ModeratO Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Kas zina heroes 5 4iitus un vel kaut ko interesantu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 lol , es tikai atceros kad k-kad spēlēju Heroes 3 , bet tagad jau 5ais. Ātri vairojas! Nezināju , ka ir 5taa daļa , kur nu vēl , ka k-kādi smirdīgi čīti! p.s. Čītot ir slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Nezināju , ka ir 5taa daļa , kur nu vēl , ka k-kādi smirdīgi čīti! p.s. Čītot ir slikti kurā gadsimtā tu dzīvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 (edited) 4iiti dazreiz labi heroes 5 2 dalas viena kaut kada ar mamutiem a otra ar engeliem 4iituus es gribu tikaii tadel ka parskatiit iespejamos speles briesmonus jo es nekadigi nevaru atttistiiit velnu pilii velnu man uzreiz uznak virsu daciks un mani nomerde. prikoli! Edit:a un kurs tagad spelee heroes 3 tur nav 3 d ka heroes 5 Edited May 31, 2007 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 pfff kāda šķirba ir vai nav 3d ... H3 ownz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Par spēli Čīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 it ka kaut kas man teica ka 5 atkal lidzigasgs 3, bet nu nespeju iedomaties meginat tadu sudu, 3 heroes vnk roxx, ka vinji ar 4 netrapija tas bij vnk pizdec heroes3 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Kada sagadisanas , vakar tiesi novilku heroes IV un spele tada laza , vienigi grafiks priece , saku misijas pildiiit.. Heroes III ir labaka stragedijas spele mana spelu praxee , vienigi tur misijas ir nenormali grutas heroes V , nesu spelejis , un domaju tuvakajaa laika novilkt !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 man gan otrie hereos vislabāk patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 esmu speeleejis tikai heroes 3 zinaaju arii chiitus, bet paaraak botiigi likaas vinjus lietot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 (edited) DA 2 heroes kas tu Kura laikmeta tu dzivi ka tev patik heroes 2 sudts kau kads!!Man pašam vispar jebali tie heroes 1234 ,bet piektais jau kaut ko mani aizrava vot ta un gravika jebalna laba!! Edited May 31, 2007 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Kura laikmeta tu dzivi ka tev patik heroes 2 sudts kau kads!!Man pašam vispar jebali tie heroes 1234 ,bet piektais jau kaut ko mani aizrava vot ta un gravika jebalna laba!! nu kad es viņu spēlēju, es vēl dzīvoju 20. gs un man viņi patika, pārējie īpaši nepatika. nejau grafikā ir tā sāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 nu kad es viņu spēlēju, es vēl dzīvoju 20. gs un man viņi patika, pārējie īpaši nepatika. nejau grafikā ir tā sāls. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu paga heroes 2 tur vispar nebija prikolu ne spelet ne kā.Pie tam heroes 5 ir 2 dalas pam ir ar engeliem! Nu paga paspele vairaak heroes 5 un redzesi iepatiksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) Heroes III FTW !! pasen pie drauga spēlēju V. patika, vismaz par IV noteikti labāki ja mana rakstāmmašīna vilktu V, tad noteikti kapātu p.s. čīti Edited May 31, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 bombīju tagad piektos un tā kā sākumā nebiju piešāvies tad man bija uzlikta normal difficulty - tagad eju Druīdu kampaņu un uzliku HARD - tā normal ir NENORMĀLI neinteresanta - es pēdējās 10 kartēs pretinieku esmu tik brutāli izvālējis, ka man žēl viņa palika. Pēdējā ūbermahačā es zaudēju tikai 2us otros stiprākos unitus - a pretinieks 4 populācijas padirsa. vispār inčīgi - ir lietas kas ļoti patīk un ir pāris lietas kas ne pārāk patīk, bet kopumā tāpat pozitīvi. Es tik vēl neesmu iebraucis kas ir jādabū lai dabūtu kruto town portal maģiju - expert summoning magic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 njem! chiitus ja gribi, bet vispaar nuubiigi ja vinjus lietosi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Pec apraksta skatos ka spele ir daudzreiz mainijusi savu virzienu un tagad taa ka wow iskaatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Dannu man tie 4itii ir tikai vajadzigi lai attistitu velnu pilis pasu stiprako,es viens speleju pret 4 CP pilim un es nevaru nekadigi atttistiities.Man visu laiku pietrukst oglu un naudas. un pan pasam tas nobesija es speleju tikai uz diffcult Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 A un pie tam kads var pateikt ka jaiziet :the qeen:4misija jasatiek kaut kada armija bet kada un leviteisin boots jasamekleee ka var iziet to misuju??? Es izstaigaju visu karti bet man neveicas kur ir jaiet??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now