1ntake Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) beidzot esmu pabeidzis savu muuviju. tas ir mans pirmais gatavais bet ir bijushi veel 2 meeginaajumi kuri nebija novesti liidz laimiigaam beigaam. http://1ntake.filer.lv/Fotoalbums/ sheit tas ir! skatieties, veerteejiet un izsakiet savas domas! visi fragi ir no gign puba tikai pirmspeedeejais ir no klana traininga Edited June 2, 2007 by 1ntake Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Normalakajs muuve , kuru esu redzejis pedeja laika seit ^^ Labi uztasiits un nav fragi pa vienam!! Un grafiks ari sexiigs!! Kada veida tu vertigo caur zemi nosavi ^^ 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Piekriitu. 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 wh off ili ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 njaa caur sienu bija dazhi taadi paranormaali.... 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Naijs mūvijs. Sen te tāds nebija redzēts. De_cpl_mill pie durvīm visreālākais moments. Grafika arī nrom, mūzika arī norm. ļoti labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 man ar tas aztecaa kad norendereeju nepatika. vaidzeeja lai mazaak kustaas ekraans. bet taakaa tas ir baigais 4akars tur to visu paartaisiit tad izdomaaju ka po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Tīri jauki, tie sākuma titri, laikam ir jāraksta called nevis named, bet nu tas jau arī ir sīkums Visumā fragi arī smuki 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Jā mūvijs labais Man īpaši patika kur katrs frags itkā nofotografējas tas bija labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 norm sashaavi caur sienam 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 neteiktu, ka baigi patika! kaut kaa dazhaas vietaas nebija izdevushies effecti, bet citaadi muuvika apstraade bija neko! ja godiigi dazhaas vietaas tieshaam velk peec wh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Labākais 1st movie kuru esmu redzējis, priekš pirmā 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4v1s Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 priekš pirmā tiešām kruts :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Interesanti un oriģināli. Līdz pilnībai gan vēl labs gabals ejams, bet priekš sākuma - ļoti labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 naakamo centiishos labaaku bet kas tad buutu pilniiba? cw fragi protams, kvalitaate nedaudz labaaka. efekti vairaak? vai kas? sakiet ko dariit lai nakamais buutu labaaks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 effectus nevaig vairaak chista! effecti traucee skatiities, protams dazhi effecti ir vnk mcaa :* , bet labaak nepaarspiileet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 labz muvijs man patika tie daudzie fragi caur sienu dodu 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 tas nav galvenais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 bet kas tad buutu pilniiba? cw fragi protams, kvalitaate nedaudz labaaka. efekti vairaak? vai kas? sakiet ko dariit lai nakamais buutu labaaks! Neesmu jau nekāds eksperts, bet pāris lietas - teiksim tas kā tu noliki bildīti ar fragu sānos - man patika, interesanti, tikai vajadzēja tajā brīdī pašu ekrānu apstādināt citādi to pašu fragu īsti nevarēja redzēt. Pēdējo bildīti kaut kā savādāk manuprāt vajadzēja nolikt Neizmanto tos defaultos vegasa burtu efektus. Izskatās lēti. Vai nu fotošopā sataisi burtus vai arī izmanto kaut kādu adobe after effects vai arī vienkārši baltus burtus. Tas moments officā - vajadzēja pa vidu patīt uz priekšu (nu ķipa paātrināt visu) lai ātrāk līdz nākamajam fragam tiktu a citādi ilgi jāgaida. Prikols ar flašu man arī patika, tikai to varētu kaut kā savādāk uztaisīt nedaudz (nezinu gan kā ). vertigo - smuks wh efekts. beigas ar foršas. kas tur ar to sinhronizāciju nepiefiksēju. bet nu tā ir laba lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 MAN AR PATIKA 9/10 BET TAS VERTIGO FRAGS MAN VEEL AIZVIEN NEPIELEC malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 nu jaa ar taam bildiiteem man ar nepatika ka fragu nevar redzeet. 1x norendereeju - 700 mb. pa daudz. noskatiijosu un izdomaaju kaa taas bildiites salikt savaadaak lai vareetu fragu redzeet. bet laikam neieseivojaas :/ thnx par idejaam un paareejo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Vieniigais, kas bija skataams, bija taas dazhas sekundes intro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 NU jau baigi labi tas frags vertigo zem griidas Tie realie fragi caur sienaam bija reali , bet es nez ka tu panaaci tos baigi labi 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now