kameru, bet bildes kaut tik pat lielas izskatās švakākas, toties video ir 640x480 (!!!) btw čista snobs! ja tev tik ļoti gribas jaunu tad esi gatavs arī maksāt tos 200 - 300 Ls, un nečīksti lai dabūtu labu jaunu telefonu zem 100 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 shito vareetu dabuut zem 100ls - NICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) NICE http://mobiguru.ru/phones/siemens/siemens_a35.html Ljoti uzticams, skanjas arii labaas... Vieniigais miinus, ka nav kameras, bet tas taa... Edited June 3, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 vislabākie telefoni šobrīd ir korea ezio, jauna korejiešu firma, telefoni lēti bet ar baigām extrām, 5mpix kamera http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...p;rd=1&rd=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 nokia 6070 laikam ka mp3 ir veelj jau vari nopirkt nokia1110i pa 36 ls , nopirkt kautkaadu mp3 pleyeri pa 20ls un ta kautkaadu parasto fochiku un pa 46 ls sanaak diezgan normaals pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Njem uz mazcenu un buus tev mobilais pa 200 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 SE t310 Ideāls telefons. Manuprāt šī ir pēdējā vasara, kad vēl veikalā var dabūt. Tiesa, gan mp3 nav, bet naf tev vajag. Tam ir spēlmaņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Telefons ir domāts zvanu/sms apmaiņai, nevis kā daudzfunkcionāla multimēdiju sistēma. Vispār tādas kameras nav vajadzīgas. Ok, mp3, gadījumā, ja gribi sev kvalitatīvu zvanu. Es izvēlos telefonu pēc baterejas kapacitātes, softa performances un dizaina. Pārējais nav svarīgs. Ne cik krāsas ekrānam, ne cik balsu polifonija, kur nu vēl cik mp kamera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Vispār tādas kameras nav vajadzīgas. Ok, mp3, gadījumā, ja gribi sev kvalitatīvu zvanu. Es izvēlos telefonu pēc baterejas kapacitātes, softa performances un dizaina. Pārējais nav svarīgs. Ne cik krāsas ekrānam, ne cik balsu polifonija, kur nu vēl cik mp kamera. a man tieši tas ir vissvarīgākais, jo besī nēsāt 10 dažādas lietas līdzi reizē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 un katru dienu lādēt bačeni un mainīt vienreiz mēnesī ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 nu nevajag jau sūdus pirkt, man telefons jau gadu, baterija tur 5 dienas, neesmu vēla mainījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now