Jump to content
GIGN Forum

A Bit Of Intake


1ntake
 Share

Recommended Posts

beidzot esmu pabeidzis savu muuviju. tas ir mans pirmais gatavais bet ir bijushi veel 2 meeginaajumi kuri nebija novesti liidz laimiigaam beigaam.

http://1ntake.filer.lv/Fotoalbums/

sheit tas ir! skatieties, veerteejiet un izsakiet savas domas!

visi fragi ir no gign puba tikai pirmspeedeejais ir no klana traininga :D

Edited by 1ntake
Link to comment
Share on other sites

:) bet kas tad buutu pilniiba? cw fragi protams, kvalitaate nedaudz labaaka. efekti vairaak? vai kas? sakiet ko dariit lai nakamais buutu labaaks!

Neesmu jau nekāds eksperts, bet pāris lietas - teiksim tas kā tu noliki bildīti ar fragu sānos - man patika, interesanti, tikai vajadzēja tajā brīdī pašu ekrānu apstādināt citādi to pašu fragu īsti nevarēja redzēt. Pēdējo bildīti kaut kā savādāk manuprāt vajadzēja nolikt :)

Neizmanto tos defaultos vegasa burtu efektus. Izskatās lēti. Vai nu fotošopā sataisi burtus vai arī izmanto kaut kādu adobe after effects vai arī vienkārši baltus burtus.

Tas moments officā - vajadzēja pa vidu patīt uz priekšu (nu ķipa paātrināt visu) lai ātrāk līdz nākamajam fragam tiktu a citādi ilgi jāgaida. Prikols ar flašu man arī patika, tikai to varētu kaut kā savādāk uztaisīt nedaudz (nezinu gan kā :) ).

vertigo - smuks wh efekts.

beigas ar foršas.

kas tur ar to sinhronizāciju nepiefiksēju. bet nu tā ir laba lieta.

Link to comment
Share on other sites

nu jaa ar taam bildiiteem man ar nepatika ka fragu nevar redzeet. 1x norendereeju - 700 mb. pa daudz. noskatiijosu un izdomaaju kaa taas bildiites salikt savaadaak lai vareetu fragu redzeet. bet laikam neieseivojaas :/

thnx par idejaam un paareejo!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...